Magic_Nature Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, giotis1982 είπε Μπερδεύεσαι, έναν αναλώσιμο υπάλληλο για πιο λόγο να τον βάλεις να υπογράψει συμφωνητικά; Αύριο βρίσκεις 3. Και αυτός αλλάζει δουλειά σε ένα βράδυ. Τόσο απλά. Αν έβγαζες λεφτά σοβαρά από αυτόν θα τον πλήρωνες και αντίστοιχα και ότι κίνηση και να έκανε θα τη σκεφτόταν διπλά. Στην προηγούμενη δουλειά μου μετά από 6 χρόνια μιλούσαμε 2 μήνες για την πρόταση που μου έκανε άλλη εταιρεία, σα φιλαράκια. Τι εξέλιξη θα έχω αν πάω κτλ. Και έφυγα μετά από 4 μήνες. Αφού πρότεινα και εκπαιδευσα άλλον για τη θέση μου. Στη νέα μου δουλειά με περίμεναν 6 μήνες. Αν ήμουν υδραυλικός με 650 ευρώ ΤΙ στον κορακα ζημιά θα σου έκανα; Δε θα πήγαινα στην κυρά Σούλα να δω τη βρυση; Αυτο έγραψα πριν, οτι εγω στη δικη μου δουλεια ΔΕΝ θα ηθελα συχνές αλλαγές θα ηθελα να βρω έμπιστους ανθρώπους και σοβαρους για να φτιάξουμε μια ομάδα. Το να εκπαιδευεις και να γνωριζεις κάθε φορά εναν νεο υπάαλληλο ειναι χρονοβορο και ψυχοφθορο. Εμενα δε με συμφέρει να φέρω κάποιον που θα με κρεμάσει, και αυτο το βλέπεις οταν σου αρχισει τα "εγω θα φυγω απροειδοποιητα κτλπ" αυτο δειχνει εναν άνθρωπο που δεν ειναι συνεπης και ειναι ανεμάνθρωπος. Οποτε και μονο που θα τσινουσε στον ορο αυτο εμενα θα μου γλιτωνε χρονο και σκοτουρες. Οποτε εδω οι φιλοι ας ειρωνευονται δεν με πειράζει. Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2019 από Magic_Nature
Gorbatsof Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Magic Nature δε πρέπει να έχεις εργαστεί ποτέ,για να γράφεις αυτά που γράφεις. 3
Magic_Nature Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Gorbatsof είπε Magic Nature δε πρέπει να έχεις εργαστεί ποτέ,για να γράφεις αυτά που γράφεις. Η αληθεια ειναι οτι δεν θελω να εργαζομαι με οποιον και οποιον. Και αυτο το φλου οποτε θέλει σε απολυει ο άλλος οποτε θέλεις φευγεις εσυ χωρις ενημερωση και συνενοηση δεν μου αρέσει και πολύ. Αλλα θα μου πεις στην Ελλαδα ειμαστε ο καθενας κανει οτι θέλει , οπου θελει παρκάρει οπου θελει πετάει τα σκουπιδια , οτι θέλει κανει στο Δημοσιο στις δουλειες κτλπ εχουμε ακομη πολλα χρονια να φτάσουμε στα επιπεδα άλλων χωρών. Μέχρι τοτε θα μας φταινε οι κακοι εργοδοτες και γενικά ολοι οι υπολοιποι εκτος απο εμάς. Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2019 από Magic_Nature
Gorbatsof Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Έχεις κάθε δικαίωμα να παραιτηθείς όποτε θες και έχει δικαίωμα να σε απολύσει όποτε θέλει εκτός από συγκεκριμένες στιγμές (σε αναρρωτική άδεια ας πούμε).Λες ο άλλος να παραιτήθηκε από τη δουλειά του επειδή ήταν υπερβολικά γαμάτη;Αυτά που λες ότι δε θα του έδινες δώρο ή αποζημίωση είναι απλά αστεία.Κανονικά θα το έδινες και θα έλεγες και ένα τραγούδι. 2
