Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μπήκε το δώρο Χριστουγέννων τι κάνω στη προκειμένη περίπτωση. Δούλευα από τον Μάιο έως τέλη Νοεμβρίου, έφυγα από την εργασία μου για λόγους εκδίκησης πιο πολύ γιατί με έβγαζαν συνέχεια φταιχτη και ψεύτη μεγάλη ιστορία, τέλος πάντων πήγα μια μέρα με αρκετή δουλειά και λέω μάγκες αριβεντετσι εγώ φεύγω.Το θέμα μου είναι τώρα τι κάνω γιατί μου χρωστάει και το δώρο και τις άδειες που δεν έλειψα ούτε μέρα, έχει τύχη κάτι ανάλογο σε κανέναν; Με καλό τρόπο δεν θα τα δώσει στάνταρ με ένα τηλεφώνημα δηλαδή πως κινούμαι;

• Απαντ. 106
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Σε είχε προσλάβει νόμιμα ή μαύρα; Γιατί στην δεύτερη περίπτωση πες αριβεντετσι σε δώρο και άδειες. 

Νόμιμα κανονικά υπάλληλος με σύμβαση αορίστου χρόνου.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Maurolouki είπε

Νόμιμα κανονικά υπάλληλος με σύμβαση αορίστου χρόνου.

Καταγγελία άμεσα στην επιθεώρηση εργασιας. Θα σε κατευθύνουν ακριβώς τι πρέπει να κανείς και σαφώς θα αποζημιωθείς . Επίσης πάει αυτόφωρο η μη καταβολή δώρου 

• Like 2
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, greengr21 είπε

ποσο κακη σχεση εχετε?γιατι η μη πληρωμη δωρου ειναι αυτοφωρο χωρις πολλα πολλα

Ναι το διάβασα αλλά κατά πόσο ισχύει  για κάποιον με χοντρό πορτοφολι πρώτον και δεύτερον που ξέρω ότι δεν θα με τρέχει μετά αυτός?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Maurolouki είπε

Ναι το διάβασα αλλά κατά πόσο ισχύει  για κάποιον με χοντρό πορτοφολι πρώτον και δεύτερον που ξέρω ότι δεν θα με τρέχει μετά αυτός?

Να σε τρέχει γιατί; Επειδή δεν σου κατέβαλε το δώρο και τις άδειες; Τώρα που όλα γίνονται μέσω τράπεζας υπάρχουν αποδείξεις για όλα. 

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Maurolouki είπε

Αυτός γιατί να σε τρέχει και με τι πρόφαση? Ρε παιδιά ενημερωθητε για τα δικαιώματα σας, σε αυτό πατάνε οι εργοδότες και κάνουν παραβάσεις 

• Like 15
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Να σε τρέχει γιατί; Επειδή δεν σου κατέβαλε το δώρο και τις άδειες; Τώρα που όλα γίνονται μέσω τράπεζας υπάρχουν αποδείξεις για όλα. 

5 λεπτά πριν, haris013 είπε

Αυτός γιατί να σε τρέχει και με τι πρόφαση? Ρε παιδιά ενημερωθητε για τα δικαιώματα σας, σε αυτό πατάνε οι εργοδότες και κάνουν παραβάσεις 

Να με τρέχει για άκυρα πράγματα.πχ ότι τον απειλησα τον χτύπησα και τέτοια ψευδομηνυσεις.

8 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

λεφτά πήρες οταν έφυγες?

Όχι μόνο τον μισθό του Νοεμβρίου στην τράπεζα με καθυστέρηση

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Maurolouki είπε

Να με τρέχει για άκυρα πράγματα.πχ ότι τον απειλησα τον χτύπησα και τέτοια ψευδομηνυσεις.

Όχι μόνο τον μισθό του Νοεμβρίου στην τράπεζα με καθυστέρηση

οκ αρα σου χρωσταει. κάνε ενα τηλεφωνο και μετά κινήσου ανάλογα.

Δημοσ.

κανε του ενα τηλεφωνο και πες του εντος ευλογου χρονικου διαστηματος να σου βαλει τα χρηματα αλλιως θα κινηθεις αναλογα,ηρεμα και ωραια

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...