Ελλεν Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά. Ελπίζω να μπορέσει κάποιος να με βοηθήσει γιατί το facebook Δεν πρόκειται να δει ποτέ την αναφορά προβλήματος. Στο θέμα μου. Άλλαξα πρόσφατα το όνομα μου στο facebook μετά από χρόνια. Ενώ το δέχτηκε και όλα καλά, συνεχίζει να με βγάζει με το προηγούμενο όνομα. Στην αναζήτηση, στο προφίλ, παντού. Όταν κάνω αναζήτηση με το καινούριο όνομα μου βγάζει μεν το προφίλ μου, βγάζει το παλιό όνομα όμως. Στις ρυθμίσεις στο όνομα γράφει το καινούριο που έχω βάλει και από κάτω το παλιό ταυτόχρονα! Μπαίνω μέσα στη ρύθμιση και έχει μόνο το καινούριο! Ξέρει κανένας τι να κάνω;
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 How long does it take for Facebook to change your name? The new page name may take up to 3-7 days to review, so make sure you start the process early to ensure that your new rebranding/name announcement launch is aligned across all efforts. If your name change is approved, you won't be able to unpublish the page or change the name again for another 7 days.Mar 29, 2019
Ελλεν Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, Talepwros είπε How long does it take for Facebook to change your name? The new page name may take up to 3-7 days to review, so make sure you start the process early to ensure that your new rebranding/name announcement launch is aligned across all efforts. If your name change is approved, you won't be able to unpublish the page or change the name again for another 7 days.Mar 29, 2019 Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και καλή χρονιά. Έχουν περάσει οι μέρες σχεδόν 2 εβδομάδες για αυτό δε καταλαβαίνω τι τρέχει.
Ελλεν Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Ακόμα φαντάσου μετά από τόσες μέρες και ακόμα δε μου το έχει αλλάξει.
infin1tyGR Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μήπως έχεις επιλέξει το νέο όνομα να εμφανίζεται μόνο σε όσους έχουν το facebook σε συγκεκριμένη γλώσσα; Τα παραπάνω που σου είπαν είναι για σελίδες. Σε προσωπικούς λογαριασμούς δεν υπάρχει καθυστέρηση λόγω ελέγχου και θα πρέπει αμέσως να αλλάζει κανονικά. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2020 από infin1tyGR
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα