Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλή Χρονιά!Είμαι 15 χρονών παιδί και έχω αποφασίσει να ασχοληθώ επαγγελματικά με τον χώρο της Μουσικής Βιομηχανίας(DJ,Ηχολήπτης,Μουσικός Παραγωγός,Γραφίστας) και θέλω να αγοράσω έναν εξοπλισμό ώστε να με βοηθήσει να εξοικειωθώ με το Hobby μου!(Ηχεία,Κονσόλες,Φωτορυθμικά και πάει λέγοντας).Έτσι σκέφτηκα να εργαστώ ως Freelancer για να βγάλω χρήματα φτιάχνοντας Λογότυπα!Θα ήθελα να ρωτήσω αν θα μπορέσω να καλύψω το ποσό των 450€ σε 2 μήνες!Το πως θα δουλέψω ως Freelancer!Το αν είναι καλές οι σκέψεις μου!Το πού θα μπορούσα να σπουδάσω(βασικά σε ΑΕΙ)!Το αν πρέπει να σπουδάσω για αυτά!

Υ.Γ. Τα χρήματα θα καταθέτονται σε κάρτα του πατέρα μου!Επίσης έχουν τα παραπάνω επαγγέλματα μέλλον και χρήματα?Προς το παρόν έχω αρκετές επαφές με ηχολήπτες και DJs.

Δημοσ.

Λογικο ειναι να εχεις πολλες επαφες με DJ οι μισοι σε καθε πόλη είναι DJ. 

Δημοσ.

@GiannoulakosVasilios

Δεν είμαι βέβαιος αν θα μπορέσεις να επιβιώσεις στην Ελλάδα δίχως να δώσεις λοκώ ή δίχως δυνατό βύσμα που να σε προωθήσει. Αυτό τώρα που λες τα 450 ευρώ σε δυο μήνες μάλλον εξαρτάται από τις ικανότητές σου ως πωλητής πρώτα κι ως freelancer έπειτα. Προχώρα πάντως με την ιδέα σου κι όπου σε βγάλει ο δρόμος... Επι τη ευκαιρία, πόσο θα με χρεώσεις για ένα λογότυπο; Τι άλλες πληροφορίες χρειάζεσαι; 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...