kurillakoc Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Γεια σας έχω μικρές λεπτομέρειες στο αμάξι οι οποίες είναι γραμμές δεν έχει φύγει το χρωμα αλλα φαίνονται να έγιναν ΜΑΤ και πρόβλημα στον ουρανό από τον ήλιο αλλά δεν φαίνεται σαν να έχει μεγάλη ζημιά σαν να έχει φύγει το γιαλισμα και αντί για μαύρο χρώμα κάπως να έχει ασπρίσει Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2020 από kurillakoc
Gatilaras Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Γυαλισμα αλλα εαν δεν το εχεις ξανακανει προτιμησε φανοποιο. Το αμαξι εχει ξαναβαφτει?
kurillakoc Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 το αμαξι το εχω λιγο καιρο δεν ξερω ακριβως την ιστορια του για αυτο το αλλα ειναι σαν να το ετριψαν πολυ δηλαδη δεν εχει προχωρησει πολυ η ζημια
Gatilaras Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Γυαλισμα τοτε και θα εισαι λογικα ενταξει.
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, kurillakoc είπε Γεια σας έχω μικρές λεπτομέρειες στο αμάξι οι οποίες είναι γραμμές δεν έχει φύγει το χρωμα αλλα φαίνονται να έγιναν ΜΑΤ και πρόβλημα στον ουρανό από τον ήλιο αλλά δεν φαίνεται σαν να έχει μεγάλη ζημιά σαν να έχει φύγει το γιαλισμα και αντί για μαύρο χρώμα κάπως να έχει ασπρίσει Εχει καεί το χρώμα και δεν νομίζω ότι θα κάνεις κάτι.
kurillakoc Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 10 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Εχει καεί το χρώμα και δεν νομίζω ότι θα κάνεις κάτι. αρα βαψιμο θελει ;
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 σε βαφείο θα πας να το δουν και να σου πουν.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 19 ώρες πριν, kurillakoc είπε αρα βαψιμο θελει ; πρώτα θα ρωτήσεις κάποιον επαγγελματία να σου πει αν μπορεί με γυάλισμα να επανέρθει το χρώμα. Αν σου πει όχι τότε πας για βάψιμο ή και μια άλλη πρόταση είναι το car wrap.
nick#18 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Ο,τι και αν κανεις τελικα μην παρεις μοναχα μια γνωμη! Πολυ πιθανο καποιος βαφεας να σου πει οτι θελει βαψιμο μονο και μονο για να παρει τη δουλεια ενω μπορει να διορθωνεται με μικρο κοστος και να αντεξει αρκετο καιρο ακομα.. σε ποια περιοχη εισαι ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα