regal Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Καλημέρα σας και χρόνια πολλα ενδιαφέρομαι να αγοράσω μεταχειρισμένο Ford Focus 2008 / 1600 ΚΥΒΙΚΑ / Βενζίνη. Θα ήθελα τις απόψεις σας για το μοντέλο μήπως κάποιος το έχει να μου πει 5 πράγματα για συντηρήσεις, ζημιές, καταναλωσεις και εντυπώσεις γενικότερα.
ParhsG Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Εχει αρκετη κατανάλωση όχι ιδιαίτερα προβληματα... βεβαια ειναι παλαιο πλεον - εχω πιο καινουργιο του 2011 και γενικα φαινεται πως εχει αρχισει η φθορα πχ στα 100.000km εχει αρχισει να φαινεται πως θελει δισκο και μικροπροβληματα.
xrist0s4 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Το χει ο πατέρας μου με 140.000..Ωραίο, τραβάει στιβαρο καλά κρατήματα αλλά όπως είπε ο από πάνω έχει μεγάλη κατανάλωση..Αν το κάνεις με αέριο αξίζει. Από προβλήματα νορμάλ για τα χρόνια του το μόνο έξτρα ήταν η τρόμπα τιμονιού.
gia_nnis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 2/1/2020 στις 10:40 ΜΜ, xrist0s4 είπε Το χει ο πατέρας μου με 140.000..Ωραίο, τραβάει στιβαρο καλά κρατήματα αλλά όπως είπε ο από πάνω έχει μεγάλη κατανάλωση..Αν το κάνεις με αέριο αξίζει. Από προβλήματα νορμάλ για τα χρόνια του το μόνο έξτρα ήταν η τρόμπα τιμονιού. Δηλαδη εντος με οικονομικη οδηγηση δεν ειναι κατω απο 10λ? Στα χαρτια του δινει 8.7λ Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2020 από gia_nnis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα