Επισκέπτης Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Είχα παραγγείλει από eshop κάτι υλικά για το νέο μου υπολογιστή. Ένα κουτί, δύο ram, ένα ssd και μία κάρτα γραφικών. Όλα έχουν έρθει εκτός από τη κάρτα γραφικών την οποία ήδη περιμένω 20 ημέρες και δεν έχει έρθει. Τη μία μου λέγανε ότι θα έρθει τρίτη, δεν ήρθε....την άλλη μου λέγανε δευτέρα πάλι δεν ήρθε....τώρα μου λένε πέμπτη. Η αλήθεια είναι πως η τιμή της ήταν υπερβολικά καλή (λόγω black friday) και δε ξέρω τώρα αν με τρολλάρουν ίσως με κάποιο σκοπό να αναβληθεί όλο αυτό. Πιστεύω αυτό θα ήταν πολύ παρανοικό αλλά όχι απίθανο. Έχω ξαναπαραγγείλει πολλές φορές από εκεί και δεν είχα πρόβλημα αλλά τώρα όλο αυτό με βάζει σε υποψίες. Το χειρότερο είναι ότι χρειάζομαι άμεσα τον υπολογιστή για να ξεκινήσω την εργασία μου και κάθε καθυστέρηση πλέον μου δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα. Δε μπορώ να καταλάβω ποιοι είναι οι προμηθευτές τους και παίρνει 20 ήμερες ένα αντικείμενο. Πλέον έχει τραβήξει πολύ και θα ήταν τραγικό να την ακυρώσω σε αυτό το σημείο αλλά από την άλλη αν πάλι η ημερομηνία είναι λάθος τότε δε ξέρω τι να περιμένω πια. Δεν είναι ότι έχω άπειρο χρόνο να περιμένω. Σε ένα άλλο αντικείμενο που είχα παραγγείλει, κάπου στα μέσα μου λένε εξαντλήθηκε και δεν υπάρχει πουθενά και έπρεπε να το ακυρώσω. Ελπίζω να μη παιχτεί κάτι παρόμοιο με τη κάρτα γραφικών. Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2019 από aizensama24
alexb_10 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Μια απο τα ίδια και εδώ. Απο τις 6/12 η παραγγελία και ακόμα σιγή..... Αναμένουμε
dinoeq Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Παραγγελία καρτας γραφικών 29/11 απο το e-shop και με πήγαιναν απο εβδομάδα σε εβδομάδα. Επειδή και χρειαζόμουν τον υπολογιστή και γιατί με είχε κουράσει το θέμα, βρήκα προσφορά σε κάτι άλλο και ακύρωσα την παραγγελία. Ζυγίζεις τα υπερ και τα κατά και αποφασίζεις
donblunts Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Γιαυτό πληρώνεις κάτι παραπάνω και την παίρνεις επι τόπου. 1
Mhlogiatros Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Το eshop τελευταια ριχνει μεγαλες καθυστερησεις - παντα στις προσφορες . Σε κανονικη τιμη το στελνει αμεσως ...
thetiesthatbind Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δειχνει διαθεσιμοτητα; Μπορεις να κανεις ενα τρικ, να κανεις παραγγελια ξανα στην κανονικη τιμη αλλα να την ακυρωσεις οταν παει στο κατάστημα ή να ζητησεις να παραλαβεις με την τιμη της προσφορας. Θεωρητικά δε μπορούνε να σου πουνε οχι, εκτος και αν τιθεται θεμα με την αποδειξη (αν και φανταζομαι κοβεται επι τοπου στο καταστημα η αποδειξη)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα