Magic_Nature Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, safridia είπε Προσθετεις και αφαιρεις πραγματα κατα το δοκουν οταν αντιλαμβανεσαι οτι δεν βγαινει η λογικη σου; Η εταιρια περιμενει να βρεις νεα δουλεια οταν θελει να σε απολυσει, για 15 ημερες; Ποια εταιρια το κανει αυτο; Ξερεις γιατι οσα λες ειναι ανοησιες; Γιατι απο την στιγμη που δεν υπαρχει εμπιστοσυνη μεταξυ των μερων κανεις, λογικος ανθρωπος, δεν θελει συνεργασια. Εχεις ακουσει οτι οταν απολυουν καποιον σε καποιες εταιριες πρωτα μπλοκαρουν την προσβαση του απολυμενου και μετα του το ανακοινωνουν. Οταν δεν εχεις προσδοκια οτι θα δουλεψεις και αυριο εκει δεν σε νοιαζει να κανεις καλη δουλεια και αντιστοιχα οταν η εταιρια ξερει οτι θα σε χασει δεν ενδιαφερεται για εσενα. Μηπως τα εργασιακα τα γνωριζεις τοσο καλα απο το sim city; Κατι τετοιο υποψιαζομαι. Oλα γινονται αρκει να μην εισαι narrow-minded. Υπάρχουν αρκετοι λογοι για τους οποιους μπορει να διακοπει μια συνεργασια. Ένα παράδειγμα ειναι η εταιρεια να θέλει να κάνει περικοπές επειδη δεν βγαινει , και να επέλεξε να απολυσει κάποιον άνθρωπο προσωρινά έστω. Μπορει να τον καλέσει ο υπευθυνος στο γραφειο του και να του εξηγήσει , και εφοσον το κάνουν αυτο να του προτεινουν να δουλέψει ακομη έναν μήνα μέχρι να βρει και αυτος κάτι ή πολυ απλα να τον συστησουν σε κάποιον άλλον για να μην τον αφησουν τον άνθρωπο έτσι ειδικα αμα έχει και οικογένεια ή περνάει δυσκολα εγω θα προσπαθουσα να μιλησω με κάποιον γνωστο μου να τον δοκιμάσουν έστω. Επειδη εσυ εισαι κολλημένος στις αποψεις σου εγω ειμαι ο ανοητος που γράφει ανοησιες; πνιγεστε σε μια κουταλια νερο και η ζωη θέλει ευελιξία σε ολους τους τομεις. Ενημερωτικά επειδη εργάζομαι σε θέση ευθυνης (θα μπορουσες να το πεις και προισταμενου αλλα δεν χρειάζεται να δωσω πολλές πληροφοριες εδώ δεν σας νοιάζουν αλλωστε) ειναι παρα πολυ άσχημο να δειξει κάποιος οτι σηκωνεται και φευγει και τους γράφει ολους στα παπάκια του. 29 λεπτά πριν, SB_1957 είπε Μα αυτό ακριβώς είπε, ότι έφυγε χωρίς προειδοποίηση γιατί του φέρονταν άσχημα! Ειπαμε οτι σε αυτο έχει δικιο. Αν και ουτε αυτο πιανεται σαν δικαιολογια απο εργοδοτες (κακως κατα την αποψη μου) εγω θα το δεχομουν για λογους άμυνας. Με έχουν αδειάσει και μένα έτσι και ηταν άσχημο να εχω προσφέρει και επειδη μια φορά πηγαν να με εκμεταλευτουν δεν το δέχθηκα η υπευθυνη με έβγαλε στον ντάκο και ο διευθυντης πηρε εν μέρει το μέρος της ριχνοντας μου έγγραφες επιπληξεις. Μετα αντέδρασα και εγω βεβαια με αναφορες και τρέχανε. Το ρισκαρα βεβαια αλλα δεν με έδιωξαν τελικά. Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2019 από Magic_Nature
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Εργασιακές σχέσεις.Οτι δίνεις αυτό θα σου επιστρέψει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις