Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, είμαι καινούργιος στις μηχανές και συγνώμη αν υπάρχει σχετικό φόρουμ στο παρελθόν. Θέλω να αγοράσω μια μηχανή μεταχειρισμένη από το Μότο Βυνιος και δεν βρίσκω κρητικές ή αξιολογήσεις για τον συγκεκριμένο έμπορα. Η μηχανή είναι 125cc Yamaha Ybr. Θα εκτιμούσα αφάνταστα κάποιες γνώμες που έχουν κάνει συναλλαγές στο παρελθόν (μεταχειρισμένες), αν εμφάνισαν κάποιο πρόβλημα ή αν είχαν ζημιά και ήταν απλά μπαλομενο. Ευχαριστώ πολύ! 

Δημοσ.

Εχω παρει δυο απο το μαγαζι της Καλλιθέας, μια χαρα ειναι οι ανθρωποι, βέβαια εγω αγοραζω καινούργιες οποτε δεν μπορω να εχω άποψη για τα μεταχειρισμένα, μια ομως που τους εδωσα πριν χρόνια την έψαξαν, και μονο οταν ειδαν οτι είναι σε πολυ καλη κατάσταση την πήραν

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, TechnoState είπε

...γκουκλαρε τον λίγο, μια χαρά αξιολογήσεις υπάρχουν (3,5/5).

Οι αξιολογήσεις από το γκοογκλ δεν είναι αρκετές, χρειάζομαι άποψη πάνω σε μηχανές. Οι περισσότερες αξιολογήσεις είναι πάνω σε προϊόντα και αξεσουάρ.

19 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Εχω παρει δυο απο το μαγαζι της Καλλιθέας, μια χαρα ειναι οι ανθρωποι, βέβαια εγω αγοραζω καινούργιες οποτε δεν μπορω να εχω άποψη για τα μεταχειρισμένα, μια ομως που τους εδωσα πριν χρόνια την έψαξαν, και μονο οταν ειδαν οτι είναι σε πολυ καλη κατάσταση την πήραν

Χμμ πιστεύεις πως αγοράζουν μόνο μηχανές που βρίσκονται σε καλή κατάσταση ή και μηχανές με κάποιο πρόβλημα; Απλά είμαι σκεπτικός, τίποτα άλλο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ντεντ.μαους είπε

Καλησπέρα παιδιά, είμαι καινούργιος στις μηχανές και συγνώμη αν υπάρχει σχετικό φόρουμ στο παρελθόν. Θέλω να αγοράσω μια μηχανή μεταχειρισμένη από το Μότο Βυνιος και δεν βρίσκω κρητικές ή αξιολογήσεις για τον συγκεκριμένο έμπορα. Η μηχανή είναι 125cc Yamaha Ybr. Θα εκτιμούσα αφάνταστα κάποιες γνώμες που έχουν κάνει συναλλαγές στο παρελθόν (μεταχειρισμένες), αν εμφάνισαν κάποιο πρόβλημα ή αν είχαν ζημιά και ήταν απλά μπαλομενο. Ευχαριστώ πολύ! 

Δεν θα την δει κάποιος που ξέρει;Ετσι θα πας να την αγοράσεις;Κάποιος μηχανικό φίλο δεν έχεις;

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, ντεντ.μαους είπε

Χμμ πιστεύεις πως αγοράζουν μόνο μηχανές που βρίσκονται σε καλή κατάσταση ή και μηχανές με κάποιο πρόβλημα; Απλά είμαι σκεπτικός, τίποτα άλλο.

Δεν ειμαι εκπρόσωπος του καταστηματος

Ετσι και αλλιως οποιος αγοραζει μεταχειρισμένα εχει ενα κυνδυνο και πρεπει να ειναι προσεκτικός ξαι γνωστής

Τωρα ενα 125αρακι θα παρει οχι  Harley

Παει, το βλεπει, κανει και μια βολτα, παίρνει μαζι και καποιον που γνωριζει λιγο καλύτερα και τελος

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Δεν θα την δει κάποιος που ξέρει;Ετσι θα πας να την αγοράσεις;Κάποιος μηχανικό φίλο δεν έχεις;

Όχι δυστυχώς δεν έχω και σε συνεργεία δεν είναι πολλοί πρόθυμοι. 

29 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Δεν ειμαι εκπρόσωπος του καταστηματος

Ετσι και αλλιως οποιος αγοραζει μεταχειρισμένα εχει ενα κυνδυνο και πρεπει να ειναι προσεκτικός ξαι γνωστής

Τωρα ενα 125αρακι θα παρει οχι  Harley

Παει, το βλεπει, κανει και μια βολτα, παίρνει μαζι και καποιον που γνωριζει λιγο καλύτερα και τελος

Προσδιοριστε το κάποιος που γνωρίζει καλύτερα; Γνώσεις μηχανολογίας για παράδειγμα; :(

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, ντεντ.μαους είπε

Προσδιοριστε το κάποιος που γνωρίζει καλύτερα; Γνώσεις μηχανολογίας για παράδειγμα; :(

Κάποιος που να έχει λίγες γνώσεις. Να δει κατάσταση αλυσίδας / γραναζιών, φρένων, ελαστικών και αν πιάνει και το αυτί του από μοτέρ (αν ακούγεται καδένα, βαλβίδες, μπιέλα, κτλ). Λόγω κυβικών και επειδή είναι σχετικά ψοφίμι, αν το έχει λιώσει ο προηγούμενος, το μοτέρ μπορεί να έχει θέματα. Γι'αυτό και σου είπαν και οι προηγούμενοι να το δει / ακούσει κανάς μηχανικός...

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, SaFiS είπε

Κάποιος που να έχει λίγες γνώσεις. Να δει κατάσταση αλυσίδας / γραναζιών, φρένων, ελαστικών και αν πιάνει και το αυτί του από μοτέρ (αν ακούγεται καδένα, βαλβίδες, μπιέλα, κτλ). Λόγω κυβικών και επειδή είναι σχετικά ψοφίμι, αν το έχει λιώσει ο προηγούμενος, το μοτέρ μπορεί να έχει θέματα. Γι'αυτό και σου είπαν και οι προηγούμενοι να το δει / ακούσει κανάς μηχανικός...

Οκ θα προσπαθήσω να βρω μηχανικό να έρθει να το κοιτάξει μαζί μου. Από τον συγκεκριμένο έμπορα έχετε κάποια γνώμη;

Δημοσ.

Aυτο που κοιτας εχει πουλησει αρκετα,γιατι δε κοιτας απο ιδιωτη?

Για βυνιο προσωπικα δεν εχω ακουσει καλα.Αρκετα για γυρισμενα χλμ συγκεκριμενα.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Dantε είπε

Aυτο που κοιτας εχει πουλησει αρκετα,γιατι δε κοιτας απο ιδιωτη?

Για βυνιο προσωπικα δεν εχω ακουσει καλα.Αρκετα για γυρισμενα χλμ συγκεκριμενα.

Δυστυχώς μου το είπε και άλλος αυτό και είναι ο κύριος λόγος του thread.

Δημοσ.

Σε διπλανά φόρουμ που ασχολούνται μόνο με μηχανές δεν εχω ακούσει καθόλου καλα πράγματα, όλοι λένε μακρυά για μεταχειρισμένα. Γυρισμένα χιλιόμετρα και πολλά επισκευασμενα απο τρακαρισματα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ που πηγα στο πρώτο μηχανακι μου να παρω προσφορα μου φάνηκαν λιγο αγενείς.για αυτο στα αλλα 3 που πηρα  δεν ξαναπήρα για προσφορα.

Τωρα να δωσεις 1000 ευρω συν λαστιχα σερβις αλλα 200 με το αγχος για 15 χρονών μηχανακι δεν θα στο συνηστουσα.αν ήταν απο άνθρωπο που ξερεις τοτε οκ ( 700 ευρω max ) και αυτό με δυσκολία.Βαλε κατι παραπανω και δες για καινουργιο.η καλυτερα παρε παπι.τι το θες αυτο.

Υ.γ .μια φορά το οδήγησα ολο μου έσβηνε.ουτε φρένα, ουτε τιμονι ,ούτε γκάζι.ουτε τιποτα.καλυτερα παπι .

Επεξ/σία από mp123
  • Like 2
Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με τους υπόλοιπους.Τι το θέλεις αυτό μεταχειρισμένο.Μου θυμίζει μία yamaha που είχα πριν πολλά πολλά χρόνια που ήμουν πιτσιρικάς.και την είχα όλο στο συνεργείο.:P Πάρε ένα παπί να κάνεις τη δουλειά σου ωραία και οικονομικά.

• Like 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, ντεντ.μαους είπε

... Θέλω να αγοράσω μια μηχανή μεταχειρισμένη από το Μότο Βυνιος και .....

Ο συγκεκριμενος πολυ σαβουρα μαζευει .
Πριν μερικα χρονια ειχα κολλησει να παρω ενα GSR που ειχε στην μιχαλακοπουλου "λουλουδι" , αλλα επειδη ηξερα για τον Βυνιο διαφορα , εδωσα την πινακιδα στον φιλο και ασφαλιστη μου και μου ειπε οτι το μηχανακι ειχε εμπλοκη σε ατυχημα με ζημιες 4000€ , δεν λεω το ειχαν φτιαξει μια χαρα , αλλα δεν το πηρα .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...