Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ 

παρηγγειλα απο Αliexprees πέρασαν πενήντα ημερες και η ενημέρωση απο 29/11 γράφει ειναι σε φάση εκτελωνισμού .

Η επικοινωνία μαζι τους απαράδεκτα ηλεκτρονική .Δεν ειναι οτι θα χάσω 30€ αλλά σκεφθείτε πόσοι χαζοί ,υπάρχουν σαν εμένα και τι εκατομμύρια κέρδη έχουν.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ EMAILS δικό τους .

Pelanggan Yang Terhormat,

Terima kasih atas kepercayaan Bapak/Ibu untuk menggunakan produk serta layanan DOKU.

Sehubungan dengan email Bapak/Ibu, bersama ini kami sampaikan bahwa permintaan tersebut telah terdaftar dengan nomor pelaporan [201912240811]. Kami akan menindaklanjuti permasalahan Bapak/Ibu secepatnya.

Agar memudahkan penelusuran, mohon untuk tidak merubah subject/judul email pada korespondensi selanjutnya.

Apabila Bapak/Ibu memerlukan informasi lebih lanjut, silahkan menghubungi Customer Care kami di nomor 1500963 (layanan 24 jam), atau melalui e-mail [email protected].

Salam Hangat,

B72CD127-1223-4FD9-9C47-572246F862F1.jpeg

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προφανώς περιμένεις κάτι απο Μαλαισία. Έχεις μιλήσει με τελωνείο/ ΕΛΤΑ?

Μήπως πρέπει να κατευθυνθείς προς τα εκεί για το ενδεχόμενο εκτελωνισμού (αγορά 30eur)?

Λόγω εορτών/ ημερών  μην περιμένεις άμεση ειδοποίηση απο αυτούς.

Μετά από όλα αυτά κ αφού πάλι δεν βγάλεις άκρη, άνοιξε dispute στο ali-X

...αλλά αν το πρόβλημα είναι το τελωνείο (που αυτό φαντάζομαι) δεν φταίει το AliX και ο πωλητής.

Επεξ/σία από TechnoState
  • Like 1
Δημοσ.

Από προσωπική εμπειρία. Αισθάνομαι περισσότερη ασφάλεια όταν αγοράζω από Ali express παρά αλλού. 

Φάση εκτελωνισμου που λες,  σημαίνει ότι το δέμα σου έχει μπλέξει στην Ελλάδα.  Άρα δεν φταίει ο πωλητής. 

Όπως και νάχει τα περισσότερα καταστήματα δίνουν εγγύηση παράδοσης 60 ημερών. Αν ο πωλητής δεν απαντάει ανοίγεις dispute την 61η και έχεις τα λεφτά σου πίσω . 

Μην αγχώνεσαι. 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οταν παραγγέλνουμε από  από alie ή ebay, βλέπουμε ότι αναγράφονται και οι εκτιμώμενες ημερομηνίες, συνήθως 30-50 ημέρες. Γιατί βλέπω ορισμένους να γράφουν κριτικές του στυλ "άργησε πολύ να έρθει το πακέτο" κλπ. Πόσο μάλλον τώρα που είναι και περίοδος εορτών και γίνεται χαμός από παραγγελίες.

Οπότε δεν είναι καμία έκπληξη. Ειδικά εφόσον φαίνεται ότι κόλλησε στο τελωνείο, είναι ξεκάθαρα ευθύνη του τελωνείου και όχι του πωλητή που συνεργάζεται με το aliexpress. Να αναμένεις επίσης και χαράτσι από το τελωνείο...

Εγώ που αγοράζω μικροδέματα χωρίς τελωνείο, τον τελευταίο καιρό τα παίρνω πολύ γρήγορα. Μου έχει τύχει και σε 15 μέρες. Συνήθως βέβαια είναι γύρω στον 1 μήνα.

Θεωρώ το ebay λίγο καλύτερο , αλλά και το aliexpress είναι πολύ αξιόπιστο.

Επεξ/σία από The_Judas
Δημοσ.
23 ώρες πριν, TechnoState είπε

Προφανώς περιμένεις κάτι απο Μαλαισία. Έχεις μιλήσει με τελωνείο/ ΕΛΤΑ?

Μήπως πρέπει να κατευθυνθείς προς τα εκεί για το ενδεχόμενο εκτελωνισμού (αγορά 30eur)?

Λόγω εορτών/ ημερών  μην περιμένεις άμεση ειδοποίηση απο αυτούς.

Μετά από όλα αυτά κ αφού πάλι δεν βγάλεις άκρη, άνοιξε dispute στο ali-X

...αλλά αν το πρόβλημα είναι το τελωνείο (που αυτό φαντάζομαι) δεν φταίει το AliX και ο πωλητής.

ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ALIEXPRESS LONDON ΑΠΟ VOO POO αποδέχθηκαν πληρώθηκαν ,η θα μου δώσουν τα χρήματα ,η το είδος που παρηγγειλα .

Αν υπήρχε θέμα τελωνείου έπρεπε να γνωρίζουν και να ενημερώσουν .

Η Wish τελικά ειναι καλύτερη.

Δημοσ.

Περιμενω 27 παραγγελιες απο Aliexpress απο τα τελη Νοεμβριου.

Δεν φταινε οι κινεζοι που εμεις εχουμε ενα τελωνειο κουκουρουκου. Μην αγχωνεσαι, σπανια χανεται κατι.

• Like 4
Δημοσ.
4 ώρες πριν, TD1960 είπε

ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ALIEXPRESS LONDON ΑΠΟ VOO POO αποδέχθηκαν πληρώθηκαν ,η θα μου δώσουν τα χρήματα ,η το είδος που παρηγγειλα .

Αν υπήρχε θέμα τελωνείου έπρεπε να γνωρίζουν και να ενημερώσουν .

Η Wish τελικά ειναι καλύτερη.

Απο Λονδίνο δεν έχει τελωνειο.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Απο Λονδίνο δεν έχει τελωνειο.

Καμμια σχεση το " ALIEXPRESS LONDON " ειναι η αναγραφη της χρεωσης στην καρτα ( πολλες φορες το εχω δει ετσι ) μην τα μπερδευουμε  .
Βαλε το tracking να δουμε τι σου λεει .
Παντως υπομονη εμενα εχει κατσει δεμα στο τελωνειο 1 μηνα [ ATHENS AIRMAIL CENTER, DISPATCH UNLOADED - AWAITING CUSTOMS INSPECTION ]

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, villasg είπε

Καμμια σχεση το " ALIEXPRESS LONDON " ειναι η αναγραφη της χρεωσης στην καρτα ( πολλες φορες το εχω δει ετσι ) μην τα μπερδευουμε  .
Βαλε το tracking να δουμε τι σου λεει .
Παντως υπομονη εμενα εχει κατσει δεμα στο τελωνειο 1 μηνα [ ATHENS AIRMAIL CENTER, DISPATCH UNLOADED - AWAITING CUSTOMS INSPECTION ]

Σχεδον παντα αν οχι παντα η χρεωση ειναι απο Aliexpress London, προφανως ειναι για εμας τους Ευρωπαιους αυτο (θεωρητικα ειναι το EU branch τους στο Λονδινο).

Δημοσ.

Και το wish είναι μεγάλη κοροϊδία καθώς αυτό που κάνει είναι να έχει τα ίδια είδη που βρίσκεις αλλού πολύ φτηνότερα και τα έχει υπερχρεωμένα.
Με αυτό τον τρόπο καλύπτει και τα έξοδα διαφήμισης, που μας πρήζουν παντού. Διαφημίσεις που βλέπουν πολλοί που δεν ξέρουν και παραγγέλνουν αντικείμενα άνω των 22€ με αποτέλεσμα να χρεώνονται τέλη εκτελωνισμού, ενώ και το wish δεν έχει κάποια μέθοδο αποστολής που να γλυτώνεις τελωνείο.

Έχω βαρεθεί να ακούω κόσμο γύρω μου, που δεν ξέρει, να λέει ότι παρήγγειλε από wish κάτι σε καλή τιμή (σε σχέση με Ελλάδα) και μετά να κλαίγεται για τελωνείο.

• Like 2
Δημοσ.

αγαπητέ ts είσαι το είδος του ανθρώπου που συχαίνομαι και παρακαλάω να μη πετύχω στη δουλειά μου.

άτομα που έχουν μαύρα μεσάνυχτα σχετικά με κάτι και βρίζουν Θεούς και δαίμονες για το κακό που τους βρήκε.

Δε ξέρεις καν από που έχεις παραγγείλει, δε ξέρεις καν από που θα σου έρθει.... 

Κατηγορείς τον πωλητή (αλήθεια ξέρεις ποιος είναι ο πωλητής σου;) πως έπρεπε να σε ενημερώσει αν υπήρχε θέμα τελωνείου. Για το ότι η χώρα σου είναι κωλοχανείο φταίει ο πωλητής φαντάζομαι. (εσύ έπρεπε να γνωρίζεις κάτι ή όχι;)

Αυτός που φταίει στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι τα ελληνικά τελωνεία. Τουλάχιστον βάλτα με τον σωστό υπαίτιο

Αφού λοιπόν κάνεις αγορές από το εξωτερικό κάτσε να διαβάσεις κάποια πράγματα για να ξέρεις τι γίνεται γιατί προβλέπω την επόμενη φορά να τρως κανένα "δωράκι" από το τελωνείο και να βρίζεις όλους τους άλλους εκτός από τον εαυτό σου

• Like 12
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, ekkli είπε

Και το wish είναι μεγάλη κοροϊδία καθώς αυτό που κάνει είναι να έχει τα ίδια είδη που βρίσκεις αλλού πολύ φτηνότερα και τα έχει υπερχρεωμένα.
Με αυτό τον τρόπο καλύπτει και τα έξοδα διαφήμισης, που μας πρήζουν παντού. Διαφημίσεις που βλέπουν πολλοί που δεν ξέρουν και παραγγέλνουν αντικείμενα άνω των 22€ με αποτέλεσμα να χρεώνονται τέλη εκτελωνισμού, ενώ και το wish δεν έχει κάποια μέθοδο αποστολής που να γλυτώνεις τελωνείο.

Έχω βαρεθεί να ακούω κόσμο γύρω μου, που δεν ξέρει, να λέει ότι παρήγγειλε από wish κάτι σε καλή τιμή (σε σχέση με Ελλάδα) και μετά να κλαίγεται για τελωνείο.

Συμφωνώ απολύτως και σε όλα. 

Απορώ  γιατί κάποιος να  αγοράσει από wish, όταν εύκολα με μια μικρή έρευνα αγοράς φαίνεται ότι όλα είναι υπερτιμολογημενα.

Σαν τις ελληνικές εκπτώσεις, που (οι περισσότεροι) αφήνουν την τιμή ίδια και ανεβάζουν την αρχική για να δείχνουν ότι υπάρχει έκπτωση. 

Η απόλυτη κοροϊδία. 

Κι όμως ζει και βασιλεύει. 

Από aliexpress δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα, μόνο που πρέπει να παρακολουθεις την παραγγελία σου και εμπροθεσμα να ανοίξεις dispute. 

Δυσκολεύομαι να το πω, αλλά πολλές φορές σκέφτομαι ότι εκτός από φθηνοτεροι, μήπως είναι και πιο αξιοπιστοι από κάποια ελληνικά καταστήματα ?

Επεξ/σία από STRS1992
  • Like 1
Δημοσ.

Επίσης δεν μας είπες τι προϊόν παρήγγειλες , εγραψες κατι για VOO POO ελπιζω να μην ειναι mod για ηλεκτρονικό τσιγάρο

Δημοσ.
Στις 26/12/2019 στις 4:52 ΜΜ, villasg είπε

Οχι και σχεδον παντα

suv18PI.png

Τον τελευταιο χρονο ολες οι χρεωσεις μου ηταν απο Aliexpress London. Πιο παλια δεν κραταω τα email απο την καρτα για να δω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...