Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 26/12/2019 στις 9:23 ΜΜ, STRS1992 είπε

Από aliexpress δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα, μόνο που πρέπει να παρακολουθεις την παραγγελία σου και εμπροθεσμα να ανοίξεις dispute. 

Αν έχεις tracking number, αν αγοράζεις όπως εγώ, το αφήνεις στο έλεος του θεού κ του ταχυδρόμου.. 😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 25/12/2019 στις 10:23 ΜΜ, TD1960 είπε

ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ALIEXPRESS LONDON ΑΠΟ VOO POO αποδέχθηκαν πληρώθηκαν ,η θα μου δώσουν τα χρήματα ,η το είδος που παρηγγειλα .

Αν υπήρχε θέμα τελωνείου έπρεπε να γνωρίζουν και να ενημερώσουν .

Η Wish τελικά ειναι καλύτερη.

Δεν φταιει κανενα alliexpress επειδη εσυ εισαι ασχετος με online αγορες.

Επρεπε να με ενηρωσουν για το τελωνειο λεει! Χαχαχαχα

Επεξ/σία από crom251
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 26/12/2019 στις 5:59 ΜΜ, Γιαούρτι είπε

αγαπητέ ts είσαι το είδος του ανθρώπου που συχαίνομαι και παρακαλάω να μη πετύχω στη δουλειά μου.

άτομα που έχουν μαύρα μεσάνυχτα σχετικά με κάτι και βρίζουν Θεούς και δαίμονες για το κακό που τους βρήκε.

Δε ξέρεις καν από που έχεις παραγγείλει, δε ξέρεις καν από που θα σου έρθει.... 

Κατηγορείς τον πωλητή (αλήθεια ξέρεις ποιος είναι ο πωλητής σου;) πως έπρεπε να σε ενημερώσει αν υπήρχε θέμα τελωνείου. Για το ότι η χώρα σου είναι κωλοχανείο φταίει ο πωλητής φαντάζομαι. (εσύ έπρεπε να γνωρίζεις κάτι ή όχι;)

Αυτός που φταίει στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι τα ελληνικά τελωνεία. Τουλάχιστον βάλτα με τον σωστό υπαίτιο

Αφού λοιπόν κάνεις αγορές από το εξωτερικό κάτσε να διαβάσεις κάποια πράγματα για να ξέρεις τι γίνεται γιατί προβλέπω την επόμενη φορά να τρως κανένα "δωράκι" από το τελωνείο και να βρίζεις όλους τους άλλους εκτός από τον εαυτό σου

Συμφωνω σε ολα με εξαιρεση οτι η χωρα μας ειναι κωλοχανειο. Ναι ειμαστε λιγο μπ...αχαλακι αλλα οχι τοσο τραγικα οσο νομιζετε μερικοι.
Αυτες οι μερες ολοι εχουν προβλημα με τις εισαγωγες μικροδεματων. Σε ολες τις χωρες παρατηρουνται καθυστερισεις. 

Οσοι εχετε facebook δειτε αυτο το βιντεο (μπορει να παιζει τελικα και ενσωματωμενο, δεν εχω καταλαβει ακομη)

Επεξ/σία από safridia
Δημοσ.
14 ώρες πριν, giannis_ps_21 είπε

Αν έχεις tracking number, αν αγοράζεις όπως εγώ, το αφήνεις στο έλεος του θεού κ του ταχυδρόμου.. 😂

Είτε έχεις,είτε όχι,  μόλις περάσουν οι 60 μέρες από την αποστολή έχεις δικαίωμα να ανοίξεις dispute γιατί τα περισσότερα καταστήματα δίνουν εγγύηση παράδοσης 60 ημερών. 

Το δίκαιο και πιο τίμιο  (για μένα) ,  επειδή ξέρουμε ότι οι καθυστερήσεις συμβαίνουν και κυρίως στα ελληνικά ταχυδρομεία, είναι να ζητάω παράταση της "περιόδου προστασίας του αγοραστή" έτσι που να είμαι καλυμμένος και να διατηρώ το δικαίωμα να ανοίξω dispute όσο η καθυστέρηση διαρκεί. 

Άλλωστε και οι πωλητές για να επιβιώσουν και αυτοί και οι οικογένειες τους αγωνίζονται.  

Αν έχουν άδικη χασουρα από Ελλάδα,  με κάποιο τρόπο εμείς θα την χρεωθούμε!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Που πατε και μπλέκετε μονο καλωδια ειχα παρει παλια απο αυτους με 2 μηνες να ερθουν - οτιδηποτε ευθραυστο θα ειναι θαυμα αν ερθει ολοκληρο :P

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, STRS1992 είπε

Άλλωστε και οι πωλητές για να επιβιώσουν και αυτοί και οι οικογένειες τους αγωνίζονται. 

Συμφωνώ απόλυτα σε αυτό. Για αυτό πρέπει να τους σεβόμαστε κ αυτούς. Εξάλλου οι περισσότεροι ψάχνουν τρόπο να σε ευχαριστήσουν σε περίπτωση που κάτι δεν πήγε καλά. Τουλάχιστον έτσι έγινε σε μένα.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε

Που πατε και μπλέκετε μονο καλωδια ειχα παρει παλια απο αυτους με 2 μηνες να ερθουν - οτιδηποτε ευθραυστο θα ειναι θαυμα αν ερθει ολοκληρο :P

Μπορεί κάτι , να πάθει ζημιά στο ταξίδι, γιατί τα φτηνά πράγματα ταξιδεύουν σε απλές συσκευασίες για να μένει χαμηλό το κόστος. 

Σε όλες τις περιπτώσεις,  βγάζεις μια φωτογραφία, σνοίγεις dispute, και έχεις τα λεφτά σου  πίσω. Όλα η ένα ποσό αντίστοιχο της ζημιας. Τόσο απλά. 

Αντε κάνε το ίδιο σε ελληνικό ιντερνετικο κατάστημα, γιατί και εκεί γίνονται ζημιές στις αποστολές.

Έχω κάνει περισσότερες από 200 μικροαγορες χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. 

Δημοσ.
Στις 25/12/2019 στις 9:23 ΜΜ, TD1960 είπε

ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ALIEXPRESS LONDON ΑΠΟ VOO POO αποδέχθηκαν πληρώθηκαν ,η θα μου δώσουν τα χρήματα ,η το είδος που παρηγγειλα .

Αν υπήρχε θέμα τελωνείου έπρεπε να γνωρίζουν και να ενημερώσουν .

Η Wish τελικά ειναι καλύτερη.

Καταρχας...

1)Το ALIEXPRESS δεν ειναι ο πωλητής. Ειναι ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ. Ο αγοραστής σου ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ που αγόρασες απο που είναι.

2)Τους νόμους του κράτους σου (και συνεπώς και του τελωνείου) πρέπει να τα γνωρίζεις ΕΣΥ. Ποιος δλδ έπρεπε να γνωρίζει και να ενημερώσει?

3)Τι σχεση εχει το WISH????!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...