Προς το περιεχόμενο

Nordpass $12,38 1year


elpenor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν κάποιος έχει ήδη NordVPN subscription και θέλει να πάρει το Nordpass με το κουπόνι NPASSXMAS10 η τιμή πέφτει σε 12,38$ (περίπου 11.5 ευρώ) για ένα χρόνο. Εγώ δεν χρησιμοποιώ online password managers οπότε δεν έχω άποψη για το αν είναι καλό ή όχι.

Επεξ/σία από elpenor
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν κανει καμια μεγαλη εκπτωση στο VPN για  Netflix .... Για password manager κλεβομαι και μονος μου χωρις βοηθεια :P

Μια που απαιτει και  το vpn τους το student beans ειχε ενα code για

£2.22/month (75% off 3-year plan + 3 months for FREE)
Total cost for 39 months: £86.50
 

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε το έχω χρησιμοποιήσει. Διαβάζοντας τα χαρακτηριστικά του όμως, δε βλέπω να κάνει κάτι παραπάνω από το απολύτως δωρεάν Norton Password Manager που χρησιμοποιώ (χρησιμοποιώ Norton 360 αλλά το password manager είναι δωρεάν για όλους, ανεξάρτητα αν ο χρήστης έχει κάποιο Paid product).

Ακόμα, τις ίδιες και περισσότερες δυνατότητες έχει ακόμα και το enpass και είμαι σίγουρος ότι το ίδιο ισχύει και για τη δωρεάν έκδοση του Lastpass. 

Τέλος, το NordVPN υπόσχεται ότι "Rely on leading technology". Για αυτό όμως τον ισχυρισμό θα πρέπει να μας βοηθήσει με ένα συγκριτικό έναντι του ανταγωνισμού.

Επεξ/σία από imvrios
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

11 ώρες πριν, georgeps21 είπε

αλλά αναρωτιέμαι μετά από το data leak της , ποιος την εμπιστευεται ξανα την nordvpn?

Όντως ένας από τους χιλιάδες server που χρησιμοποιεί παραβιάστηκε μέσω ενός προγράμματος remote management που δεν έπρεπε να χρησιμοποιείται. Όντως υπάρχει η πιθανότητα να μπόρεσαν να κλέψουν το certificate και να έκαναν MITM attacks πριν αντικατασταθεί. Στην ουσία όμως γιατί είναι αυτό πρόβλημα για εμάς; Δεν κλέψανε τα στοιχεία των πιστωτικών ή κάτι αντίστοιχο, δεν παραβιάσανε τα κεντρικά της που κρατάει τα personal data, κανένας δεν βγήκε ποτέ να πει ότι του δημιουργήθηκε κάποιο πρόβλημα.

Αν χρησιμοποιείς VPN για κάτι πέρα από anonymous downloads και bypass regional restrictions τότε ίσως να μην κάνεις σωστή χρήση. Ο VPN δεν είναι κάτι που παρέχει ασφάλεια, αν διαβάσεις σωστές αναλύσεις θα δεις ότι οι περισσότεροι χρήστες χρησιμοποιούν μη ασφαλή πρωτόκολλα τα οποία τα υποστηρίζουν όλοι οι VPN providers. Οι VPN providers δεν είναι αξιόπιστες εταιρείες για να έχεις παραπάνω πάρε δώσε από το να τις πληρώσεις με paypal και να κάνεις την δουλειά σου. Η χρήση του VPN για να μπεις στο ebanking σου είναι κακή ιδέα άσχετα από τον provider και κάτι που το κόβουνε από μόνα τους τα firewall από τις περισσότερες τράπεζες.

Οι περισσότεροι χρήστες μπαίνουν στο ebanking τους με google search, χωρίς δηλαδή να γράφουν το URL και δεν κοιτάνε καν αν υπάρχει https και αν το όνομα του domain είναι το σωστό. Επίσης κατεβάζουν executable cracks στο pc που χρησιμοποιούν για πληρωμές, με αυτό τον τρόπο την πατάνε χιλιάδες άνθρωποι κάθε χρόνο. Αυτά είναι τα πραγματικά προβλήματα όχι αν είχε ένας hacker την δυνατότητα για κάποιες ώρες να δει ότι έβλεπες αμερικάνικο netflix από την Ελλάδα.....

Πέρα από αυτά το facebook το κλέβουν κάθε βδομάδα και ακόμα και αν δεν το κλέβανε σε κάνει προϊόν. Την Adobe, το Yahoo και χιλιάδες άλλες εταιρείες τις έχουν παραβιάσει επανειλημμένα και έχουν κλέψει και πιστωτικές. Στο dark web μπορείς να αγοράσεις λίστες από κλεμμένες πιστωτικές και email accounts. Το tor είναι πλήρως ελεγχόμενο από κινέζους και το παρακολουθούν υπηρεσίες από όλα τα κράτη. Την google δεν χρειάζεται να την παραβιάσουν, από μόνη της καταγράφει τα πάντα και τα χρησιμοποιεί για δικό της όφελος.

Λόγω όλων των παραπάνω η άποψη μου για το breach στο NordVPN είναι so what... Κάτι ποιο ουσιαστικό που με απασχολεί εμένα είναι ότι σαν εταιρεία δεν ξέρουμε καν σε ποιους ανήκει και τι συμφέροντα εξυπηρετεί, όταν ξεκίνησε την λειτουργία του οι πρώτες διαφημίσεις με free accounts ήταν στο Piratebay το οποίο είναι και αυτό Nord....

Σαν συμπέρασμα δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα να χρησιμοποιεί κάποιος NordVPN / Nordpass ούτε αν είναι όντως log free και safe ή ελεγχόμενο από κέντρα εξουσίας ή οργανώσεις τύπου μαφίας, ξέρω όμως αρκετά για να μπορώ να βγω στο συμπέρασμα ότι το breach είναι αδιάφορο για την χρήση που κάνει ο μέσος χρήστης.

 

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...