andreaspA Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Εχετε να προτείνετε κάποιο Mouse για δουλειά γραφείου? Δεν παίζω παιχνίδια. Ασύρματο, και ιδανικά bluetooth νομιζω για να μην πιανει usb. Μεγεθος νορμαλ. Δεν το θέλω για κουβάλημα, και το χέρι μου ειναι μεγάλο. Να μην θέλει drivers για εγκατάσταση Και τιμή μέχρι 30€
FasTaker Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 https://www.e-shop.gr/logitech-m705-marathon-mouse-p-PER.570315
andreaspA Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, FasTaker είπε https://www.e-shop.gr/logitech-m705-marathon-mouse-p-PER.570315 το ειδα. Το εχεις δουλεψει? Ελεγα μηπως παρω κανενα Bluetooth για να μην τρωω ενα usb στο laptop. 2 εχει ολα κ ολα.
FasTaker Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Το συγκεκριμενο το πηρα για 2 αλλα ατομα. Αν εξαιρεσεις οτι ναι η ροδελα ειναι λιγο "σκληρη" δεν μου χουν πει κατι αλλο σαν προβλημα. Στο χερι ειναι στιβαρο και η ποιτητα της logitech νομιζω δεν θελει σχολια ειναι γνωστη.
andreaspA Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Thanks για την πληροφορηση. Αυτο για την ροδελα ειναι πολυ σημαντικο. Ενα Microsoft Mouse 1000 αν εβρισκα αυτονομο, θα μου αρεσε. Το εχω συνηθισει στο γραφειο και το γουσταρω πολυ.
andreaspA Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Η καλυτερη λυση που σκέφτηκα μετά απο πολλά mouse που ειδα και δοκιμασα, ηταν η εξης. Αγόρασα ενα καινούργιο σετακι Microsoft Desktop 850 , το οποιο ειναι ιδιο με το 800 που εβγαινε καποτε και εχει το αψογο Basic 1000 mouse , για το γραφείο. Το παλιό σέτ του γραφείου που είχε σπάσει και το ποδαράκι του πληκτρολόγιου το άφησαν στην άκρη, και κράτησα μόνο το mouse που το έβαλα στο λαπτοπ. Παντως το συμπερασμα ειναι οτι τα mouse εχουν μικρυνει ή έχουν μεγαλώσει πολύ. Ενα φθηνό element 165 αν ηταν λιγο μεγαλυτερο θα ηταν καταπληκτικο mouse. Οποιος ψαχνει mouse και του κανει στο μέγεθος να το πάρει χωρίς συζήτηση. 5€ έχει. Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2019 από andreaspA 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα