PPlus Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα, είμαι νέος οδηγός και έκανα αγορά αυτοκινήτου (γραμμένο στον πατέρα μου) τώρα ψάχνω για ασφαλιστική εταιρεία αλλά δεν ξέρω τι να επιλέξω αρχικά στην allianz μου έβγαλε ένα ετήσιο ποσό των 700 ευρώ ενώ στην anytime κατέληξα στα 300 και ειλικρινά έχω μπερδευτεί. Έχετε κάποια ασφαλιστική να προτείνετε και τι πρέπει να προσέξω ;
PPlus Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Μου έβγαλε μια πολύ καλή τιμή η Hellas Direct αλλά μου έχουν πει ότι μερικές ασφαλιστηκές είτε είναι κομπίνες είτε δεν αναγνωρίζονται, διατρέχω κάποιον κίνδυνο η μου πουλάνε φούμαρα ;
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, PPlus είπε Μου έβγαλε μια πολύ καλή τιμή η Hellas Direct αλλά μου έχουν πει ότι μερικές ασφαλιστηκές είτε είναι κομπίνες είτε δεν αναγνωρίζονται, διατρέχω κάποιον κίνδυνο η μου πουλάνε φούμαρα ; Προχώρα αφοβα.
tsipakis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 οτι φθηνο δεν ειναι και σωστο δες τις καλυψεις και τα μικρα γραμματα σε αυτην με τα 700 και στην αλλη με τα 300
agnostos13 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, PPlus είπε Μου έβγαλε μια πολύ καλή τιμή η Hellas Direct αλλά μου έχουν πει ότι μερικές ασφαλιστηκές είτε είναι κομπίνες είτε δεν αναγνωρίζονται, διατρέχω κάποιον κίνδυνο η μου πουλάνε φούμαρα ; Η hellas direct δεν είναι καμιά βουλγάρικη-φάντασμα... Αντίστοιχα και η anytime Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2020 από agnostos13
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, PPlus είπε Μου έβγαλε μια πολύ καλή τιμή η Hellas Direct αλλά μου έχουν πει ότι μερικές ασφαλιστηκές είτε είναι κομπίνες είτε δεν αναγνωρίζονται, διατρέχω κάποιον κίνδυνο η μου πουλάνε φούμαρα ; Μια χαρα ειναι η Hellas direct. Εχω 4 αυτοκινητα ασφαλισμενα με μικτη σε αυτους. Αφού είσαι νέος οδηγός η ασφάλεια που θα βγει στο όνομα του πατέρα σου να φροντίσεις να σε καλύπτει σαν οδηγό έστω κι αν πληρώνεις μικρό επασφαλιστρο. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2020 από Γιάννης Platano
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα