ντεντ.μαους Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, villasg είπε Ο συγκεκριμενος πολυ σαβουρα μαζευει . Πριν μερικα χρονια ειχα κολλησει να παρω ενα GSR που ειχε στην μιχαλακοπουλου "λουλουδι" , αλλα επειδη ηξερα για τον Βυνιο διαφορα , εδωσα την πινακιδα στον φιλο και ασφαλιστη μου και μου ειπε οτι το μηχανακι ειχε εμπλοκη σε ατυχημα με ζημιες 4000€ , δεν λεω το ειχαν φτιαξει μια χαρα , αλλα δεν το πηρα . Πήγα σήμερα με μηχανικό να την δούμε, μου είπε πως σίγουρα τα χιλιόμετρα είναι γυρισμένα εφόσον ο ίδιος ο έμπορας δεν μας άφηνε να την πάρουμε στο συνεργείο για έλεγχο αλλά ούτε να δούμε και τα χαρτιά του ΚΤΕΟ. Απογοητευτικά αρκετά.
Dantε Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Ε αν δεν εδινε κτεο τοτε η φαση ειναι τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια. Γενικα πλεον στο κτεο σημειωνουν χιλιομετρα οποτε πριν απο οποιαδηποτε αγορα μεταχειρισμενου παμε με τη πινακιδα και κοιταμε εκει. 1
DantesInferno Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 το ίδιο μηχανάκι που μπορείς να βρεις στον έμπορο μετυαχειρισμένο, το ίδιο θα βρεις και απο ιδιωτη μερικά κατοσταευρα λιγότερο,,,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα