Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά από 5 χρόνια χρήσης μου χάλασαν 2 ρόδες όπως φαίνεται στην εικόνα

20191221_105509-4.png.f1a1243297002c4880e6fdb4ac1ae151.png

Με αναζήτηση στο site της Ergohuman Plus Chair Wheels and Replacement Castors βγαίνει συνολικά στις 30 λίρες.

Υπάρχει περίπτωση να βρω πιο φτηνά και άμεσα για αγορά  και Ελλάδα - Αθήνα;

Έχει κανείς χρειαστεί να τις αλλάξει;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, HamerZ είπε

Υπάρχει περίπτωση να βρω πιο φτηνά και άμεσα για αγορά  και Ελλάδα - Αθήνα;

Πάρε μια ρόδα για δείγμα και πήγαινε εδώ https://www.karekla.com.gr/ 2 με 2,5 ευρώ η μία τις έχει

Δημοσ.

Βγάλε ένα ροδάκι τραβώντας το με δύναμη προς τα έξω και ψάξε.Στο leroy merlin έχει πολλά παλαιότερα είχα πάρει για μία καρέκλα και μία άλλη κατασκευή.Αν έχεις μαζί ένα παλιό σίγουρα θα βρεις.Ψάξε επίσης praktiker πλαίσιο public το ροδάκι είναι αναλώσιμο και πουλάνε πολλοί.

Να δώσεις 30 λίρες στον Άγγλο για 5 ροδάκια είναι πολλά

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά σήμερα τις αγόρασα από το flexrepairs.gr στην Καλλιθέα για 25ε η πεντάδα. Αλλαχτήκαν εύκολα. Αντικαταστάθηκαν όλες μιας και τελικά μου είχαν χαλάσει 4/5 από τις αρχικές της καρέκλας.

20191231_180605-3.png

• Like 3
  • 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το Support του plaisio υποστηρίζει ότι είναι κοινό το πρότυπο και κάνουν αυτά τα ροδάκια, όπου κάνει η 5άδα μόνο 6 ευρώ

Εντός εγγύησης η καρέκλα, αλλά μου είπαν ότι η εγγύηση καλύπτει μόνο μηχανικά μέρη, όχι ροδάκια που θεωρούνται αναλώσιμα

Έχω ζητήσει παρόλα αυτά από το τμήμα συναρμολόγησης να με ενημερώσουν αν υπάρχει η δυνατότητα να γίνει η αγορά original έστω με χρέωση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σου χαλασαν ολα τα ροδακια? Μια 5αδα οριτζιναλ θα σου βγει πανω απο 40αρι. Παρε την φθηνη 5αδα και αλλαξε μονο αυτο που εχει προβλημα

Επεξ/σία από WireFire
Δημοσ.
10 ώρες πριν, WireFire είπε

Σου χαλασαν ολα τα ροδακια? Μια 5αδα οριτζιναλ θα σου βγει πανω απο 40αρι. Παρε την φθηνη 5αδα και αλλαξε μονο αυτο που εχει προβλημα

Μου έχουν χαλάσει μέσα σε ένα μήνα τα τρία ροδάκια από τα πέντε, λες και το έχουν μελετήσει μετά από 8 χρόνια και 1 μήνα χαλάστε όλα μαζί

Αν μου πουν πολλά λεφτά λογικά την 5άδα την φθηνή θα πάρω έστω να την δοκιμάσω, απλώς ήθελα να δω τι θα μου πει και το πλαίσιο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, WireFire είπε

Απ' ότι ειδα στο εξωτερικο καπου εκει παιζουν, 30 με 35 λιρες. Ε να μη βγαλει και τιποτα το πλαισιο?? μαλλον τα 40 που ειπα λιγα ειναι

https://www.ergohuman.net/ergohuman-castors.html

Ναι και εγώ αυτό το site βρήκα αρχικά και είπα να το ψάξω πρώτα εγχώρια

Όπου το site φαίνεται 20ετίας :D

EDIT: Με πήρε πίσω το πλαίσιο και μου είπαν ότι τα βρήκαν την αυθεντική 5άδα Ergo-human στα 29.90 € με παραλαβή από κατάστημα. Και τα έβαλα από εκεί τελικά

Επεξ/σία από takjar
Update από plaisio

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...