Χαρης Δραπανιωτης Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Παιδιά καλησπέρα και καλή χρονιά να έχετε. Τις προάλλες πήρα ένα ρουτεράκι (Thomson TG585 v8) το οποίο, μόλις το σύνδεσα, όλα τα φωτάκια έγιναν πράσινα εκτός από ένα το οποίο είναι το wireless, αυτό έγινε πορτοκαλί. Μήπως ξέρετε τι πρέπει να κάνω για να γίνει και αυτό πράσινο ή μένει έτσι? Να αναφέρω πως δεν έχω προβλήματα στην ασύρματη σύνδεση. Ευχαριστώ!! Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2020 από Χαρης Δραπανιωτης
Salvation81 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Solid on No wireless activity, no security Blinking Wireless activity, no security Με λιγα λογια μηπως το WiFi δεν εχει κωδικο και ειναι αερα πατερα; Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2020 από Salvation81
Χαρης Δραπανιωτης Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Solid on No wireless activity, no security Blinking Wireless activity, no security Με λιγα λογια μηπως το WiFi δεν εχει κωδικο και ειναι αερα πατερα; Οχι έχω βάλει κωδικό από το laptop γράφοντας την ip του router και μπαίνοντας στην σελίδα της Thomson.
TechnoState Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) .... αυτό σκεφτόμουν κ εγώ (Salvation81) .... Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2020 από TechnoState
Χαρης Δραπανιωτης Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, TechnoState είπε .... αυτό σκεφτόμουν κ εγώ (Salvation81) .... Εμένα είναι πορτοκαλί και αναβοσβήνει.
Salvation81 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Χαρης Δραπανιωτης είπε Οχι έχω βάλει κωδικό από το laptop γράφοντας την ip του router και μπαίνοντας στην σελίδα της Thomson. Για να μπεις στo WiFi λεμε πχ απο το κινητο, μαλλον δεν σου ζηταει κωδικο οποτε το εχεις ανοιχτο. Μπες στην σελιδα του ρουτερ και ψαξε καπου ειτε για WiFi/Wireless ειτε για Security, διαλεξε WPA2 και βαλε κωδικο. Στην φωτο φαινεται κοκκινο, αν ειναι πορτοκαλι εχει WEP που παλι καλυτερα να βαλεις WPA2. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2020 από Salvation81
Χαρης Δραπανιωτης Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 45 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Για να μπεις στo WiFi λεμε πχ απο το κινητο, μαλλον δεν σου ζηταει κωδικο οποτε το εχεις ανοιχτο. Μπες στην σελιδα του ρουτερ και ψαξε καπου ειτε για WiFi/Wireless ειτε για Security, διαλεξε WPA2 και βαλε κωδικο. Στην φωτο φαινεται κοκκινο, αν ειναι πορτοκαλι εχει WEP που παλι καλυτερα να βαλεις WPA2. οκ παιδιά το έφτιαξα ευχαριστώ για το χρόνο σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα