Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

https://www.xe.gr/tilefonia/kinita-tilefona,samsung,android|ad-638003546.html

Προχώρησα στην αγορά του, συμφωνήσαμε  με τον πωλητή να του δώσω τα μισά χρήματα με την υπηρεσία της Πειραιώς Λεφτά στο Λεπτό. Ο πωλητής άφαντος μέχρι κ τώρα.

Μου έδωσε τα προσωπικά του στοιχεία προφανώς είναι ψευδείς, το μόνο που έχω είναι ένας λογαριασμός τραπέζης και 2 αριθμούς τηλεφώνου.

Αργότερα παρατήρησα ότι ο εν λόγο πωλητής σχετίζεται κ με άλλες αγγελίες.

Δημοσ.

Μονό καταγγελία στην Αστυνομία κλπ...κλπ ( ...αυτό που μερικοί στέλνετε λεφτά σε καποιο λογαριασμό κάποιου πωλητή για καποιο προϊόν όποτε δεν το κατάλαβα...) ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ

• Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, thef13 είπε

https://www.xe.gr/tilefonia/kinita-tilefona,samsung,android|ad-638003546.html

Προχώρησα στην αγορά του, συμφωνήσαμε  με τον πωλητή να του δώσω τα μισά χρήματα με την υπηρεσία της Πειραιώς Λεφτά στο Λεπτό. Ο πωλητής άφαντος μέχρι κ τώρα.

Μου έδωσε τα προσωπικά του στοιχεία προφανώς είναι ψευδείς, το μόνο που έχω είναι ένας λογαριασμός τραπέζης και 2 αριθμούς τηλεφώνου.

Αργότερα παρατήρησα ότι ο εν λόγο πωλητής σχετίζεται κ με άλλες αγγελίες.

Φιλε σε καταλαβαίνω αλλά ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ? Μην χασεις την ευκαιρία;ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!

Δημοσ.

Ενα σωστο που εκανες, ειναι το οτι ανοιξες θεμα σε ενα δημοσιο και πολυπληθες forum, ετσι ωστε να πληροφορηθουν αλλοι ενδιαφερομενοι για την προβληματικη αγγελια.

Ολα τα υπολοιπα ειναι ομως λαθος !!!

Το πρωτο ειναι το προφανες οτι εδωσες λεφτα σε εναν αγνωστο, ετσι για το κεφι σου. Οχι για καποια συναλλαγη. Αυτο θα χρειαστει να το αποδειξεις εαν ο αλλος το αρνηθει.

Το δευτερο οτι παρολη την εδω δημοσιευση, δεν επικοινωνησες ουτε με την αρμοδια υπηρεσια της αστυνομιας, τη διευθυνση ηλεκτονικου εγκληματος δηλαδη, κι ουτε καν πηγες σε καποιο αστυνομικο τμημα για συμβουλες ή και μηνυση ακομα.

Το τριτο ειναι οτι δεν επικοινωνησες με την ιδια την σελιδα που αναρτα την αγγελια για να διατυπωσεις παραπονα.

Και το τελευταιο, οτι παρολο που δεν εκανες τα παραπανω, που τουλαχιστον δεν το λες και σε εμας τους υπολοιπους, γραφεις και αυτο το απατη, οπου δεν ισχυει ( αν και ειναι εντυπωση σου ενω μπορει να υπαρχει καποιο προβλημα επικοινωνιας, εκτακτο και σιγουρα θεμιτο ) παρα μονον αν ως τετοιο διαπιστωθει απο αστυνομια ή δικαστηριο. Ενα πραμα απο τη μια ακρη στην αλλη δηλαδη.

• Like 2
Δημοσ.

Την κοίταγα κι εγώ αυτή την αγγελία κατά τύχη χθες! Από την χαμηλή τιμή και μόνο κατάλαβα ότι είναι απάτη και δεν ασχολήθηκα. 

Όταν σου είπε ότι θέλει τα χρήματα με την υπηρεσία λεφτά στο λεπτό έπρεπε να το καταλάβεις.... 

Δυστυχώς αυτοί οι τύποι έχουν μπει και στο insomnia και μέχρι να τους πάρουν χαμπάρι και να κατεβάσουν την αγγελια μπορεί να τσιμπήσουν κάποιον! 

Δημοσ.

Αυτος μαλλον ειναι ο ιδιος και κανει αυτη την απατη πολυ καιρο, η δε ΧΕ στα @@ της.

Τους παιρνω τηλεφωνο οταν θελω να γελασω λιγο. Ενω λεει η αγγελια πχ Πευκη λεει παντα οτι ειναι εκτος αυτο το διαστημα. Που εισαι τον ρωταω? Λεει πχ. Δραμα. Κοιτα να δεις ρε συ του λεω και εγω Δραμα ειμαι για κατι δουλειες. Να βρεθουμε να το παρω? χαχαχα. Καντε τους πλακες ολοι να γελασουμε.

Το ποιες αγγελιες ειναι φαινονται απο τις τιμες.

• Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, akatsim είπε

Αυτος μαλλον ειναι ο ιδιος και κανει αυτη την απατη πολυ καιρο, η δε ΧΕ στα @@ της.

Τους παιρνω τηλεφωνο οταν θελω να γελασω λιγο. Ενω λεει η αγγελια πχ Πευκη λεει παντα οτι ειναι εκτος αυτο το διαστημα. Που εισαι τον ρωταω? Λεει πχ. Δραμα. Κοιτα να δεις ρε συ του λεω και εγω Δραμα ειμαι για κατι δουλειες. Να βρεθουμε να το παρω? χαχαχα. Καντε τους πλακες ολοι να γελασουμε.

Το ποιες αγγελιες ειναι φαινονται απο τις τιμες.

Νομιζα ειμαι ο μονος που παιρνει τηλεφωνα απατεωνες για να γελασει.

Δημοσ.

πριν λίγες μέρες δεν είχε ανοίξει ένας άλλος παρόμοιο θέμα που του φάγανε λεφτά ακριβώς με τον ίδιο τρόπο;

τελικά όσοι και να την πατήσουν, όσα θέματα και να ανοίγονται πάντα θα βρίσκονται θύματα. κρίμσ

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Όσο υπάρχουν κορόιδα θα υπάρχουν και οι απατεώνες

Ε μα, κάτι τέτοιοι είναι βούτυρο στο ψωμί τους.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...