Magic_Nature Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Gorbatsof είπε Έχεις κάθε δικαίωμα να παραιτηθείς όποτε θες και έχει δικαίωμα να σε απολύσει όποτε θέλει εκτός από συγκεκριμένες στιγμές (σε αναρρωτική άδεια ας πούμε).Λες ο άλλος να παραιτήθηκε από τη δουλειά του επειδή ήταν υπερβολικά γαμάτη;Αυτά που λες ότι δε θα του έδινες δώρο ή αποζημίωση είναι απλά αστεία.Κανονικά θα το έδινες και θα έλεγες και ένα τραγούδι. Αν ειχε σηκωθει και ειχε φυγει αφηνοντας με ακάλυπτο τελειως απροειδοποιήτα; καλά εντάξει. Θα το δουμε ποιος θα έλεγε το τραγούδι στο τέλος. Καταρχην εγραψα δεν θα τον επαιρνα ποτέ στη δουλειά εναν τέτοιον άνθρωπο που ειναι ασυνεπής και αφερέγγυος για αυτο και τα Ιδιωτικα συμφωνητικά εσυ αν θέλεις παρε τον στη δική σου δουλειά μια και τον υποστηριζεις τοσο να δουμε οταν θα στην έκανε αν θα σου άρεσε. Γιατι ολοι μιλάτε θεωρητικα μέχρι να τυχει σε εσάς. Ολοι οσοι με ειρωνευτηκαν εννοω. Σιγα μην επαιρνα εγω ανθρωπο που έφευγε υπουλα και μετά δεν έπαιρνε καν ενα τηλέφωνο. Οχι φιλε εχω μαθει να ξεχωριζω τους σοβαρους απο τους ανεμάνθρωπους. Συμπαθα με. Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2019 από Magic_Nature
greengr21 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε Η αληθεια ειναι οτι δεν θελω να εργαζομαι με οποιον και οποιον. Και αυτο το φλου οποτε θέλει σε απολυει ο άλλος οποτε θέλεις φευγεις εσυ χωρις ενημερωση και συνενοηση δεν μου αρέσει και πολύ. Αλλα θα μου πεις στην Ελλαδα ειμαστε ο καθενας κανει οτι θέλει , οπου θελει παρκάρει οπου θελει πετάει τα σκουπιδια , οτι θέλει κανει στο Δημοσιο στις δουλειες κτλπ εχουμε ακομη πολλα χρονια να φτάσουμε στα επιπεδα άλλων χωρών. Μέχρι τοτε θα μας φταινε οι κακοι εργοδοτες και γενικά ολοι οι υπολοιποι εκτος απο εμάς. και εσυ οτι γουσταρεις κανεις αφου δεν θελεις να πληρωνεις δεδουλευμενα εργαζομενων.φανταζομαι να εισαι σε ολα ενταξει αφου θες να φτασεις στα επιπεδα αλλων χωρων,να κοβεις αποδειξεις παντα,δεν πληρωνεις μαυρα,τιμολογια παντου κτλπ. Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2019 από greengr21 1
Γιαούρτι Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε Αν ειχε σηκωθει και ειχε φυγει αφηνοντας με ακάλυπτο τελειως απροειδοποιήτα; καλά εντάξει. Θα το δουμε ποιος θα έλεγε το τραγούδι στο τέλος. Καταρχην εγραψα δεν θα τον επαιρνα ποτέ στη δουλειά εναν τέτοιον άνθρωπο που ειναι ασυνεπής και αφερέγγυος για αυτο και τα Ιδιωτικα συμφωνητικά εσυ αν θέλεις παρε τον στη δική σου δουλειά μια και τον υποστηριζεις τοσο να δουμε οταν θα στην έκανε αν θα σου άρεσε. Γιατι ολοι μιλάτε θεωρητικα μέχρι να τυχει σε εσάς. Ολοι οσοι με ειρωνευτηκαν εννοω. Σιγα μην επαιρνα εγω ανθρωπο που έφευγε υπουλα και μετά δεν έπαιρνε καν ενα τηλέφωνο. Οχι φιλε εχω μαθει να ξεχωριζω τους σοβαρους απο τους ανεμάνθρωπους. Συμπαθα με. Δυστυχώς οι περισσότερες δουλειές στην ελλάδα είναι για τον γάιδαρο καβάλα. Αυτό που με εξοργίζει περισσότερο απ όλα στα εργασιακά είναι το "βασικός μισθός". Ζητάει ο άλλος, πτυχίο, προϋπηρεσία, αγγλικά, υπολογιστές και σου πετάει... παρέχεται βασικός μισθός. Δε συζητάμε για τα υπόλοιπα, απλήρωτες υπερωρίες, νυχτερινά και δε συμμαζεύεται... Τώρα που το σκέφτομαι, το μεγαλύτερο ποσοστό από τους γνωστούς και φίλους μου είναι απογοητευμένο από τη δουλειά του γιατί ισχύει κάτι από αυτά που ανέφερα προηγουμένως. Σχεδόν όλοι ψάχνουν για μια άλλη δουλειά και όταν τη βρουν θα φύγουν νύχτα. όταν λοιπόν συμπεριφέρεσαι στους υπαλλήλους σου με τέτοιο τρόπο, κοινώς κοιτάς πως θα τους κλέψεις μετά δεν έχεις απαιτήσεις. Όταν δίνεις στον άλλον το βασικό μισθό και τον πρήζεις, δε μπορείς να παραπονιέσαι αν φύγει νύχτα. Αν λοιπόν εσύ είσαι εντάξει στην επιχείρηση σου, δε θα έχεις τέτοια θέματα. Αν έχεις κι εσύ τη γνωστή συμπεριφορά, τότε όσο και να ξεδιαλέγεις δε θα βρεις "σωστό" υπάλληλο. Κάποιος που παίρνει 3 κι 60 και τα βγάζει πέρα με το ζόρι, όταν βρει καλύτερα δουλειά θα φύγει τρέχοντας βασικά όλα πάνε αλυσίδα Περιπτώσεις σαν του Gioti στην προηγούμενη σελίδα παίζουν σε άλλη κατηγορία, Εκεί τα πράγματα είναι διαφορετικά. αλλά σε απλές δουλείες...όποιος πρόλαβε τον Κύριον είδε 5
Magic_Nature Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, greengr21 είπε και εσυ οτι γουσταρεις κανεις αφου δεν θελεις να πληρωνεις δεδουλευμενα εργαζομενων.φανταζομαι να εισαι σε ολα ενταξει αφου θες να φτασεις στα επιπεδα αλλων χωρων,να κοβεις αποδειξεις παντα,δεν πληρωνεις μαυρα,τιμολογια παντου κτλπ. Δεν εγραψα κάπου οτι δεν θέλω να πληρώνω δεδουλευμένα. Ισα ισα έγραψα οτι θα προσπαθουσα να πληρωνω πάνω απο το μεσο ορο την ομάδα που θα ήθελα να έχω. Αυτο βεβαια δεν το διαβασε κανεις γιατι ως γνωστον 10 καλα μας κάνουνε 1 στραβο να διαβασουμε , επικεντρωνομαστε στο 1. Ανοιξτε κάποιοι το μυαλο σας και μη κοιτάτε μονο τη πάρτη σας, και ο εργοδοτης δεν ειναι κοροιδο να τον αφησεις έτσι και να φυγεις ωστε να του προκαλέσεις ζημιά. Αφηστε επισης τις ειρωνειες που νομιζετε οτι σας κάνουν έξυπνους και απλα πειτε στον εργοδοτη ή τον Προισταμενο αυτο που σας προβληματιζει ξεκάθαρα και με ειλικρινεια. Και αν ειναι ζώο και δεν καταλαβει μετά δικο του προβλημα. Οντως έχετε δικιο εσεις. Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2019 από Magic_Nature
greengr21 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Γιαούρτι είπε Δυστυχώς οι περισσότερες δουλειές στην ελλάδα είναι για τον γάιδαρο καβάλα. Τώρα που το σκέφτομαι, το μεγαλύτερο ποσοστό από τους γνωστούς και φίλους μου είναι απογοητευμένο από τη δουλειά του γιατί ισχύει κάτι από αυτά που ανέφερα προηγουμένως. Σχεδόν όλοι ψάχνουν για μια άλλη δουλειά και όταν τη βρουν θα φύγουν νύχτα. όταν λοιπόν συμπεριφέρεσαι στους υπαλλήλους σου με τέτοιο τρόπο, κοινώς κοιτάς πως θα τους κλέψεις μετά δεν έχεις απαιτήσεις. Όταν δίνεις στον άλλον το βασικό μισθό και τον πρήζεις, δε μπορείς να παραπονιέσαι αν φύγει νύχτα. Αν λοιπόν εσύ είσαι εντάξει στην επιχείρηση σου, δε θα έχεις τέτοια θέματα. Αν έχεις κι εσύ τη γνωστή συμπεριφορά, τότε όσο και να ξεδιαλέγεις δε θα βρεις "σωστό" υπάλληλο. Κάποιος που παίρνει 3 κι 60 και τα βγάζει πέρα με το ζόρι, όταν βρει καλύτερα δουλειά θα φύγει τρέχοντας βασικά όλα πάνε αλυσίδα Περιπτώσεις σαν του Gioti στην προηγούμενη σελίδα παίζουν σε άλλη κατηγορία, Εκεί τα πράγματα είναι διαφορετικά. αλλά σε απλές δουλείες...όποιος πρόλαβε τον Κύριον είδε Πραγματικα δοξαζω το θεο που τρωω ψωμι απο το πτυχιο μου κυριολεκτικα και μεταφορικα με αξιοπρεπη μισθο,συνθηκες εργασιας και ωραρια στην Ελλαδα. 1
Magic_Nature Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Γιαούρτι είπε Δυστυχώς οι περισσότερες δουλειές στην ελλάδα είναι για τον γάιδαρο καβάλα. Αυτό που με εξοργίζει περισσότερο απ όλα στα εργασιακά είναι το "βασικός μισθός". Ζητάει ο άλλος, πτυχίο, προϋπηρεσία, αγγλικά, υπολογιστές και σου πετάει... παρέχεται βασικός μισθός. Δε συζητάμε για τα υπόλοιπα, απλήρωτες υπερωρίες, νυχτερινά και δε συμμαζεύεται... Τώρα που το σκέφτομαι, το μεγαλύτερο ποσοστό από τους γνωστούς και φίλους μου είναι απογοητευμένο από τη δουλειά του γιατί ισχύει κάτι από αυτά που ανέφερα προηγουμένως. Σχεδόν όλοι ψάχνουν για μια άλλη δουλειά και όταν τη βρουν θα φύγουν νύχτα. όταν λοιπόν συμπεριφέρεσαι στους υπαλλήλους σου με τέτοιο τρόπο, κοινώς κοιτάς πως θα τους κλέψεις μετά δεν έχεις απαιτήσεις. Όταν δίνεις στον άλλον το βασικό μισθό και τον πρήζεις, δε μπορείς να παραπονιέσαι αν φύγει νύχτα. Αν λοιπόν εσύ είσαι εντάξει στην επιχείρηση σου, δε θα έχεις τέτοια θέματα. Αν έχεις κι εσύ τη γνωστή συμπεριφορά, τότε όσο και να ξεδιαλέγεις δε θα βρεις "σωστό" υπάλληλο. Κάποιος που παίρνει 3 κι 60 και τα βγάζει πέρα με το ζόρι, όταν βρει καλύτερα δουλειά θα φύγει τρέχοντας βασικά όλα πάνε αλυσίδα Περιπτώσεις σαν του Gioti στην προηγούμενη σελίδα παίζουν σε άλλη κατηγορία, Εκεί τα πράγματα είναι διαφορετικά. αλλά σε απλές δουλείες...όποιος πρόλαβε τον Κύριον είδε ΣΥΜΦΩΝΩ. Οντως ειναι μεγάλα ζώα οσοι φέρονται έτσι στο προσωπικο , απληρωτες υπερωριες κτλπ. ναι εδω έχεις δικιο αν κάποιος φυγει νυχτα. Θα τον δικαολογουσα και εγώ σε αυτη τη περιπτωση. Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2019 από Magic_Nature
bluesattack Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγω τα διαβαζω με συμπαθεια αυτα που λεει ο magic γιατι πιστευω οτι ειναι..16 χρονων (μετα βιας).Οποιος γραφει για διαφυγοντα κερδη επιχειρησης σε περιπτωση παραιτησης του υπαλληλου λογικα καπου εκει παιζει.Αν καποιος ελεγε ξερω γω οτι δεν θελω να μου φυγει ντελιβερας το ΣΚ ξαφνικα , η οτι δεν θελω να δουλεψει αλλου για να μην μαρτυρησει την ...μυστικη σαλτσα θα πηγαινε το οριο ηλικιας 38-68 (δηλαδη κλασσικος... εντρεπρενερ της 4 βιομηχανικης επαναστασης) Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2019 από bluesattack 7 1
Magic_Nature Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, bluesattack είπε Εγω τα διαβαζω με συμπαθεια αυτα που λεει ο magic γιατι πιστευω οτι ειναι..16 χρονων (μετα βιας).Οποιος γραφει για διαφυγοντα κερδη επιχειρησης σε περιπτωση παραιτησης του υπαλληλου λογικα καπου εκει παιζει.Αν καποιος ελεγε ξερω γω οτι δεν θελω να μου φυγει ντελιβερας το ΣΚ ξαφνικα , η οτι δεν θελω να δουλεψει αλλου για να μην μαρτυρησει την ...μυστικη σαλτσα θα πηγαινε το οριο ηλικιας 38-68 (δηλαδη κλασσικος... εντρεπρενερ της 4 βιομηχανικης επαναστασης) Έχουνε πάει και πιο τρελές αγωγές στα δικαστήρια. Καλο ειναι ο καθενας να ξηγιέται απο πριν για να μην προκύπτουν παρεξηγησεις.
Βασίλης_29 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 7 λεπτά πριν, Γιαούρτι είπε Δυστυχώς οι περισσότερες δουλειές στην ελλάδα είναι για τον γάιδαρο καβάλα. Αυτό που με εξοργίζει περισσότερο απ όλα στα εργασιακά είναι το "βασικός μισθός". Ζητάει ο άλλος, πτυχίο, προϋπηρεσία, αγγλικά, υπολογιστές και σου πετάει... παρέχεται βασικός μισθός. Δε συζητάμε για τα υπόλοιπα, απλήρωτες υπερωρίες, νυχτερινά και δε συμμαζεύεται... Τώρα που το σκέφτομαι, το μεγαλύτερο ποσοστό από τους γνωστούς και φίλους μου είναι απογοητευμένο από τη δουλειά του γιατί ισχύει κάτι από αυτά που ανέφερα προηγουμένως. Σχεδόν όλοι ψάχνουν για μια άλλη δουλειά και όταν τη βρουν θα φύγουν νύχτα. όταν λοιπόν συμπεριφέρεσαι στους υπαλλήλους σου με τέτοιο τρόπο, κοινώς κοιτάς πως θα τους κλέψεις μετά δεν έχεις απαιτήσεις. Όταν δίνεις στον άλλον το βασικό μισθό και τον πρήζεις, δε μπορείς να παραπονιέσαι αν φύγει νύχτα. Αν λοιπόν εσύ είσαι εντάξει στην επιχείρηση σου, δε θα έχεις τέτοια θέματα. Αν έχεις κι εσύ τη γνωστή συμπεριφορά, τότε όσο και να ξεδιαλέγεις δε θα βρεις "σωστό" υπάλληλο. Κάποιος που παίρνει 3 κι 60 και τα βγάζει πέρα με το ζόρι, όταν βρει καλύτερα δουλειά θα φύγει τρέχοντας βασικά όλα πάνε αλυσίδα Περιπτώσεις σαν του Gioti στην προηγούμενη σελίδα παίζουν σε άλλη κατηγορία, Εκεί τα πράγματα είναι διαφορετικά. αλλά σε απλές δουλείες...όποιος πρόλαβε τον Κύριον είδε Σωστός, αλλά να πω εδώ ότι κλεψιά δεν υπάρχει μόνο όταν δίνεις χαμηλό μισθό ζητώντας πολλά προσόντα, υπάρχει και η περίπτωση να δίνεις μισθό λογικό των προσόντων αλλά οι ώρες εργασίας να είναι τέτοιες που σε διαλυουν οπότε εμμέσως πάλι κλεψιά και υπερεκμεταλλευση υπάρχει. Το ακόμα χειροτερο είναι ότι όσοι κάτσουν σε τέτοια δουλειά για κάποια χρόνια και σχεδόν σίγουρα θα παραιτηθούν κάποια στιγμή λόγω αντοχών μετά τα έχουν παίξει και αργούν να ψαξουν για νέα εργασία η δεν επιθυμούν μεγάλο ωράριο. Γενικά ότι και να κάνεις δρουν εις βάρος σου.
greengr21 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε Έχουνε πάει και πιο τρελές αγωγές στα δικαστήρια. Καλο ειναι ο καθενας να ξηγιέται απο πριν για να μην προκύπτουν παρεξηγησεις. σοβαρα τωρα θελεις να μας πεις οτι αμα πας να προσλαβεις καποιον θα του πεις αμα σηκωθεις να φυγεις δε θα σου πληρωσω τις ημερες που εργαστηκες?δηλαδη ετσι θελεις να ξεκινησεις μια επαγγελματικη σχεση? 1
Magic_Nature Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, greengr21 είπε σοβαρα τωρα θελεις να μας πεις οτι αμα πας να προσλαβεις καποιον θα του πεις αμα σηκωθεις να φυγεις δε θα σου πληρωσω τις ημερες που εργαστηκες?δηλαδη ετσι θελεις να ξεκινησεις μια επαγγελματικη σχεση? Δεν θα πω αυτο που λές εσυ θα τον ρωτήσω αν έχει σκοπο να φυγει κάποια στιγμή πρέπει να δεχτει να το κάνει γνωστό ενα ευλογο χρονικο διαστημα πιο πριν για να μπορει η επιχειρηση να βρει αντικαταστάτη. Πολυ παράλογο ; ξέρεις μερικά πράγματα μπορεις να τα πεις με πολλους τροπους αλλα κυριως να υπάρχει και ένας ... τροπος. Μπορει να ειμαι 16 χρονων (μετα βιας) αλλα ξέρω μερικούς. Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2019 από Magic_Nature
Προτεινόμενες αναρτήσεις