Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλοι να σας ρωτήσω επειδή άρχισα ebanking Εθνικής.

Bλέπω χρέωση 0,50 ευρώ για εξόφληση λογαριασμού ΔΕΗ.

χρέωση 0,30 ευρώ για εξόφληση λογαριασμού Cosmote.

Δηλαδή κοστίζει αλήθεια κάθε συναλλαγή τόσο στο ebanking; 

πριν πλήρωνα με την χρεωστική  της Εθνικής  κατευθείαν από τα site της ΔΕΗ και της Cosmote, γράφοντας τον κωδικό πληρωμής μάλιστα αμέσως τα site μόλις γράφεις τον κωδικό πληρωμής σου βγάζει το ποσό λογαριασμού, ενώ στο ebanking πρέπει να το συμπληρώσεις εσύ.  Δεν έκανα ελέγχους να δω αν χρέωνε προμήθεια η Εθνική.

Για δώστε πληροφορίες.

Επεξ/σία από odys03
Δημοσ.

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά! Ισχύει αυτό. Αν πληρώνεις με κάρτα μέσα από το site των εταιρειών δεν υπάρχει προμήθεια. Έτσι κάνω κι εγώ με Cosmote. Πληρώνω απευθείας μέσω MyCosmote με την κάρτα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, prototypegr είπε

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά! Ισχύει αυτό. Αν πληρώνεις με κάρτα μέσα από το site των εταιρειών δεν υπάρχει προμήθεια. Έτσι κάνω κι εγώ με Cosmote. Πληρώνω απευθείας μέσω MyCosmote με την κάρτα. 

Ευχαριστώ, άραγε να ισχύει και στην ΔΕΗ;  Θα το ψάξω λιγάκι, να μαθαίνουμε,   γιατί πληρώνω πολλούς λογαριασμούς γονέων αδερφιών θείων,  0,50  ΔΕΗ και  0,30 Cosmote το ebanking κάθε φορά δεν λέει.....    γιατί τέτοια προμήθεια;

Επεξ/σία από odys03
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, odys03 είπε

γιατί τέτοια προμήθεια;

Ε να μην βγάλουν το κατιτίς τους?

Όλους τους λογαριασμούς τους πληρώνουμε από το site της αντίστοιχης εταιρίας.

Δημοσ.

Ναι και στην ΔΕΗ ισχύει. Πριν αλλάξω πάροχο είχα την εφαρμογή και πλήρωνα μέσα από εκείνη. Τώρα ο λόγος που χρεώνουν προμήθεια ενώ στην ουσία μια μεταφορά χρημάτων κάνουν, δεν ξέρω ποιος είναι. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, turbat0s είπε

Όλους τους λογαριασμούς τους πληρώνουμε από το site της αντίστοιχης εταιρίας.

Ερώτηση: Παίζει ρόλο με ποια τράπεζα συνεργάζεται η εκάστοτε εταιρεία της οποίας θα πηρώσεις τον λογαριασμό; Αν για παράδειγμα συνεργάζεται με eurobank κι εγώ έχω κάρτα εθνικής; Πάλι υπάρχει προμήθεια;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, prototypegr είπε

Τώρα ο λόγος που χρεώνουν προμήθεια ενώ στην ουσία μια μεταφορά χρημάτων κάνουν, δεν ξέρω ποιος είναι. 

Γενικώς μεταφορές χρημάτων κάνουν οι τράπεζες και θέλουν να έχουν κέρδος από αυτό.

1 λεπτό πριν, xronis είπε

Ερώτηση: Παίζει ρόλο με ποια τράπεζα συνεργάζεται η εκάστοτε εταιρεία της οποίας θα πηρώσεις τον λογαριασμό; Αν για παράδειγμα συνεργάζεται με eurobank κι εγώ έχω κάρτα εθνικής; Πάλι υπάρχει προμήθεια;

Όχι σε όλα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, turbat0s είπε

Όχι σε όλα.

Οπότε προτιμότερο με την κάρτα κι ας είναι και on-line. 

Μόλις ενημερώθηκα λοιπόν ότι τα τελευταία περίπου 6 χρόνια (72 μήνες) έχω πετάξει κάμποσα στις προμήθειες... χρόνια πολλά σας είπα;

Ευχαριστώ για την πληροφορία

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, xronis είπε

Οπότε προτιμότερο με την κάρτα κι ας είναι και on-line. 

Μόλις ενημερώθηκα λοιπόν ότι τα τελευταία περίπου 6 χρόνια (72 μήνες) έχω πετάξει κάμποσα στις προμήθειες... χρόνια πολλά σας είπα;

Ευχαριστώ για την πληροφορία

Βρε τι πάθαμε, εγώ νόμιζα με ebanking,  άντε να έχει καμιά προμήθεια 5 σεντς,    αυτοί βάζουν το χέρι τους κανονικά στον λογαριασμό! Πρέπει να έχεις συνεχώς τα μάτια ανοιχτά, ευχαριστώ όλους τους φίλους.

Δημοσ.

Παιδια κυριολεκτικα πριν πληρωσετε σας δειχνει το ποσο των προμηθειων, σε καθε τραπεζας συστημα Ebanking, και αφου ολοκληρωθει η πληρωμη το συνολικο ποσο που πληρωσατε, δε μπορειτε να επικαλειστε αγνοια - για χρηματα μιλαμε.

Οπως ειπωθηκε πιο πανω, για τις συναλλαγες που υπαρχει προμηθεια προτιμηστε να πληρωσετε απο το site του παροχου της υπηρεσιας.

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, asmilon είπε

Παιδια κυριολεκτικα πριν πληρωσετε σας δειχνει το ποσο των προμηθειων, σε καθε τραπεζας συστημα Ebanking, και αφου ολοκληρωθει η πληρωμη το συνολικο ποσο που πληρωσατε, δε μπορειτε να επικαλειστε αγνοια - για χρηματα μιλαμε.

Οπως ειπωθηκε πιο πανω, για τις συναλλαγες που υπαρχει προμηθεια προτιμηστε να πληρωσετε απο το site του παροχου της υπηρεσιας.

Ότι μου έπαιρναν προμήθεια το γνωρίζω κι όπως είπες κι εσύ φαίνεται κατά την πληρωμή. Αυτό που δεν γνώριζα και το έμαθα σήμερα είναι ότι αν κάνεις πληρωμή μέσω του εκάστοτε site με την κάρτα σου ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...