Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Ήθελα μια ερώτηση να κάνω. Έχω στείλει στο viber  δύο μηνύματα με φωτό και βίντεο. Μου δείχνει ότι ο χρήστης έκανε σύνδεση.. τα διάβασε έβγαλε το μωβ τικ και μετά από κάποια ώρα που ξαναμπήκα στο viber μου εμφανίζει ότι η φωτό και το βίντεο έχουν άσπρα τικ..ενώ στην αρχή έδειξε ότι ήταν μωβ. Μπορεί να σημαίνει κάτι; Πχ ο χρήστης να έβαλε κάποια ρύθμιση να μην φαίνεται ποτέ διαβάστηκαν τα μηνύματα.; Ή να συμβαίνει κάτι άλλο; Δεν με έχει μπλοκάρει πάντως στο viber μου δείχνει πάντα πότε είναι συνδεδεμένος ή όχι...απλά μου έκανε εντύπωση με τα μηνύματα εφόσων διαβάστηκαν πως ξανάγιναν τα τικ άσπρα;ή μήπως είναι κόλλημα του viber; Ευχαριστώ

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα, Viber σε windows 10 (λαπτοπ) θελω να κλεινει με το κουπμι (X) του παραθυρου και οχι κατω απ τον tasbar, γινεται; 

Δημοσ.
Στις 20/12/2019 στις 12:55 ΠΜ, Lowbaprimsy είπε

Καλησπέρα. Ήθελα μια ερώτηση να κάνω. Έχω στείλει στο viber  δύο μηνύματα με φωτό και βίντεο. Μου δείχνει ότι ο χρήστης έκανε σύνδεση.. τα διάβασε έβγαλε το μωβ τικ και μετά από κάποια ώρα που ξαναμπήκα στο viber μου εμφανίζει ότι η φωτό και το βίντεο έχουν άσπρα τικ..ενώ στην αρχή έδειξε ότι ήταν μωβ. Μπορεί να σημαίνει κάτι; Πχ ο χρήστης να έβαλε κάποια ρύθμιση να μην φαίνεται ποτέ διαβάστηκαν τα μηνύματα.; Ή να συμβαίνει κάτι άλλο; Δεν με έχει μπλοκάρει πάντως στο viber μου δείχνει πάντα πότε είναι συνδεδεμένος ή όχι...απλά μου έκανε εντύπωση με τα μηνύματα εφόσων διαβάστηκαν πως ξανάγιναν τα τικ άσπρα;ή μήπως είναι κόλλημα του viber; Ευχαριστώ

Οχι, ειναι bug. Το ιδιο πραγμα θα προσεξεις και στο WhatsApp να το κανει που και που.

Δημοσ.

Υπαρχει επιλογη που το μωβ δεν φαινεται αν εχει διαβασει ο αλλος το μηνυμα, αλλα να ετυχε να το κανει αυτο μετα απο τα δικα σου μηνυματα ειναι καπως.

Δημοσ.

o λήπτης των μηνυμάτων έχει την δυνατότητα όπως ακριβώς σε ένα mailbox αφού διαβάσει κάτι να το ορίσει ως αδιάβαστο.

Ίσως αυτό να έχει γίνει στη δική σου περίπτωση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...