Muhammad Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Στην εφορία (φορολογική δήλωση) εμφανίζονται μόνο οι κινήσεις που μετράνε στο αφορολόγητο; Ή εμφανίζονται όλες και διαχωρίζονται αυτές που μετράνε στο αφορολόγητο; Αν εγώ έχω πχ 5000€ σε συνολικές κινήσεις (αγορές-πληρωμές) από τις οποίες μόνο οι 2000€ μετράνε στο αφορολόγητο, η τράπεζα τι πληροφορίες θα στείλει στην εφορία;
SB_1957 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Η τράπεζα τα στέλνει όλα. Ο κωδικός με τις δαπάνες δεν είναι κλειδωμένος στη φορολογική δήλωση, αλλά συμπληρώνεις εσύ το ποσό που αντιστοιχεί στο αφορολόγητο. Δηλαδή, η τράπεζα στέλνει ότι εσύ έκανες κινήσεις (αγορές-πληρωμές) 5000, αλλά στο σάιτ της τράπεζας σου λέει ποιές κινήσεις μετράνε στο αφορολόγητο, οπότε βάζεις εκείνο το ποσό.
Muhammad Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 οπότε δηλαδή μένει σε μένα να σημειώσω το ποσό του αφορολόγητου. Απορία, Κι αν εγώ αντί για 2000€ βάλω 3000€, θα το διασταυρώσει η εφορία ή θα το δεχτεί παρόλο που τράπεζα λέει άλλα;
GREGORYMO Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Muhammad είπε οπότε δηλαδή μένει σε μένα να σημειώσω το ποσό του αφορολόγητου. Απορία, Κι αν εγώ αντί για 2000€ βάλω 3000€, θα το διασταυρώσει η εφορία ή θα το δεχτεί παρόλο που τράπεζα λέει άλλα; Η τράπεζα στέλνει πχ 5000€ ΑΛΛΑ σου διαχωριζει ποιες ΠΙΘΑΝΟΝ δεν μετρούν στο αφορολογητο. Εσύ, ΜΟΝΟ αν βλέπεις κάποιο ΛΑΘΟΣ τότε βάζεις αυτό που θεωρείς ΣΩΣΤΟ, ΟΧΙ ότι να είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα