Jim.Panag. Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα. Έχω ένα huawei p10 lite. Πρόσφατα του έκανα ένα hard reset και μόλις το ξεκίνησα.......Όλα καλα....μεχρι που διαπίστωσα ότι δεν μ πιανει πλέον σημα....Κ δεν μπορώ να κάνω κλήσεις. Ειδικότερα δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω για κλήσεις ούτε εισερχόμενες ούτε εξερχόμενες . Σε τι μπορεί να οφείλεται αυτο??
htaccess Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, Jim.Panag. είπε Καλησπέρα. Έχω ένα huawei p10 lite. Πρόσφατα του έκανα ένα hard reset και μόλις το ξεκίνησα.......Όλα καλα....μεχρι που διαπίστωσα ότι δεν μ πιανει πλέον σημα....Κ δεν μπορώ να κάνω κλήσεις. Ειδικότερα δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω για κλήσεις ούτε εισερχόμενες ούτε εξερχόμενες . Σε τι μπορεί να οφείλεται αυτο?? Μήπως το έχεις σε flight mode ? Μήπως το άνοιξες για κάποιο λόγω και δεν έχει εφαρμόσει κάτι σωστά ? 1
jim_p Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Αν δωσεις *#06# στον dialer, σου δειχνει το imei της συσκευης? Αυτο που λες μου ειχε τυχει πριν 2-3 χρονια σε φλασαρισμα ευρωπαϊκης rom σε κινεζια της lenovo, οπου απλα χαθηκε το imei της και επρεπε να κανω τα απιστευτα για να το επαναφερω. 1
Jim.Panag. Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, jim_p είπε Αν δωσεις *#06# στον dialer, σου δειχνει το imei της συσκευης? Αυτο που λες μου ειχε τυχει πριν 2-3 χρονια σε φλασαρισμα ευρωπαϊκης rom σε κινεζια της lenovo, οπου απλα χαθηκε το imei της και επρεπε να κανω τα απιστευτα για να το επαναφερω. Ναι μ το εμφανίζει το imei.....!!!! Υπαρχει μήπως καμενα apk μόνο για τις κλήσεις κατι??? Να το εγκαταστησω?? Ή να κάνω κάτι αλλο?? Δεν ξερω!!! Έχω κολλήσει εκει!! 2 ώρες πριν, htaccess είπε Μήπως το έχεις σε flight mode ? Μήπως το άνοιξες για κάποιο λόγω και δεν έχει εφαρμόσει κάτι σωστά ? Όχι δεν είναι σε flight mode....Ούτε έχει ανοιχτεί!!!
jim_p Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Βαλε εναν αλλο dialer απο το store, πχ αυτον, και δοκιμασε να κανεις κληση απο εκει. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hb.dialer.free Αν κανει κλησεις, τοτε κατι εχει χαλασει στον μαμα dialer του κινητου σου. 1
Jim.Panag. Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δοκίμασα και εφαρμογή απλά ξέχασα να επισημανω!! Όταν πάω να κάνω κλήση μου βγάζει το εξής μήνυμα στην οθονη: " Το δικτυο κινητης τηλεφωνιας δεν εξναι διαθέσιμο.Συνδεθειτε σε ενα ασυρνατο δικτυο για να πραγματοποιησετε μια κληση"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα