papresa Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στο θέμα μου από προχθές είχα θετική εξέλιξη χωρίς τεχνικό (γιατί έλειπε εκτός νησιού). Λόγω δυνατού αέρα, είχαμε συνεχείς στιγμιαίες διακοπές ρεύματος, γυρίζω Κυριακή μεσημέρι σπίτι και βλέπω την οθόνη του υπολογιστή να έχει γράμματα και ο υπολογιστής σε λειτουργία. Όλες τις μέρες όταν δοκίμαζα τον υπολογιστή η οθόνη ήταν μαύρη κι άχαρη. Κάνω επανεκκίνηση τον υπολογιστή, ανοίγει και λειτουργεί κανονικά, τον κλείνω, τον ανοίγω και κανένα πρόβλημα. Δεν ήθελα από την αρχή να ενημερώσω τον τεχνικό, έλειπε κιόλας, σήμερα τον πήρα, του λέω τα καθέκαστα και μου είπε ότι ήταν το bios. Από κάποια αύξηση της τάσης είχε υπερφορτίσει και με τις διακοπές αποφόρτισης. Μου είχε πει (όπως και ο odys03) να βγάλω την μπαταρία και να την ξαναβάλω, αλλά εγώ δεν την άφησα καθόλου, την έβγαλα και την έβαλα αμέσως οπότε δεν πρόλαβε να αποφορτίζει. Τώρα μου είπε να τον παρακολουθώ. Σας ευχαριστώ όλους για τις πολύτιμες συμβουλές και βοήθειες. Τώρα σκέφτηκα, κάτσε να το γράψω μήπως βοηθηθεί κάποιος στο μέλλον. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2020 από papresa
jdiman Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Είναι ένας refurbished Lenovo ThinkCentre α ΟΚ Τώρα μου είπε να τον παρακολουθώ κανε backup και μάζευε λεφτά καλού κακού
FasTaker Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Θες να πεις οτι το κλεινω το τροφοδοτικο, βγαζω μπαταρια και παταω 3-4 φορες το power button δεν το εκανες ποτε?
papresa Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, FasTaker είπε Θες να πεις οτι το κλεινω το τροφοδοτικο, βγαζω μπαταρια και παταω 3-4 φορες το power button δεν το εκανες ποτε? Μόνο το power button συνεχόμενα (αν εννοείς αυτό) 3-4 φορές δεν πάτησα και όταν έβγαλα την μπαταρία δεν την κράτησα λίγη ώρα εκτός, επειδή στο τηλέφωνο περίμενε ο τεχνικός για να του πω τα αποτελέσματα και εκείνος δεν το κατάλαβε. 4η μέρα σήμερα δουλεύει κανονικά. Φτου, φτου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα