Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας  έχω μικρές λεπτομέρειες στο αμάξι οι οποίες είναι γραμμές  δεν έχει φύγει το χρωμα αλλα φαίνονται  να έγιναν ΜΑΤ και πρόβλημα στον ουρανό  από τον ήλιο αλλά δεν φαίνεται σαν να έχει μεγάλη ζημιά   σαν να έχει φύγει το γιαλισμα και αντί για μαύρο χρώμα κάπως να έχει ασπρίσει

Επεξ/σία από kurillakoc
Δημοσ.

το αμαξι το εχω λιγο καιρο δεν ξερω ακριβως την ιστορια του για αυτο το  αλλα ειναι σαν να το ετριψαν πολυ δηλαδη δεν εχει προχωρησει πολυ η ζημια 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kurillakoc είπε

Γεια σας  έχω μικρές λεπτομέρειες στο αμάξι οι οποίες είναι γραμμές  δεν έχει φύγει το χρωμα αλλα φαίνονται  να έγιναν ΜΑΤ και πρόβλημα στον ουρανό  από τον ήλιο αλλά δεν φαίνεται σαν να έχει μεγάλη ζημιά   σαν να έχει φύγει το γιαλισμα και αντί για μαύρο χρώμα κάπως να έχει ασπρίσει

Εχει καεί το χρώμα και δεν νομίζω ότι θα κάνεις κάτι.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Εχει καεί το χρώμα και δεν νομίζω ότι θα κάνεις κάτι.

αρα βαψιμο θελει ;

Δημοσ.
19 ώρες πριν, kurillakoc είπε

αρα βαψιμο θελει ;

πρώτα θα ρωτήσεις κάποιον επαγγελματία να σου πει αν μπορεί με γυάλισμα να επανέρθει το χρώμα. Αν σου πει όχι τότε πας για βάψιμο ή και μια άλλη πρόταση είναι το car wrap.

Δημοσ.

Ο,τι και αν κανεις τελικα μην παρεις μοναχα μια γνωμη! Πολυ πιθανο καποιος βαφεας να σου πει οτι θελει βαψιμο μονο και μονο για να παρει τη δουλεια ενω μπορει να διορθωνεται με μικρο κοστος και να αντεξει αρκετο καιρο ακομα.. σε ποια περιοχη εισαι ? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...