Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα Bread Factory είναι και 24ωρα αν σε πιάσει ξαφνικά λιγούρα για κουλούρι κατά τις 4 το βράδυ. Δεν νομίζω ότι είναι ποτέ κλειστά.

• Like 3
Δημοσ.

Οι Φούρνοι Βενέτης είναι σίγουρα ανοιχτά αύριο. Μου το επιβεβαίωσε η υπάλληλος όταν ζήτησα ψωμί για 2 μέρες.

• Like 1
Δημοσ.

Χρόνια πολλά. Αφήστε τον κόσμο να κάνει Χριστούγεννα με την οικογένεια του και να ξεκουραστεί. Δεν θα πάθει κάνεις τίποτα άμα δεν φάει ψωμί φρέσκο και τυρόπιτες για 2 μερούλες... 

• Like 8
Δημοσ.

Ολοι οι φουρνοι ειναι ανοιχτοι κυριως για γλυκα και ψησιμο φαγητου... Ναι υπαρχουν ακομα οικογενειες που πανε το ταψι στο φουρνο !!

Απλα δεν βγαζουν ολοι οι φουρνοι ψωμι ανημερα τα Χριστουγεννα.. Μονο οι μεγαλες αλυσιδες (ΑΤΤΙΚΟΙ,ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ,BREAD FACTORY κτλ ) βγαζουν.

Δημοσ.

Σήμερα δεν τρώνε ψωμί.Τρώμε από όλα τα άλλα εκτός από ψωμί.😊

Κρασί δεν έχω και θα πεταχτώ σε λίγο μέχρι τα Σπάτα να πάρω λίγο λευκό χύμα..

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους.christmas11

• Like 7
Δημοσ.
1 ώρα πριν, papoys1 είπε

Όταν έχεις αρνάκι στο φούρνο, σπετσοφάϊ και δεν ξέρω τι άλλο, που να βρεθεί χώρος για ψωμί; Μόνο για βούτα θα χρειαστεί λίγο.

Χρόνια πολλά με υγεία σε όλους!!!

• Like 2
Δημοσ.
8 ώρες πριν, gthe είπε

Χρόνια πολλά. Αφήστε τον κόσμο να κάνει Χριστούγεννα με την οικογένεια του και να ξεκουραστεί. Δεν θα πάθει κάνεις τίποτα άμα δεν φάει ψωμί φρέσκο και τυρόπιτες για 2 μερούλες... 

Ουυυ βέβαια εμείς είμαστε οι κακοί καπιταλιστες που δεν αφήνουμε τον κόσμο να κάτσει σπίτι του να γιορτάσει Χριστούγεννα.

1. Δεν ψάχνουμε φούρνο ούτε για ψωμί ούτε για τυρόπιτες. Θέλαμε να πάρουμε γλυκά να τα φέρουμε σε συγγενεις σε ένα τραπέζι που μας κάλεσαν. 

2. Δεν υποχρεωνουμε ούτε κρατάμε κανέναν με το ζόρι να δουλέψει τα Χριστούγεννα. Οποιος θέλει κρατάει ανοιχτό το μαγαζι του και κάνει μεγαλύτερο τζίρο. Οι υπόλοιποι κάνουν ότι άλλο τους αρέσει. 

8 ώρες πριν, papoys1 είπε

Μια χαρά τρώμε ψωμί, φρέσκο οχι ξεραμενο. Τι θα βουτήξεις μέσα στο πιάτο για μαζεψεις το λιπος και το λάδι που στάζει από τις μπολιες και τα κρέατα;

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, papoys1 είπε

Για τόνωση του κυκλοφορικού δουλειά κάνει μόνο το κόκκινο.

Τα άλλα έχουν ουδέτερη επίδραση στον οργανισμό.

Just my 2 cents.

59 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε

Ουυυ βέβαια εμείς είμαστε οι κακοί καπιταλιστες που δεν αφήνουμε τον κόσμο να κάτσει σπίτι του να γιορτάσει Χριστούγεννα.

1. Δεν ψάχνουμε φούρνο ούτε για ψωμί ούτε για τυρόπιτες. Θέλαμε να πάρουμε γλυκά να τα φέρουμε σε συγγενεις σε ένα τραπέζι που μας κάλεσαν. 

2. Δεν υποχρεωνουμε ούτε κρατάμε κανέναν με το ζόρι να δουλέψει τα Χριστούγεννα. Οποιος θέλει κρατάει ανοιχτό το μαγαζι του και κάνει μεγαλύτερο τζίρο. Οι υπόλοιποι κάνουν ότι άλλο τους αρέσει. 

Μια χαρά τρώμε ψωμί, φρέσκο οχι ξεραμενο. Τι θα βουτήξεις μέσα στο πιάτο για μαζεψεις το λιπος και το λάδι που στάζει από τις μπολιες και τα κρέατα;

Στην Τουρκία, μου έλεγε ένα φιλαράκι κούρδος, η αγορά είναι ανοικτή και Κυριακές.

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, skiabox είπε

Στην Τουρκία, μου έλεγε ένα φιλαράκι κούρδος, η αγορά είναι ανοικτή και Κυριακές.

Αστα φίλε, υπαναπτυκτο ισλάμ και εποχή των σπηλαιων λέμε.... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...