Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΤΙΣ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ..

ΕΒΑΛΑ ΓΝΗΣΙΟ ANTIVIRUS ΤΟ KASPERSKY ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ UPDATE ΣΤΑ DRIVERS  ΤΗΣ GPU, AΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΚΟΛΛΑΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΤΟ PC , ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ  ΠΑΙΖΩ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΤΟ YOUTUBE ΨΑΛΙΔΙΖΕΤΑΙ Ο ΗΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.... ANOIΞΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ Η CPU ΑΛΛΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΟ ΦΟΥΛ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΡΑΜΟΝΟ ΤΟ GAME.... ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΒΟΗΕΘΕΙΑ... ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ 

Δημοσ.

ΜΜΜ ξεκινα με τα specs του συστηματος, τι winver εχεις και πια καρτα γραφικων εβαλες. Αν βαριεσαι κανε πρωτα 1 wipe τα drivers -υπαρχουν απειρα προγραμματα για αυτο-

ξαναβαλε τα τελευταια και δες πως παει.

Δημοσ.

Φοράω πάνω τις τελευταίες έκδοσεις ... Αυτό που έχω καταλάβει από χθες είναι ότι κάνει παίζει με τη κάρτα γραφικών γιατι βίντεο στους youtube σε 480ρ παίζει άψογα σε 1080ρ ψαλιδειζει τον ήχο και μέγα ξεσυγχρονίζεται ο ήχος με την εικόνα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Απεγκατέστησε με αυτό https://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html

τους drivers της κάρτας γραφικών και ξαναβάλτους. Αν το πρόβλημα εξακολουθήσει, απεγκατέστησε το antivirus. Αν δεν αλλάξει κάτι,  κάνε format στο δίσκο , αφού κάνεις backup τα αρχεία σου και μετά ξαναπέρνα τα windows από την αρχή.

4 ώρες πριν, Terry5602 είπε

Φοράω πάνω τις τελευταίες έκδοσεις ... Αυτό που έχω καταλάβει από χθες είναι ότι κάνει παίζει με τη κάρτα γραφικών γιατι βίντεο στους youtube σε 480ρ παίζει άψογα σε 1080ρ ψαλιδειζει τον ήχο και μέγα ξεσυγχρονίζεται ο ήχος με την εικόνα 

Επεξ/σία από Fredman

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...