Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, lary7 είπε Το aygo-c1-107 είναι εργαλείο πόλης, για όποιον χρειάζεται κάτι τέτοιο είναι μονόδρομος. Αυτός ο λόγος που κρατάνε το 1/3 της αξίας τους στα 12-13 χρόνια, όταν αντίστοιχα το Ροlo είναι στο 1/4 της αξίας του. Εσύ θα το αγόραζες με 3.600;Το αυγό; Το "μονόδρομος" σε αυτά τα χρήματα είναι πολύ σχετικό Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2020 από jmmys
lary7 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, jmmys είπε Εσύ θα το αγόραζες με 3.600;Το αυγό; Το οδηγώ τακτικότατα οπότε ναι με τα όλα. Εκτός ότι είναι ένα πλήρες αυτοκινητάκι με τις ανέσεις του, το βασικό του πλεονέκτημα είναι ότι παρκάρω σε θέσεις που εσύ και οι άλλοι δεν θα παρκάρετε ποτέ (εκτός αν έχεις smart). Tο Cinquencento που είχαμε παλιά ήταν πατίνι, το Aygo είναι μια χαρά.
Zoerr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, paylidis είπε Και φυσικά και ξέρει τι πρόβλημα έχει κ ποσό κοστίζει απλά στα μασάει για ευνόητους λόγους.. Ναι μάλλον ψάχνει κορόιδα. Το παινευε κιόλας ότι έχει την καλύτερη τιμή σε σχέση με αλλά. Μάλλον την καλύτερη ζημιά θα εννοούσε. Από τον Νοέμβριο το έχει για πώληση 2 ώρες πριν, lary7 είπε Το οδηγώ τακτικότατα οπότε ναι με τα όλα. Εκτός ότι είναι ένα πλήρες αυτοκινητάκι με τις ανέσεις του, το βασικό του πλεονέκτημα είναι ότι παρκάρω σε θέσεις που εσύ και οι άλλοι δεν θα παρκάρετε ποτέ (εκτός αν έχεις smart). Tο Cinquencento που είχαμε παλιά ήταν πατίνι, το Aygo είναι μια χαρά. Ψάχνω κάτι μικρό. Πηγαίνω συχνά κέντρο, έχουμε ήδη ένα άλφα ρομεο για ταξίδια κτλπ. Θέλω κάτι μικρό, να μην καίει, και να είναι ένα εύκολο στην οδήγηση πρώτο αμάξι. Η αγορά είναι γεμάτη fiat panda και όμοια με αυτό αλλά μου φαίνονται τόσο γεροντιστικα... μέχρι 4.000€ θέλω να δώσω. Δεν υπάρχει λόγος να δώσω παραπάνω για πρώτο αμαξι Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2020 από Zoerr Συντακτικό λάθος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα