Dantε Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Παιρνεις ενα τηλεφωνο,λες ομορφα και ευγενικα να σου πληρωσουν τα οφειλομενα. Αν περασει μια βδομαδα και τιποτα,ξανα παιρνεις και λες ομορφα και ευγενικα οτι εχετε αλλη μια βδομαδα αλλιως μετα θα πας στην επιθεωρηση εργασιας. Με τη λογικη σου για τις μηνυσεις κτλ,δε θα πρεπε να διεκδικουμε ποτε τιποτα σαν εργαζομενοι. Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2019 από Dantε 4
Magic_Nature Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Φιλε για να ντρεπεσαι να πάρεις τον εργοδοτη τηλεφωνο κάτι έκανες εσύ. Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2019 από Magic_Nature 2
NikosKallithea Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Maurolouki είπε Δεν μπήκε το δώρο Χριστουγέννων τι κάνω στη προκειμένη περίπτωση. Δούλευα από τον Μάιο έως τέλη Νοεμβρίου, έφυγα από την εργασία μου για λόγους εκδίκησης πιο πολύ γιατί με έβγαζαν συνέχεια φταιχτη και ψεύτη μεγάλη ιστορία, τέλος πάντων πήγα μια μέρα με αρκετή δουλειά και λέω μάγκες αριβεντετσι εγώ φεύγω.Το θέμα μου είναι τώρα τι κάνω γιατί μου χρωστάει και το δώρο και τις άδειες που δεν έλειψα ούτε μέρα, έχει τύχη κάτι ανάλογο σε κανέναν; Με καλό τρόπο δεν θα τα δώσει στάνταρ με ένα τηλεφώνημα δηλαδή πως κινούμαι; Αυτο δεν ειναι απλα δωρο ειναι εκκαθάριση και μπορει να γινει και το νέο έτος.
Maurolouki Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε Φιλε για να ντρεπεσαι να πάρεις τον εργοδοτη τηλεφωνο κάτι έκανες εσύ. Δεν ντρέπομαι φίλε είναι τύπος που νομίζει επειδή δίνει δουλειά σε κόσμο ότι τον χρωστάμε και από πάνω για αυτόν τον λόγο δεν περνώ επειδή θα μαλώσουμε 7 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Αυτο δεν ειναι απλα δωρο ειναι εκκαθάριση και μπορει να γινει και το νέο έτος. Δηλαδή να περιμένω? Αν ναι πόσο? Τι εννοείς με τον όρο εκκαθάριση
NikosKallithea Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, Maurolouki είπε Δηλαδή να περιμένω? Αν ναι πόσο? Τι εννοείς με τον όρο εκκαθάριση Το αν θα στα δωσει ή οχι ή αν θα πρεπει να περιμένεις, δεν θα στο πω εγω, ουτε καποιος απο εδω μέσα Αν ειναι καποια στοιχειωδώς σοβαρή επιχείρηση με λογιστήριο, στο τελος του χρονου κανουν εκκαθάριση τι σου χρωστάνε απο τις διαφορες του ετους και στα πιστώνουν ολα μαζι με το νεο ετος τωρα αν πρόκειται για τον μαστρομητσο ξέχνα το
Curtis76 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Εγω παντως τηλεφωνο δε θα τον επαιρνα. Βλεπω οτι και συ, δε μασας, οποτε τρεξε τον αμεσα. Αυτος σε πηρε τηλεφωνο να σου πει οτι δε θα σου βαλει το δωρο?
Bourdoulas Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Εγώ θα πρότεινα να περιμένεις μέχρι τις 10/1 του νέου έτους μήπως τα πάρεις με την εκκαθάριση.
banned_acc Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Υπάρχει ακόμη δώρο Χριστουγέννων ; Σοβαρά τώρα; 3 4
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 22 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Το αν θα στα δωσει ή οχι ή αν θα πρεπει να περιμένεις, δεν θα στο πω εγω, ουτε καποιος απο εδω μέσα Αν ειναι καποια στοιχειωδώς σοβαρή επιχείρηση με λογιστήριο, στο τελος του χρονου κανουν εκκαθάριση τι σου χρωστάνε απο τις διαφορες του ετους και στα πιστώνουν ολα μαζι με το νεο ετος τωρα αν πρόκειται για τον μαστρομητσο ξέχνα το To δωρο Χριστουγέννων έπρεπε να μπει στην ώρα του και ας έχει παραιτηθεί κλπ.Τα υπόλοιπα εν ευθέτω χρόνο.Εγώ θα μίλαγα με τον λογιστή ή οποιον έφερε τα χαρτιά να υπογράψω την παραίτηση για να τους κουνήσεις λίγο. 2
Iamthagod Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Επίσης το προτιμότερο είναι εαν η επιχείρηση έχει e-mail να επικοινωνήσεις με e-mail και όμορφα να απαιτήσεις τα χρήματα σου. Έτσι μελλοντικά έχεις ακόμα ένα ατού στην τσέπη αν κινηθείς νομικά, δηλαδή αποδείξεις ότι διεκδίκησες όμορφα τα χρήματα σου. 2
firegarden Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Λοιπον, επειδη πολλοι λενε να περιμενεις μια βδομαδα ή μεχρι 10/1 κλπ. αυτο ειναι λαθος. Μου εχει συμβει ακριβως το ιδιο, η εν λογω κ@ριολ@ εργοδοτρια δεν ειχε βαλει το δωρο γιατι περιμενε οτι δε θα τα ζηταγα επειδη εφυγα μετα απο παραιτηση και με πολυ κακες σχεσεις. Θα παρεις τηλ, θα μιλησεις με το λογιστη ή τον ιδιοκτητη και θα του πεις οτι αν δε μπει αυριο το πρωι το δωρο, θα πας στην Αστυνομια, ουτε καν στην επιθεωρηση. Στειλε κι ενα εμαιλ απαραιτητως κι αν οντως δε στα εχουν βαλει στην τραπεζα την επομενη μερα, πηγαινε στην αστυνομια (και την επιθεωρηση) Εγω αυτο εκανα, ειπα στο λογιστη ηρεμα και πολιτισμενα οτι αν δε μπουν τα λεφτα αυριο, θα παει αυτοφωρο και μου τα εβαλε το ιδιο βραδυ στις 22.00 και μου εστειλαν και screenshot απο την πληρωμη 9 2 1
fabiars Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 17 λεπτά πριν, firegarden είπε Λοιπον, επειδη πολλοι λενε να περιμενεις μια βδομαδα ή μεχρι 10/1 κλπ. αυτο ειναι λαθος. Μου εχει συμβει ακριβως το ιδιο, η εν λογω κ@ριολ@ εργοδοτρια δεν ειχε βαλει το δωρο γιατι περιμενε οτι δε θα τα ζηταγα επειδη εφυγα μετα απο παραιτηση και με πολυ κακες σχεσεις. Θα παρεις τηλ, θα μιλησεις με το λογιστη ή τον ιδιοκτητη και θα του πεις οτι αν δε μπει αυριο το πρωι το δωρο, θα πας στην Αστυνομια, ουτε καν στην επιθεωρηση. Στειλε κι ενα εμαιλ απαραιτητως κι αν οντως δε στα εχουν βαλει στην τραπεζα την επομενη μερα, πηγαινε στην αστυνομια (και την επιθεωρηση) Εγω αυτο εκανα, ειπα στο λογιστη ηρεμα και πολιτισμενα οτι αν δε μπουν τα λεφτα αυριο, θα παει αυτοφωρο και μου τα εβαλε το ιδιο βραδυ στις 22.00 και μου εστειλαν και screenshot απο την πληρωμη ότι λέει το παιδί να κανείς. απλά δώστου 1-2 μέρες εργάσιμες. τώρα αν σου πει θα στα βάλω σε 5 μέρες γιατί δεν έχω κλπ κλπ. δώστου 5 μέρες και πες του θα κινηθώ ανάλογα μετά, ξέρω τι μου γίνεται. επειδή (ΑΝ) είναι μ@@@@πανό αυτός εσύ πρέπει να φερθείς κύριος και μην ρίξεις επιπεδο γιατί τα λεφτά σου δεν θα τα χάσεις. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ θα πρότεινα καταγγελία στις 27 να περάσει αυτόφωρο τριημερακι. Spoiler Η ακόμα και 31 και να ντυθείς Άγιος Βασίλης και να του πας εσύ ένα δώρο στο τμήμα😂 Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2019 από cacofonix-3
sofiathereal Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Το γεγονός ότι μπορεί να έχει γίνει η πληρωμή αλλά να μην έχουν φανεί στην τράπεζα υπάρχει? Έπεσε και Σκ έχουμε και τρίτη Τετάρτη τραπεζικές αργιες... Αυτοφορα κτλπ τελευταία λύση θα σου έλεγα. Εάν ήταν μεγάλη επιχείρηση πρώτα τηλ εμαιλ στο HR.
papoys1 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 11 ώρες πριν, Maurolouki είπε Δεν μπήκε το δώρο Χριστουγέννων τι κάνω στη προκειμένη περίπτωση. Τυχερέεεεεεεεεεεεεεεεεεεε. Εμείς το φάγαμε.😊
Προτεινόμενες αναρτήσεις