lak10 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Παιδια Καλησπερα εχω τον εν λογω ups απο το 2015 μεχρι σημερα απλα αλλαζα μπαταριες. Σημερα το πρωι απλα εκλεισαν ολα και μου εδειχνε οτι μονο input και δεν εδεινει καθολου output μετρησαμε με τον αδερφο μου τις μπαταριες με πολυμετρο η μια εδεινε 10.8 volt και η δευτερη 11.5 οι μπαταριες ειναι yuasa και μπηκαν τον 10/2018. Να πω εδω οτι ουτε με την μπαταρια εδεινε ρευμα. Ξερει κανεις εαν παρχει κανεις πο να τα επισκευαζει? η εταιρεια που τα εφερνε βαρεσε κανονι. Να παω για καινουριο?
snbblp Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Το Emerson Accupower, κατά την γνώμη μου, δεν αξίζει να ασχοληθεί κανείς μαζί του. Ωστόσο αν επιμένεις και το αντέχεις οικονομικά, αυτοί εδώ είναι σπεσιαλίστες του είδους: https://verinso.gr/technical-support/
Dantε Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Πηγαινε για καινουργιο. Ειχα και εγω ενα accupower καμια 10ετια,ημουν πολυ ικανοποιημενος και μου εκανε και μενα κουλα καποια στιγμη. Το ελυσα μιας και πιανουν τα χερια μου και τελικα ειναι καποιο ολοκληρωμενο αλλα κανεις δεν ασχολειται να βρει ποιο και να το αλλαξει. Σε ενα μαγαζι δε,το πηγα,δε το ειδαν καν,και χρεωσαν και το 10αρικακι. Παντως και οι μπαταριες εχουν σχετικα χαμηλη ταση,για φορτισε τες και ξαναδοκιμασε. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2019 από Dantε
lak10 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 παιδια η μπαταριες ειναι χαλασμενες καθως δεν δουλευαν ουτε στο ups του αδερφου μου. με τις μπαταριες του αδερφου μου δουλεψε το δικο μου αλλα εβγαλε ενδειξη γενικου σφαλματος fault 0 πραγμα που σημαινει οτι παω για νεο ups https://www.skroutz.gr/s/374105/CyberPower-CP1500EPFCLCD.html
lak10 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, 2MikronS είπε Αλλαγη μπαταριας θελεις και θα δουλεψει. δοκιμασα μπαταριες που δουλευουν και εβγαλε γενικο σφαλμα και οταν το εβαλα μονο στην μπαταρια δεν μπορουσε να γυρισει ουτε το ανεμιστηρακι καποιο κυκλωμα παρεδωσε πνευμα 1
2MikronS Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Ε τι το συζηταμε τοτε...... παμε για αλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα