koolisk6 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 bios update έχεις το τελευταίο? αν όχι, καντο μήπως στρώσει
pavloa Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, koolisk6 είπε bios update έχεις το τελευταίο? αν όχι, καντο μήπως στρώσει Το έκανα το βράδυ και αυτό.. Eιχα το 0404 και το έκανα update σε 1603. Αλλά μπά.
dimpa16 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Αν δεν φταίει το τροφοδοτικό (θα μου πεις καινούριο είναι),τότε η μητρική σιγά σιγά παραδίδει το πνεύμα της. Κάνε ένα bios update, όπως αναφέρει και ο koolisk6 και αν δε δεις καμιά διαφορά δούλεψέ το μέχρι να πεθάνει
koolisk6 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 ε τότε μη του δίνεις σημασία αν το θέμα του είναι μόνο το μήνυμα στην αρχή κ δεν έχει κάποιο πρόβλημα
Loinen Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Πολυ φοβαμαι ειναι θεμα υλικων της μητρικης. Διπλα απο την φυσα υπαρχει ο σταθεροποιητης o oποιος ειναι υπευθυνος για το ρευμα. Εκεινος λοιπον ειναι ο βασικος υποπτος
koolisk6 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 νταξει μωρε,του κρυφοκλεινει λίγο το μάτι η μητρική οτι είναι καιρός για αναβάθμιση, αλλά τη δουλεύεις μέχρι να πεθάνει όπως αναφέρθηκε κ παραπάνω.....
pavloa Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Τι να πω δεν ξέρω.. Το βράδυ έλυσα όλο το pc το έβαλα στο πάτωμα, λέω μπας και φταίει το σασί αλλά τζάμπα κόπος. Έκανα πόσες δοκιμές, τα ξήλωσα όλα και τα έστισα ξανά απο την αρχή. Έκανα update το bios. Έκανα επαναφορά την μητρική βγάζοντας την μπαταρία, πατώντας το f5 και μετά το f10. Έβαλα το παλιό και δεν βγάζει το μήνυμα, ανέβασα και φώτο με τις μετρήσεις απο το παλιό. Το ξέρω οτι κάποια στιγμή θα πρέπει να στίσω ένα καινούριο pc αλλά τώρα no money. Αν το αφήσω έτσι ως που τα παίξει η μητρική, υπάρχει περίπτωση να πάθει κάτι το τροφοδοτικό?
smpt Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το καλυτερο ειναι να βρεις απο κανενα φιλο κανένα πολυμετρο και να μετρήσεις τις τάσεις του τροφοδοτικού. Για να ξέρεις πραγματικά τι βγάζει το τροφοδοτικο. Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2019 από smpt
pavloa Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, smpt είπε Το καλυτερο ειναι να βρεις απο κανενα φιλο κανένα πολυμετρο να μετρήσεις τις τάσεις. Για να ξέρεις πραγματικά τι βγάζει το τροφοδοτικο. πολύμετρο έχω αλλά πως μπορώ να τα μετρήσω χωρίς να κάνω καμιά βλακεία και κάψω κανένα τροφοδοτικό? Και ποια καλώδια να μετρήσω ? Και κάτι που παρατήρησα αλλά δεν ξέρω αν παίζει κάποιον ρόλο. Με το που άλλαξα το τροφοδοτικό στην διαχείριση ενέργειας απο εξισορρόπηση που το είχα το πήγε στις υψηλές επιδόσεις. Το ξανα γύρισα στην εξισορρόπηση. (Και στις υψηλές επιδόσεις μου έβγαζε το μήνυμα) Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2019 από pavloa
snbblp Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Το σφάλμα έχει γραφτεί στην NVRAM του BIOS. Σβήνει έτσι: Μπες στο BIOS. Πήγαινε στο hardware monitor, βρες ποια τάση είναι μαρκαρισμένη κόκκινη, ή απλώς πάνω από το κανονικό (συνήθως είναι η 12V). Κάνε την (προσωρινά) ignore Απενεργοποίησε προσωρινά το anti-surge support F10, reboot. Ξαναμπές στο bios, load optimized settings. F10, reboot. βουαλά
pavloa Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 32 λεπτά πριν, snbblp είπε Το σφάλμα έχει γραφτεί στην NVRAM του BIOS. Σβήνει έτσι: Μπες στο BIOS. Πήγαινε στο hardware monitor, βρες ποια τάση είναι μαρκαρισμένη κόκκινη, ή απλώς πάνω από το κανονικό (συνήθως είναι η 12V). Κάνε την (προσωρινά) ignore Απενεργοποίησε προσωρινά το anti-surge support F10, reboot. Ξαναμπές στο bios, load optimized settings. F10, reboot. βουαλά Θα το δοκιμάσω και αυτό. Τσέκαρε λίγο της φωτο που ανέβασα απο το bios. Δεν έχεις τίποτα με κόκκινο
shot00 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Μπορεις επισης να να βγαλεις την μπαταρια της μητρικης για 1 λεπτο και να την ξαναβαλεις μετα...
pavloa Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, shot00 είπε Μπορεις επισης να να βγαλεις την μπαταρια της μητρικης για 1 λεπτο και να την ξαναβαλεις μετα... Και αυτό το έκανα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα