Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, koolisk6 είπε

bios update έχεις το τελευταίο?

αν όχι, καντο μήπως στρώσει

Το έκανα το βράδυ και αυτό.. Eιχα το 0404 και το έκανα update σε 1603. Αλλά μπά.

Δημοσ.

Αν δεν φταίει το τροφοδοτικό (θα μου πεις καινούριο είναι),τότε η μητρική σιγά σιγά παραδίδει το πνεύμα της. Κάνε ένα bios update, όπως αναφέρει και ο koolisk6 και αν δε δεις καμιά διαφορά δούλεψέ το μέχρι να πεθάνει

Δημοσ.

Πολυ φοβαμαι ειναι θεμα υλικων της μητρικης. Διπλα απο την φυσα υπαρχει ο σταθεροποιητης o oποιος ειναι υπευθυνος για το ρευμα. Εκεινος λοιπον ειναι ο βασικος υποπτος

Δημοσ.

νταξει μωρε,του κρυφοκλεινει λίγο το μάτι η μητρική οτι είναι καιρός για αναβάθμιση,

αλλά τη δουλεύεις μέχρι να πεθάνει όπως αναφέρθηκε κ παραπάνω.....

Δημοσ.

Τι να πω δεν ξέρω..

Το βράδυ έλυσα όλο το pc το έβαλα στο πάτωμα, λέω μπας και φταίει το σασί αλλά τζάμπα κόπος.

Έκανα πόσες δοκιμές, τα ξήλωσα όλα και τα έστισα ξανά απο την αρχή.

Έκανα update το bios. Έκανα επαναφορά την μητρική βγάζοντας την μπαταρία,  πατώντας το f5 και μετά το f10.

Έβαλα το παλιό και δεν βγάζει το μήνυμα, ανέβασα και φώτο με τις μετρήσεις απο το παλιό.

Το ξέρω οτι κάποια στιγμή θα πρέπει να στίσω ένα καινούριο pc αλλά τώρα no money. 

Αν το αφήσω έτσι ως που τα παίξει η μητρική,  υπάρχει περίπτωση να πάθει κάτι το τροφοδοτικό?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το καλυτερο ειναι να βρεις απο κανενα φιλο κανένα πολυμετρο και να μετρήσεις τις τάσεις του τροφοδοτικού. 

Για να ξέρεις πραγματικά τι βγάζει το τροφοδοτικο.

Επεξ/σία από smpt
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, smpt είπε

Το καλυτερο ειναι να βρεις απο κανενα φιλο κανένα πολυμετρο να μετρήσεις τις τάσεις.

Για να ξέρεις πραγματικά τι βγάζει το τροφοδοτικο.

πολύμετρο έχω αλλά πως μπορώ να τα μετρήσω χωρίς να κάνω καμιά βλακεία και κάψω κανένα τροφοδοτικό?

Και ποια καλώδια να μετρήσω ?

Και κάτι που παρατήρησα αλλά δεν ξέρω αν παίζει κάποιον ρόλο.

Με το που άλλαξα το τροφοδοτικό στην διαχείριση ενέργειας απο εξισορρόπηση που το είχα το πήγε στις υψηλές επιδόσεις. Το ξανα γύρισα στην εξισορρόπηση. (Και στις υψηλές επιδόσεις μου έβγαζε το μήνυμα)

Επεξ/σία από pavloa
Δημοσ.

Το σφάλμα έχει γραφτεί στην NVRAM του BIOS. Σβήνει έτσι:

Μπες στο BIOS.

Πήγαινε στο hardware monitor, βρες ποια τάση είναι μαρκαρισμένη κόκκινη, ή απλώς πάνω από το κανονικό (συνήθως είναι η 12V).

Κάνε την (προσωρινά) ignore

Απενεργοποίησε προσωρινά το anti-surge support

F10, reboot.

Ξαναμπές στο bios, load optimized settings.

F10, reboot.

βουαλά

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, snbblp είπε

Το σφάλμα έχει γραφτεί στην NVRAM του BIOS. Σβήνει έτσι:

Μπες στο BIOS.

Πήγαινε στο hardware monitor, βρες ποια τάση είναι μαρκαρισμένη κόκκινη, ή απλώς πάνω από το κανονικό (συνήθως είναι η 12V).

Κάνε την (προσωρινά) ignore

Απενεργοποίησε προσωρινά το anti-surge support

F10, reboot.

Ξαναμπές στο bios, load optimized settings.

F10, reboot.

βουαλά

Θα το δοκιμάσω και αυτό.

Τσέκαρε λίγο της φωτο που ανέβασα απο το bios. Δεν έχεις τίποτα με κόκκινο

Δημοσ.

Μπορεις επισης να να βγαλεις την μπαταρια της μητρικης για 1 λεπτο και να την ξαναβαλεις μετα...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, shot00 είπε

Μπορεις επισης να να βγαλεις την μπαταρια της μητρικης για 1 λεπτο και να την ξαναβαλεις μετα...

Και αυτό το έκανα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...