jerry banana Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους και σε όλες ψάχνω να αγοράσω μια τηλεόραση 4K για τους δικούς μου.Κυρίως θα χρησιμοποιηθεί στο σαλόνι για ταινίες και φυσικά για γραμμένες ταινίες απο εξωτερικό σκληρό δίσκο που θα κουμπώνει στην τηλεόραση.Ενδιαφέρομαι κυρίως (για να ψιλογλυτώσω το γράψιμο) να βρω τηλεόραση που να μπαίνει στο διαδίκτυο προκειμένου να μπαίνω σε sites για προβολή ταινιών (τα sites του <<θείου>>) . Συγκεκριμένα: Διαθέσιμο budget: 400E Απόσταση και γωνία θέασης:3,8 ή 4 παρα κάτι μέτρα. Χρήση και τι μας ενδιαφέρει περισσοτερο [ταινιες (αναφερτε την πηγή : απο εξωτερικό σκληρό αλλά να μπαίνει και στο internet για online ταινιες) προτίμηση σε μέγεθος (γιατί "size matters "): 50" Έχουμε κάποιον περιορισμό λόγω πεθεράς/ χώρου/διάταξης/ μεγέθους επίπλων: ΟΧΙ απλώς η βάση να είναι προς το κέντρο της τηλεόρασης και όχι στα άκρα γιατί το έπιπλο είναι μικρό σχετικα. Μας ενδιαφέρουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικα; να είναι smart (για να μπαίνει στο internet) Έχουμε κάποια μοντέλα ήδη στα υπόψιν : https://www.skroutz.gr/s/20539949/Samsung-UE50RU7092.html?from=top_filter_combos#specs , https://www.skroutz.gr/s/16078556/LG-49UK6200.html?from=top_filter_combos Tα προτιμησα λογω των αξιολογησεων η βαση ομως που εχουν δεν με καλυπτει.Ξερετε εαν μπορω να κανω αλλαγη βασης? Κατάστημα προτίμησης (προαιρετικά):Skroutz γενικα οτι πιο φθηνο. Ευχαριστω για το χρονο σας!!! Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2019 από jerry banana
giannis_ps_21 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Όλες οι τηλεοράσεις παίρνουν βάση για κρέμασμα σε τοίχο. Η εργοστασιακή βάση δεν αλλάζει κ να μπει άλλη εκτός αν κάνεις πατέντα. Αν αυτό δεν σε εξυπηρετεί μπορείς να πάρεις ένα ξύλο μεγαλύτερων διαστάσεων και να το βάλεις πάνω στο υπάρχον έπιπλο για να στηριχτεί η τηλεόραση που θες. Μπορείς κ με γυαλί να το κάνεις. Διαφορετικά, εγώ έχω αυτή κ είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Δεν είναι oled, αλλά για τα λεφτά της είναι πολύ καλή. https://www.skroutz.gr/s/14696623/LG-50UK6750.html?from=sku_spec_variations
jerry banana Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, giannis_ps_21 είπε Όλες οι τηλεοράσεις παίρνουν βάση για κρέμασμα σε τοίχο. Η εργοστασιακή βάση δεν αλλάζει κ να μπει άλλη εκτός αν κάνεις πατέντα. Αν αυτό δεν σε εξυπηρετεί μπορείς να πάρεις ένα ξύλο μεγαλύτερων διαστάσεων και να το βάλεις πάνω στο υπάρχον έπιπλο για να στηριχτεί η τηλεόραση που θες. Μπορείς κ με γυαλί να το κάνεις. Διαφορετικά, εγώ έχω αυτή κ είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Δεν είναι oled, αλλά για τα λεφτά της είναι πολύ καλή. https://www.skroutz.gr/s/14696623/LG-50UK6750.html?from=sku_spec_variations Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια σου φίλε Γιάννη.Θα την σημειωσω γιατί περιμένω τις εκπτώσεις του Ιανουαρίου μην τυχόν υπάρχει κάποια πτώση τιμών.
pavlikas Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 με κλειστα τα ματι Samsung UE55RU7092 την εχω και ειμαι υπερευχαριστημενος!!!
jerry banana Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 19 λεπτά πριν, pavlikas είπε με κλειστα τα ματι Samsung UE55RU7092 την εχω και ειμαι υπερευχαριστημενος!!! Σε ευχαριστώ πολύ την έχω αυτη που μου λες στη λίστα με τις "προτεινομενες" που βρηκα ψαχνοντας λιγο στο skroutz .Ειχα βρει και τον ξαδελφο της την 7092.
panos4tw Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Εφόσον μιλάμε για 4 μέτρα, ακόμα και οι 55 θεωρούνται λίγες, 50 ιντσες σε καμία περίπτωση
jerry banana Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, panos4tw είπε Εφόσον μιλάμε για 4 μέτρα, ακόμα και οι 55 θεωρούνται λίγες, 50 ιντσες σε καμία περίπτωση Δηλαδη τι προτεινεις?
panos4tw Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, jerry banana είπε Δηλαδη τι προτεινεις? 55 ιντσες τουλάχιστον και ας χρειαστεί να πας σε κάποιο υποδεέστερο μοντέλο σε σχέση με 50 ιντσες εφόσον το το budget παραμένει το ίδιο. Από εκεί και πέρα, αν ο χώρος το επιτρέπει μπορείς να δεις και για 58 ιντσες ή ακόμα παραπάνω (μέχρι 65) αν αυξηθεί το μπάτζετ. Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2019 από panos4tw
jerry banana Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, panos4tw είπε 55 ιντσες τουλάχιστον και ας χρειαστεί να πας σε κάποιο υποδεέστερο μοντέλο σε σχέση με 50 ιντσες εφόσον το το budget παραμένει το ίδιο. Από εκεί και πέρα, αν ο χώρος το επιτρέπει μπορείς να δεις και για 58 ιντσες ή ακόμα παραπάνω (μέχρι 65) αν αυξηθεί το μπάτζετ. Ευχαριστώ πολύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα