nikosfree12 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Έχω 2 δίσκους στη δουλειά σε raid και είναι sata. Δεν έχω καμία ide συσκευή πάνω. Φαίνεται σαν να μη μπορεί να πάρει ρεύμα το pc. Ακούω τους ανεμιστήρες που δε δουλεύουν σταθερά αλλά προσπαθούν να πάρουν μπροστά και ρίχνουν στροφές και πάλι το ίδιο.
odys03 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Aποσύνδεσε ένα ένα, κάρτα γραφικών, όποια άλλη κάρτα υπάρχει, μετά τις μνήμες, μετά τους σκληρούς ότι Usb υπάρχει keyboard, mouse, εκτυπωτές καλώδια δικτύου και δοκίμασε αν κάνει post.
Crybal Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλου-κακου, αν υπάρχει η επιλογή στο bios κάνε disable τον ide controller. Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2019 από Crybal
nikosfree12 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Τα δοκίμασα όλα. Έβγαλα τα πάντα και έβαλα ακριβώς τα ίδια από ίδιο υπολογιστή που δουλεύει. Το έκανα και διαδοχικά με δοκιμές. Τίποτα. Από το bios έκανα disable ότι controller βρήκα μπροστά μου. Τίποτα. Έχω αλλάξει 3 μπαταρίες. Τίποτα. Υπάρχει περίπτωση να έχει σκάσει κάποιο τσιπάκι του bios και να μας δουλεύει ψιλό γαζί;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα