Xvipes Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα, έχω παρατηρήσει σε 2 wireless logitech ποντίκια που έχουν περάσει από τα χέρια μου το παρακάτω πρόβλημα. Αν έχω λίγη ώρα να κάνω scroll down (έστω ότι διαβάζω κάποιο άρθρο) και πάω να κάνω 1 scroll down τότε αυτό δε γίνεται register και πρέπει να κάνω και 2ο, μετά το scrolling λειτουργεί κανονικά. Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος αυτό? Κατανοώ ότι μπορεί να κλείνει μετά από λίγη ώρα το ποντίκι για να εξοικονομεί μπαταρία αλλά θα ήθελα να ξέρω ότι αυτός είναι ο λόγος σίγουρα και ότι δε μπορεί να γίνει κάτι. Δε κατάφερα να βρω κάποιον στο internet που να είχε παρόμοιο πρόβλημα ή ίσως δεν ήξερα με τι λέξεις να το ψάξω. Λειτουργικά: Windows 10 / Linux Mint Wireless ποντίκια: G604, Mx Master 3 p.s Σκεφτείτε και τώρα που έγραφα το post μου το έκανε παρόλο που κούνησα αρκετές φορές το ποντίκι και κλίκαρα.
FasTaker Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Για να μην ανοιγω αλλο thread εχω ενα προβλημα με το mouse της Logitech G500. Σε ακυρες στιγμες μου βγαζει ηχο σαν να αποσυνδεεται και να συνδεεται ξανα. Εχω δοκιμασει σε 5 διαφορετικες θυρες usb με το ιδιο θεμα. Φοβαμαι προβλημα πλακετας εκτος και αν αλλος εχει καμια αλλη ιδεα. ΥΓ: Εχει κλησει 5 χρονακια λειτουργιας Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2020 από FasTaker
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα