GeorgeR1_700 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα, σκέφτομαι κάποια στιγμή να αγοράσω ένα φτηνό smartwatch (20-30€ max) από Κίνα (κατα προτίμηση Bangood). Δεν με ενδιαφέρουν να είναι ακριβείς τα βήματα, οι παλμοί κτλ , το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να έχει music player, να μπορώ να βλέπω ειδοποιήσεις fb κτλ, και να με ειδοποιεί όταν κάποιος μου κάνει κλήσεις. Επίσης να με ειδοποιεί όταν το κινητό απομακρύνεται από μένα σε περίπτωση κλοπής. Τα παρακάτω τα έχουν αυτά, απλά το 2ο δεν έχει Ελληνικά και ίσως να μην μου εμφανίζει ποιος με καλεί για αυτόν τον λόγο. Επίσης το 2ο έχει προηγούμενης γενιάς bluetooth που από τι είδα έχει μικρότερη εμβέλεια, κάτι που πιστεύω πως δεν είναι θέμα εφόσον η απόσταση που θα χει το ρολόι από το κινητό θα είναι η απόσταση μεταξύ αριστερού χεριού και δεξιάς τσέπης. BlitzWolf BW-HL2 DT78 Τι πιστεύετε? Μήπως έχετε κάτι άλλο να μου προτείνετε?
amakrido Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Πριν αγοράσεις οτιδήποτε noname από banggood διάβασε τα σχόλια και δώσε έμφαση στις αρνητικές κριτικές.
GeorgeR1_700 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 13 λεπτά πριν, amakrido είπε Πριν αγοράσεις οτιδήποτε noname από banggood διάβασε τα σχόλια και δώσε έμφαση στις αρνητικές κριτικές. Το ξέρω αυτό, δυστυχώς το θέμα είναι ότι είναι νέα μοντέλα και δεν έχουν κριτικές. Απλά ρωτάω πως φαίνονται αυτά, και αν προτείνετε κάτι άλλο. Δεν θεωρώ πάντως πως το BlitzWolf BW-HL2 είναι no name, για BlitzWolf μιλάμε 🙂
amakrido Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Αφού μιλάμε για BlitzWolf με γεια σου λοιπόν 😊
GeorgeR1_700 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, amakrido είπε Αφού μιλάμε για BlitzWolf με γεια σου λοιπόν 😊 Χαχα ε και πάλι δεν σημαίνει πως θα είναι καλό. Ποτέ δεν ξέρεις, απλά μέχρι τώρα για αυτά που χρειάζομαι έλεγα πως δεν θα έδινα ποτέ 100-150€, για μένα δεν άξιζε αλλά μόλις είδα ότι παίζουν και τιμές γύρω στα 30€ έφαγα κώλυμα 😍
amakrido Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Εγώ πριν 1 μήνα περίπου αποφάσισα να πάρω το galaxy watch. Οκ αυτή την στιγμή η τιμή του σε μαγαζί από το skroutz είναι στα 200€, απλά ξέρεις ότι είναι ρολόι που θα το φοράς min 5 χρόνια. Αλλάζεις λουράκια σε απειρους συνδιασμούς, χρώμα την στεφάνη, όπως και τον κύριο κορμό, με λίγα λόγια δεν το βαριέσαι, ούτε καν το συνηθίζεις βασικά, κάνει όλα αυτά που ζητάς στο πρώτο σου μήνυμα και είναι Samsung.
GeorgeR1_700 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Ευχαριστώ για την πρόταση φίλε μου, αλλά όσο καιρό και να το κρατήσω για αυτά που μου προσφέρει θεωρώ πως δεν αξίζει παραπάνω χρήματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα