banned_acc Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) https://www.vodafone.gr/vodafone-ellados/digital-press-office/anakoinoseis/20191227-allages-paketon-gia-syndromites-kartokinitis/ Το χειρότερο ότι τα αγορασμένα λεπτά,sms,data (πχ από combo 600) δεν θα μεταφερθούν σε κανένα από τα νέα πακέτα αλλά θα αφαιρεθούν. Οπότε όποιος έχει πολλά ας αρχίσει την κατανάλωση... Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2019 από guzel 1 1
Tsino Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 μαλιστα... δεν είδα κανενα πακετο για CU κάτω απο 10 ευρώ !!! Τι εναλλακτικές έχουμε ? τι προτείνετε ?
bbbb Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Κάποιες λύσεις 1. Φορητότητα σε q ή frog που έχουν ακόμη φθηνά πακέτα. Η q ανακοίνωσε καποιες αυξήσεις αλλά και πάλι φθηνότερη είναι στην ομιλια. Και για mb υπάρχουν και τα countdown. για την ώρα βέβαια, γιατι στο μελλον ποτε δε ξερεις τι θα συμβει. 2. Voip προγράμματα για ομιλία εφόσον φυσικά εκει που κινείσαι έχει σήμα η vodafone.. και φυσικά θα αγοράζεις mb.. το ίδιο και αν πας σε άλλο δίκτυο μιας και υπάρχουν voip με πραγματικα καλη χρεωση και δεν λήγουν στο μήνα.. 3. Μένεις vodafone και ελπίζεις στις λεγόμενες προσωπικές προσφορές που συνήθως ειναι πιο οικονομικές απο τα κανονικά πακέτα. επισης για τωρα τουλάχιστον αν παιζεις το big bang έχει με πόντους κάποια καλύτερα πακέτα απο τα κανονικά.. βεβαια αυτο ειναι μεσοβέζικη λύση Ακομη δε ξερεις τι αυξησεις και αν θα ανακοινωσουν και οι αλλοι 2. Η λογικη βεβαια λέει οτι θα ανακοινωσουν.. Τέλος όλοι μας θέλουμε να ελπίζουμε ότι υπάρχει ισως μια πολύ μικρή ελπίδα να αναβληθούν/να μην ισχύσουν οι αυξήσεις αυτές μιας και παρόμοια κινηση κατάργησης των 8.5€ πακέτων είχε ξεκινήσει και η wind τον σεπτέμβριο και τελικα την απέσυρε.. Θα δείξει.. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2019 από bbbb 1
greekparot Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Έχει κάποια προσφορά σε καρτοπρογραμμα ή δεν αξίζει να ασχοληθούμε;
makis855 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 σε ολες τις εταιρειες εχουν ανακοινωθει αυξησεις και αλλαγες πακετων, στην q πχ το ελαχιστο εχει παει στα 12 ευρω
bbbb Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, greekparot είπε Έχει κάποια προσφορά σε καρτοπρογραμμα ή δεν αξίζει να ασχοληθούμε; Η προσφορά εξαρτάται απο την χρήση που κάνεις κτλ. Εγω ας πουμε που ξοδεύω αρκετά mb και εχω ηδη μαζέψει για την ώρα... με videopass δε μου έκαναν πχ μια καλή προσφορά τύπου 30-40gb το μήνα με 10-12€ που έχω τώρα στο καρτοκινητό μου. Συνήθως όσες φορες με έχουν καλέσει για καρτοπρόγραμμα πετάνε ένα μεγάλο νούμερο (σε σχέση με το καρτοκινητό) σε λεπτα ομιλίας και λιγα mb.. Μου λένε βλέπουμε βάζετε καποιους μήνες 2 κάρτες.. οταν τους ρωτάω όμως αν βλέπουν τι χρήση κανω με τα χρήματα, δεν γνωρίζουν.. Βεβαια τώρα που καταργουν τα πακετα και αν οντως δεν μεταφερθουν κάπως τα εναπομειναντα λεπτα ομιλιας/mb σε καποιο νέο λιγο ακριβότερο πακέτο, μπορει πολλοι να ξεγελαστουν (προσωπικά ως απάτη το βλέπω, αλλος μπορει να πει οτι ειναι οκ) και να κάνουν καρτοσυμβόλαιο Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2019 από bbbb
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα