chkontog Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Καλημέρα, είχα αποθηκεύσει την κάρτα μου στο paypal για να κάνω αγορές.Προχτές, κόλλησα έναν ιο στα Windows και την επόμενη μέρα λείπαν 500 ευρώ απ' τον λογαριασμό(η συναλλαγή φαίνεται στο Paypal).Στην αρχή, απευθύνθηκα στο paypal να εξετάσει το ζήτημα και μου απάντησαν, ότι η συναλλαγη αυτή έχει γίνει νόμιμα.Μετα τους ξαναπήρα τηλέφωνο και ξαναπροώθησαν το αίτημα μου, το οποίο είναι σε εκκρεμότητα.Επίσης, μπλόκαρα την κάρτα απ' την τράπεζα και πήγα και έκανα αίτηση αμφισβήτησης.Υπάρχει περίπτωση να επιστραφούν τα λεφτα;
mad-proffessor Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Απο τη στιγμή που έκανες αίτηση αμφισβήτησης συναλλαγής, εξαρτάται πλέον απο την τράπεζα. Το σωστό είναι για τις αγορές απο το ιντερνετ να έχουμε ξεχωριστή κάρτα που τη χρεώνουμε το ποσό αγοράς κάθε φορά. 1
archer100 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δε φαίνεται σε ποια εταιρία έγινε η αγορά; Είναι ελληνική;
skar1983 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Φαίνεται ποιος πήρε τα χρήματα στον λογαριασμό σου αν μπεις. Άνοιξε άμεσα claim στο paypal. Επίσης κάνε και αμφισβήτηση συναλλαγής στην τράπεζα σου. Είναι μεγάλο το ποσό, καλά ξεμπερδέματα. Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2019 από skar1983
chkontog Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 55 λεπτά πριν, archer100 είπε Δε φαίνεται σε ποια εταιρία έγινε η αγορά; Είναι ελληνική; Όχι δεν είναι ελληνική.Είναι ενός τύπου απ' το εξωτερικο Τελικά κάναν αποδεκτό το αίτημα στο paypal και μου επιστρέψαν τα χρήματα.😀 3
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Στις 31/12/2019 στις 1:17 ΜΜ, charalamposkontogiorgos είπε Όχι δεν είναι ελληνική.Είναι ενός τύπου απ' το εξωτερικο Τελικά κάναν αποδεκτό το αίτημα στο paypal και μου επιστρέψαν τα χρήματα.😀 Το PayPal είναι εντάξει κατά κανόνα. Μου είχε τύχει το καλοκαίρι. Κάποιο site, κάποιο σκριπτ, και διαδοχικές αναλήψεις 30, 40, 50. Η μ@λ@κια ήταν πως είχα την κάρτα συνδεδεμένη στο fb και πιθανότατα από κει είχε γίνει η διαρροή στοιχείων. Έκτοτε έχω μόνο μια κάρτα στο ίντερνετ...
cumulus Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Βαλτε τη διπλη δικλειδα ασφαλειας για μεγαλυτερη ασφαλεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα