McRis69 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά για τις ημέρες. Ξέρουμε τι είναι το forcelevh.com. Μου έστειλαν ένα email πως αγόρασα και καλά ενα iPhone 6s για 619$ και πως η πληρωμή έγινε δεκτή. Με αριθμό παραγγελίας κανονικά. Έχει επιλογή πως αν δεν ήμουν εγώ να το ακυρώσω αλλά όταν πατάω εκεί μέσω του προαναφερομενου σαιτ με βγάζει στης Apple id να κάνω login.
NikosKallithea Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Και γιατι να το ακυρώσεις, πλήρωσεςκάτι;
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, McRis69 είπε Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά για τις ημέρες. Ξέρουμε τι είναι το forcelevh.com. Μου έστειλαν ένα email πως αγόρασα και καλά ενα iPhone 6s για 619$ και πως η πληρωμή έγινε δεκτή. Με αριθμό παραγγελίας κανονικά. Έχει επιλογή πως αν δεν ήμουν εγώ να το ακυρώσω αλλά όταν πατάω εκεί μέσω του προαναφερομενου σαιτ με βγάζει στης Apple id να κάνω login. ΑΠΑΤΗ είναι για να σου κλέψουν τα στοιχεία. Δεν το καταλαβαίνεις;ΜΑΚΡΥΑ !!!!!ΔΕΝ σε παει σε κανονικό site
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Το forcelevh.com ειναι phising site για να σου κλεψει τα στοιχεια. Η ειδοποιηση πως καποιος παρηγγειλε κατι, ειναι παγιδα για να βαλεις τα στοιχεια σου σε αυτο και να στα κλεψουν. Μονο στο επισημο site της apple να μπαινετε. https://appleid.apple.com/#!&page=signin Αλλαξε αμεσως κωδικους και ονομα χρηστη.
talibanakos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, McRis69 είπε Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά για τις ημέρες. Ξέρουμε τι είναι το forcelevh.com. Μου έστειλαν ένα email πως αγόρασα και καλά ενα iPhone 6s για 619$ και πως η πληρωμή έγινε δεκτή. Με αριθμό παραγγελίας κανονικά. Έχει επιλογή πως αν δεν ήμουν εγώ να το ακυρώσω αλλά όταν πατάω εκεί μέσω του προαναφερομενου σαιτ με βγάζει στης Apple id να κάνω login. Κοντευουμε 2020 και ακομα ο κοσμος την παταει με τετοια πραματα,και μαλιστα χρηστες τεχνολογικου φορουμ. Εχεις μηπως χασει καποιο κινητο apple προσφατα;
bromiaris Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, talibanakos είπε ,και μαλιστα χρηστες τεχνολογικου φορουμ. Το ότι κάποιος έκανε έναν λογαριασμό στο insomnia αυτό δεν τον καθιστά αυτόματα ως άτομο που ασχολείται με την τεχνολογία... 10 ώρες πριν, McRis69 είπε Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά για τις ημέρες. Ξέρουμε τι είναι το forcelevh.com. Μου έστειλαν ένα email πως αγόρασα και καλά ενα iPhone 6s για 619$ και πως η πληρωμή έγινε δεκτή. Με αριθμό παραγγελίας κανονικά. Έχει επιλογή πως αν δεν ήμουν εγώ να το ακυρώσω αλλά όταν πατάω εκεί μέσω του προαναφερομενου σαιτ με βγάζει στης Apple id να κάνω login. Γιατί προσπαθείς να την ακυρώσεις;;; Δες το σαν Πρωτοχρονιάτικο δώρο τυχερέ!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις