nick#18 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 43 λεπτά πριν, piiii είπε Συγγνώμη ρε φίλε, μου θύμισες κάτι απο τα πρώτα χρόνια ασχόλησης με την αυτοκίνηση και αν και off topic αξίζει να αναφερθώ. Κάπου στα μέσα 90, όταν μόλις είχα πάρει το δίπλωμα, μου σκάει στην είσοδο της πολυκατοικίας όπως κατέβαινα ένας τυπάκος μέσης ηλικίας και με ρωτάει αν έχω καλώδια να του δώσω ρεύμα. Ηταν απο τα πρώτα πράγματα που είχα προμηθευτεί καθώς οι οδικές ήταν χρυσάφι τότε και δεν ήθελα να υποχρεώνομαι στον καθένα. Του απάντησα καταφατικά λοιπόν. Πλαγιάζω το αμάξι μου δίπλα στο δικό του κα βγάζω τα καλώδια. Μου λέει δώσε μου τις άκρες να τα συνδέσω. Αφελής και εγώ του τα δίνω χωρίς να κοιτάξω τι έχει κάνει. Εντάξει μου λέει τα έβαλα... Και εκεί που ετοιμάζομαι να φέρω κοντά τον αρνητικό πόλο, αφού έχω συνδέσει ήδη το θετικό, τσάφ... οι σπίθες. Τι διάολο λέω και άλλη φορά έχω συνδέσει καλώδια δεν μου τύχει τόσο έντονα. Γυρνάω και κοιτάω απο την μεριά του και βλέπω ότι τα έχει συνδέσει ανάποδα. Καλά ρε μάστορα του λέω δεν ξέρεις ότι το θετικό μπαίνει στο θετικό και το αρνητικό στο αρνητικό; Φωτιά θέλεις να μας βάλεις; Α μου απαντάει εγώ νόμιζα ότι δεν έχει σημασία πως μπαίνουν. Τα νεύρα μου... Απο τότε δεν εμπιστεύομαι ΚΑΝΕΝΑΝ.. Να δεις μπινελικια που εφαγε συνεργειο για αυτο το λογο.. πηγα το αμαξι της δουλειας για μια αλλαγη λαδιων (σε αλλο απο οτι το παμε παντα μιας και το θελαμε αμεσα) και το αφησε με αναμενα φωτα (kangoo, χωρις το κλειδι επανω τα φωτα μενουν ανοικτα).. μπαταρια χωμα.. οταν λοιπον πηγαμε να το παρουμε πηγα με το δικο μου και ενα παιδι ακομα για να το παρει.. νεκρο το αμαξι.. ελα λεει βαλτο διπλα φερνω καλωδια! Μαυρα και τα 2!.. Μαστορα ξερεις ποιο ειναι ποιο? Ναι! Τα εχω σημαδεψει.. δεν εδωσα πολυ σημασια, αυτα εχει, με αυτα δουλευει, τα εχει μαρκαρει οντως για να ξερει.. βαζω μπροστα το δικο μου ακουμπαει το + στο αλλο αμαξι.. γοντατισε το δικο μου, σχεδον εσβησε! Παρε τον αυτοματο του δυναμο στο χερι και το λαμπακι μεσα αναμμενο! Βγαινω εξω βγαζω καλωδια.. κοιταζω.. ΑΝΑΠΟΔΑ! Φανταζεσαι τι ακολουθησε μετα αφου μου ελεγε οτι το δυναμο μου δεν καηκε απο αυτο και δεν ηθελε να μου το επισκευασει κιολας! Με ΠΟΛΥ ζορι και φωνες εγινε.. @skoudinio Αφου πηρε μπροστα ολα καλα! Με καμια καμμενη ασφαλεια ακομα θα τη βγαλεις! Το ABS στο δρομο μη σε ανησυχει και πολυ αν οδηγεις προσεκτικα ως εκει που θα πας.. Αν φρεναρεις αποτομα θα μποκαρουν οι τροχοι οπως στα παλια αυτοκινητα.. κατα τα αλλα κινεισαι κανονικα. Απορια.. το + στο - το εβαλες μπαινει.. το - στο + που ειναι πιο στενο πως το καταφερες? Τοσο αερα μπηκε?
skoudinio Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, nick#18 είπε Να δεις μπινελικια που εφαγε συνεργειο για αυτο το λογο.. πηγα το αμαξι της δουλειας για μια αλλαγη λαδιων (σε αλλο απο οτι το παμε παντα μιας και το θελαμε αμεσα) και το αφησε με αναμενα φωτα (kangoo, χωρις το κλειδι επανω τα φωτα μενουν ανοικτα).. μπαταρια χωμα.. οταν λοιπον πηγαμε να το παρουμε πηγα με το δικο μου και ενα παιδι ακομα για να το παρει.. νεκρο το αμαξι.. ελα λεει βαλτο διπλα φερνω καλωδια! Μαυρα και τα 2!.. Μαστορα ξερεις ποιο ειναι ποιο? Ναι! Τα εχω σημαδεψει.. δεν εδωσα πολυ σημασια, αυτα εχει, με αυτα δουλευει, τα εχει μαρκαρει οντως για να ξερει.. βαζω μπροστα το δικο μου ακουμπαει το + στο αλλο αμαξι.. γοντατισε το δικο μου, σχεδον εσβησε! Παρε τον αυτοματο του δυναμο στο χερι και το λαμπακι μεσα αναμμενο! Βγαινω εξω βγαζω καλωδια.. κοιταζω.. ΑΝΑΠΟΔΑ! Φανταζεσαι τι ακολουθησε μετα αφου μου ελεγε οτι το δυναμο μου δεν καηκε απο αυτο και δεν ηθελε να μου το επισκευασει κιολας! Με ΠΟΛΥ ζορι και φωνες εγινε.. @skoudinio Αφου πηρε μπροστα ολα καλα! Με καμια καμμενη ασφαλεια ακομα θα τη βγαλεις! Το ABS στο δρομο μη σε ανησυχει και πολυ αν οδηγεις προσεκτικα ως εκει που θα πας.. Αν φρεναρεις αποτομα θα μποκαρουν οι τροχοι οπως στα παλια αυτοκινητα.. κατα τα αλλα κινεισαι κανονικα. Απορια.. το + στο - το εβαλες μπαινει.. το - στο + που ειναι πιο στενο πως το καταφερες? Τοσο αερα μπηκε? Μην το ψάχνεις. Νόμιζα οτι δεν έκανε η μπαταρία. Αστο αγιο είχα. Τελικά πήγαν ολα καλά. Φυσικά και δεν μπαίνει.
htaccess Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 31/12/2019 στις 4:52 ΜΜ, skoudinio είπε . Η mf1 που βρίσκεται ? Καθυστέρησα λίγο... H MF1 > Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2020 από htaccess 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα