Προς το περιεχόμενο

Xperia smartphones


KingPRO10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πείτε γνώμες για τα xperia της Sony και γενικά συγκρίσεις διάφορες με τα άλλα τηλέφωνα της αγοράς, τι είχατε στην κατοχή σας και αν είστε ευχαριστημένοι γενικά. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 μήνες μετά...

Καλησπέρα φίλε είμαι κάτοχος του Sony Xperia xz2 premium 6 ram 64gb dual sim το έχω ξαναπάρει στο παρελθόν έχει καλή φοράει qualcomm snapdragon 845 δεν κολλάει πουθενά παίζει τα πάντα μέχρι στιγμής δεν έχει τα ζώντα χρώματα της amoled αλλά δεν με πειράζει διότι δεν σε ενοχλεί στα μάτια  η ips lcd όταν χρησιμοποιείς πολλές ώρες τη μέρα αυτό που με πειράζει περισσότερο είναι ότι όταν το φορτίζεις ανεβάζει  θερμοκρασία μπορεί να παίζεις ώρες μέχρι να τελειώσει η μπαταρία και να μην ανεβάζει αλλά μόλις το φορτίζεις και παίζεις ανεβάζει όχι πολύ μεσαία κάπου είμαι ικανοποιημένος από αυτή τη συσκευή της Sony είχα και κάποια άλλα Sony παλιά τα οποία έβραζες και αβγώ πάνω του 😂😂😂 αλλά εντάξει άμα η Sony δεν αναπτυχθεί περισσότερο στα κινητά της σε μερικά θέματα που χρειάζεται δεν τη βλέπω και πολύ καλά όχι ότι τα πάει καλά τώρα σε πωλήσεις είναι για συγκεκριμένο αγοραστικό κοινό 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα και από εμένα. Εγώ κάτοχος ενός xperia xz3 πρόσφατα ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές αλλά η μπαταρία δεν τα πάει και τόσο καλά δυστυχώς λόγω χωρητικότητας και οθόνης 2k p-oled hdr 6.1 ιντσών.. Παρόλα αυτά η οθόνη δεν παίζεται την χαίρεσαι να βλέπεις βίντεο ακόμα και ταινίες. Ήμουν προηγουμένως σε xz1 και xperia X τα οποία σαφώς είχαν καλύτερη μπαταρία αλλά και ips οθόνες και καμιά σχέση η ποιότητα μεταξύ του xz3 σε όλους τους τομείς. Επίσης κανένα θέμα υπερθέρμανσης οι θεμορκρασιες ήταν σε φυσιολογικά πλαίσια. Έχω ακούσει θετικά σχόλια για το xz2 premium ιδίως για την μπαταρία και κάμερα του είναι σε πολύ καλά επίπεδα. Μόνο λίγο ογκώδες είναι και δύσκολο να τη βρεις σε καλή τιμή. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Δημιουργία νέου...