Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια χαρά.Σήμερα έλαβα ένα μήνυμα στο email μου για επιβεβαίωση δημιουργίας λογαριασμού στο Instagram,κάτι το οποίο δεν έκανα ποτέ.

Οπότε με βάση αυτό θα 'θελα να ρωτήσω...Τι μπορεί να συμβαίνει ;

Υπάρχει περίπτωση να έμαθε κάποιος/κάποια το email μου και επίτηδες να θέλει να κάνει ένα λογαριασμό στο Instagram ;

Υπάρχει περίπτωση να θέλησε κάποιος/κάποια να κάνει λογαριασμό στο Instagram και παντελώς κατά λάθος να πληκτρολόγησε το email μου ;

'Η υπάρχει περίπτωση να ισχύει κάτι άλλο ;

Αν γνωρίζετε το τι μπορεί να μου συμβαίνει,

γράψτε μου στα σχόλια αυτού εδώ του θέματος τι θα μπορούσα να κάνω από 'δω και πέρα έτσι ώστε να μην μου ξανασυμβεί !

Επεξ/σία από j.g.!!!
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

ψαρευουν τα στοιχεία σου .Απάτη είναι .Δεν πήγε στα σπαμ απο μόνο του;

Όχι δεν πήγε στα σπαμ...

Τι θα μπορούσα να έκανα ;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Tιποτα να μην κάνεις.Σβηστο και ξέχνα το.Και μην βαζεις στοιχεια σου οπου βρεις.

O.K. ... Σ'ευχαριστώ για τις συμβουλές σου !

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, j.g.!!! είπε

Τι μπορεί να συμβαίνει ;

Έχεις facebook

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Xacti είπε

Έχεις facebook

Και τι σχέση έχει αυτό που λες με το ξαφνικό μήνυμα που μου ήρθε στο mail μου για την επαλήθευση δημιουργίας λογαριασμού στο Instagram,

κάτι το οποίο όπως έγραψα και πιο πάνω,δεν ισχύει;

Επεξ/σία από j.g.!!!
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, j.g.!!! είπε

Και τι σχέση έχει αυτό που λες με το ξαφνικό μήνυμα που μου ήρθε στο mail μου για την επαλήθευση δημιουργίας λογαριασμού στο Instagram ;

Έχει. Η ίδια εταιρία είναι. Και άλλοι έχουν ανοίξει κατά λάθος λογαριασμό στο ίνστα λόγω fb. Ψάξε στο νετ και θα δεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Xacti είπε

Έχει. Η ίδια εταιρία είναι. Και άλλοι έχουν ανοίξει κατά λάθος λογαριασμό στο ίνστα λόγω fb. Ψάξε στο νετ και θα δεις

O.K.,θα το ψάξω αυτό που λες...

Κατά τ'άλλα,προτείνεις κάτι για αυτό που μου συνέβη ;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, j.g.!!! είπε

Κατά τ'άλλα,προτείνεις κάτι για αυτό που μου συνέβη ;

Όχι, δεν μπορώ να δώσω συμβουλές για τόσο σοβαρά ζητήματα καίριας σημασίας

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Xacti είπε

Όχι, δεν μπορώ να δώσω συμβουλές για τόσο σοβαρά ζητήματα καίριας σημασίας

Τεσπα...

Όπως και να 'χει,σ'ευχαριστώ για την ανταπόκριση σου !

Δημοσ.

Μου έχει συμβεί 2 φορές, με μειλ που δεν το έχω συνδέσει ποτέ με μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι, αν δεν έχεις σβήσει οριστικά το μειλ που σου έστειλε το ινστα, να το ανοίξεις και να πατήσεις κάτω χαμηλά ένα λινκ που έχει (δεν θυμάμαι ακριβως τι γραφει), ώστε να αποσυνδεθεί το email address σου από τον λογαριασμό ινστα.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, FKLDS είπε

Μου έχει συμβεί 2 φορές, με μειλ που δεν το έχω συνδέσει ποτέ με μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι, αν δεν έχεις σβήσει οριστικά το μειλ που σου έστειλε το ινστα, να το ανοίξεις και να πατήσεις κάτω χαμηλά ένα λινκ που έχει (δεν θυμάμαι ακριβως τι γραφει), ώστε να αποσυνδεθεί το email address σου από τον λογαριασμό ινστα.

Το έχω κάνει ήδη αυτό που λες και ελπίζω όντως να μην μου ξανασυμβεί κάτι ανάλογο στο μέλλον.

Σ'ευχαριστώ για την ανταπόκριση σου !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...