MANOLIS12 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα σε όλους Χρόνια πολλά κ καλή χρονιά! Πήρα ενα ρουτερ απο εξωτερικό για το εξοχικό να το έχω με κάρτα sim κ να κάνω χρήση τα δεδομένα σε σύστημα παρακολούθησης.Τωρα το πρόβλημα όμως ειναι οι ρυθμίσεις. εχω ενεργοποίηση την κάρτα είναι κομπλέ αλλα δεν εχω ίντερνετ απ το ρουτερ θα χρειαστεί να επικοινωνήσω κ με τον πάροχο? χρησιμοποιώ cosmocarta k το ρουτερακι ειναι https://www.banggood.com/X10-Frequency-Europe-and-Asia-Pacofic-Australia-Version-4G-LTE-OPEN-WRT-Smart-CPE-Router-Sim-Card-WiFi-Wireless-Modem-Wireless-Router-WiFi-Networking-300Mbps-Support-Wireless-AP-p-1596374.html?rmmds=search&fbclid=IwAR2g3fRumqE8rmQ-_j16ipAYkF4e6Wpth5s7aZW-Djb7IvqjVhkafQnoDOQ&cur_warehouse=CN. ευχαριστώ για το χρόνο σας.
elpenor Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Αυτά τα έχεις περάσει; GPRS APN: - internet Username: κενό Password: κενό MCC=202 MNC=01 APN type=default DNS: 195.167.065.194
MANOLIS12 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 ευχαριστω για την απαντηση βρεθηκε το λαθος στις ρυθμισεις στην apn.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα