mix@lis Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Καλημέρα, Έχω 2 παλιά λαπτοπ (1 acer και 1 macbook) και ένα σταθερό πισι τα οποία μου πιάνουν πλέον χώρο και θέλω να τα πουλήσω. Δεν ζητάω να βγάλω εκατομμύρια αλλά δεν θέλω να τα πετάξω στην ανακύκλωση. Γνωρίζετε μαγαζιά που να αγοράζουν μεταχειρισμένα λαπτοπ και πισις; Οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή! Ευχαριστώ!
Narayan Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Μην το πας σε μαγαζί, αυτά που αγοράζουν παλιό hardware θα στα πάρουν για ένα κομμάτι ψωμί και θα σε πρήξουν και με τους ελέγχους που θα κάνουν. Bάλε αγγελία εδώ ή στο car.gr 1
bluesattack Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αν δεν βαλεις εδω που ειναι τεχνολογικο φορουμ , και εχει και γαματο section αγγελιων, που θα βαλεις ? Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2019 από bluesattack
nikosmakos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Αν πας σε μαγαζι αντε να στα αγορασουν 50 ευρω το ενα. Αν λειτουργουν τοτε βαλτα εδω κανενα 100-150 αρι το ενα αναλογως τα specs.
papoys1 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Εδώ στο μπλα - μπλα όμως είναι πολύ καλύτερα από τις αγγελίες του φόρουμ,για να βρεις αγοραστή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα