Προς το περιεχόμενο

ΑΠΑΤΗ vistabet.gr (sportin odds limited)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά, είπα να γράψω για την περιπέτεια  μου με την εταιρεία που αναφέρω στον τίτλο του θέματος!

έπαιζα τα λεγόμενα φρουτακια , μετά από άπειρα spin και μεγάλη χασούρα (αναμενόμενο φρουτακια είναι ) μου βγάζει το "μηχάνημα" bonus η αλλιώς free spins  , με το που τελειώνουν τα 10 free spins  όπου έχω κερδίσει ένα σεβαστό πόσο μου εμφανίζει  μήνυμα πως δεν υπάρχει σύνδεση με τον server αλλά έχει αποθηκευτεί η πρόοδος και πως πρέπει να γίνει έξοδος από το παιχνίδι , αμέσως σκέφτηκα να βγάλω μια φωτογραφία   just in case και ευτυχώς που το έκανα γιατί δεν θα είχα καμιά αποδειξη των λεγομένων  μου , αφού δεν έγινε η πίστωση των κερδών στον λογαριασμό μου!

Άμεσα επικοινώνησα  με εκπρόσωπο της εταιρείας όπου μου είπε να στείλω την φωτογραφία όπως και έκανα  , στην συνέχεια ήρθα σε επικοινωνία με έναν δεύτερο εκπρόσωπο για διαγραφή cookies  διαβεβαιώνοντας με πως  θα λυθεί το ζήτημα, τελικά δεν άλλαξε κάτι , μου είπε πως υπάρχει κολλημένος γύρος στον λογαριασμό μου  και αύριο θα λυθεί το θέμα αφού το εξετάσει το αρμόδιο τμήμα, την άλλη μέρα το πρωί ανοίγω τα email  μου και βλέπω απάντηση από την εταιρεία πως το θέμα έχει διευθετηθεί, μπαίνω στον λογαριασμό ...και βλέπω πως  έχουν βάλει 0.50 cent  , ξανά επικοινωνώ , καμιά απάντηση!!   

Δεν μου έχουν καν αποσταλεί  οι συνομιλίες  με τους εκπροσώπους της εταιρείας  από το chat όπως και έχω ζητήσει.

Έχω κάνει καταγγελία στην τράπεζα μου για να ακυρώσει τις καταθέσεις , επίσης καταγγελία στην εποπτική αρχή παιγνίων Μάλτας όπου και έχει άδεια  η εταιρεια και τέλος έχω επικοινωνησει και με δικηγόρο για κατάθεση μήνυσης-αγωγής  για απάτη.                 

Webp.net-compress-image.jpg

Δημοσ.

ΑΠΆΝΤΗΣΗ VISTABET.GR 

"Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι βάση πολιτικής αποσύνδεσης δεν είναι εφικτό να αποδοθούν πιθανά κέρδη από δωρεάν γύρο"

ΣΤΟ SCREENSHOT αναφέρει ξεκάθαρα πως η πρόοδος έχει αποθηκευτεί κτλ, όπως ξεκάθαρα φαίνονται και τα κέρδη , Η άπατη    

Δημοσ.
Στις 28/12/2019 στις 9:51 ΠΜ, Ukforthemoment είπε

Ποσα δλδ είχες κερδίσει;

Απο οτι βλεπω ειναι 5 γραμμες χ 10 cent.. κερδισε 1315 κερματα (των 10 cent) αρα 131,50€

Στις 30/12/2019 στις 7:54 ΜΜ, hogsb είπε

ΑΠΆΝΤΗΣΗ VISTABET.GR 

"Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι βάση πολιτικής αποσύνδεσης δεν είναι εφικτό να αποδοθούν πιθανά κέρδη από δωρεάν γύρο"

ΣΤΟ SCREENSHOT αναφέρει ξεκάθαρα πως η πρόοδος έχει αποθηκευτεί κτλ, όπως ξεκάθαρα φαίνονται και τα κέρδη , Η άπατη    

Παιζω φρουτακια εδω και πολυ ... πολυ καιρο.. πραγματικα δεν το εχω ξαναδει αυτο.. μου εχει κοπει το ιντερνετ ενω ειμουν σε free spins και μαλιστα στο Book of dead... Α με 50 λεπτα και 2 φωρες full screen.. στο 8spin επεσε το νετ.. μετα ξαναμπικα και επεξα τον 9ο γυρο.. Πραγματικα πρωτη φωρα βλεπω αυτον τον ορο... "δεν είναι εφικτό να αποδοθούν πιθανά κέρδη από δωρεάν γύρο"

Απιστευτο κλέψιμο!

• 1 χρόνο αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...