Προς το περιεχόμενο

Instagram Insights

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, 

καταφέραμε και ανεβάσαμε επιτέλους το νέο μας project.

Πρόκειται για μια μηχανής αναζήτης με βάση το Instagram , μπορειτε να αναλύσετε το προφίλ σας η οποιοδήποτε άλλο προφίλ θέλετε (αρκεί να ειναι δημόσιο) και να δειτε τα πιο δημοφιλή post, χάρτη με όλες τις τοποθεσίες και διαφορα άλλα χρήσιμα insights .

Το ίδιο ισχύει και για Hashtag και Locations φυσικά, μπορειτε να δειτε posts και Insights και γιαυτά.

Επίσης μπορειτε να κανετε download photo και videos σε full ανάλυση πολύ εύκολα.

Περιμένουμε feedback! :)

Instagram Search

• Like 5
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πως το καταφέρατε αυτό (συνοπτικά ε, μη σε βάλω να μου γράφεις κατεβατό!), σοβαρά; Δεν είναι κλειστός ο κώδικας; Εδώ το Instagram αν θυμάμαι καλά σε σταματάει αν μπαίνεις να δεις τις φωτό χωρίς account.. Πως φτάνουμε και βλέπουμε όλοι, τα πάντα, ελεύθερα, από το site σας; (πέρα από τα κλειδωμένα)

Το χρησιμοποίησα μαζί με το κορίτσι για να πακετάρουμε όλες τις φωτό, άνετα! Μιλάμε για πολύ καλή δουλειά παιδιά. Μπράβο σας. Μακάρι να βάλετε και κάνα ad μετά, το αξίζετε!

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, JiovanniGeorgeo είπε

Πως το καταφέρατε αυτό (συνοπτικά ε, μη σε βάλω να μου γράφεις κατεβατό!), σοβαρά; Δεν είναι κλειστός ο κώδικας; Εδώ το Instagram αν θυμάμαι καλά σε σταματάει αν μπαίνεις να δεις τις φωτό χωρίς account.. Πως φτάνουμε και βλέπουμε όλοι, τα πάντα, ελεύθερα, από το site σας; (πέρα από τα κλειδωμένα)

Το χρησιμοποίησα μαζί με το κορίτσι για να πακετάρουμε όλες τις φωτό, άνετα! Μιλάμε για πολύ καλή δουλειά παιδιά. Μπράβο σας. Μακάρι να βάλετε και κάνα ad μετά, το αξίζετε!

Instagram API ή web scraping (kinda illegal)

Δημοσ.
On 25/01/2020 at 13:03, DanielRGr said:

Instagram API ή web scraping (kinda illegal)

μεσω Instagram API γινεται !

On 25/01/2020 at 15:45, cthulhucarbide said:

Έβαλα να δω το δικό μου προφίλ και έβγαλε ότι βρίσκομαι δίπλα στην Παππούα Νέα Γουινέα

Λογικά δεν είχες posts με location ?

On 25/01/2020 at 12:59, JiovanniGeorgeo said:

Χαίρομαι που σας ειναι χρήσιμο!

Επίσης,πολύ ενδοφερον feature ειναι το engadgement rate που έχει, μπορεις να δεις την απηχήση του καθε account . Για τους "influencers" κυρίως!

Χρησιμοποιούμε το Instagram API για να τα τραβηξουμε τα data.

Δημοσ.
5 hours ago, Salvation81 said:

Αν δεν εχετε λαβει αδεια απο την Google θα σας το κλεισουν με συνοπτικες διαδικασιες, απλα να το γνωριζετε αυτο.

Google? 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, nikos_90 είπε

Google? 

H Google/Facebook εχει αγορασει το Instagram εδω και καιρο και αναλογες σελιδες τις εχει κλεισει γιατι δεν ειχαν παρει αδεια (και δεν θα μπορουσαν βεβαια αφου δεν δινει αδεια).

• Confused 1
Δημοσ.
6 hours ago, Salvation81 said:

H Google/Facebook εχει αγορασει το Instagram εδω και καιρο και αναλογες σελιδες τις εχει κλεισει γιατι δεν ειχαν παρει αδεια (και δεν θα μπορουσαν βεβαια αφου δεν δινει αδεια).

Η Google και το Facebook ειναι δυο διαφορετικες εταιριες φίλε μου, και οταν σου δινουν προσβαση στο API τους στην ουσια έχεις την αδειά τους για να χρησιμοποίησεις τα δεδομένα τους.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, nikos_90 είπε

Η Google και το Facebook ειναι δυο διαφορετικες εταιριες φίλε μου, και οταν σου δινουν προσβαση στο API τους στην ουσια έχεις την αδειά τους για να χρησιμοποίησεις τα δεδομένα τους.

Και σου ξαναλεω πως εχουν κλεισει και αλλους με παρομοιες σελιδες με την δικια σου, ψαξτο και θα το δεις και εσυ. Δεν ειναι λες και εχουμε να χωρισουμε κατι, εγω σου λεω απλα τι συμβαινει.

ΥΓ: H Google εχει αγορασει το Facebook εδω και χρονια.

• Confused 1
Δημοσ.
46 minutes ago, Salvation81 said:

Και σου ξαναλεω πως εχουν κλεισει και αλλους με παρομοιες σελιδες με την δικια σου, ψαξτο και θα το δεις και εσυ. Δεν ειναι λες και εχουμε να χωρισουμε κατι, εγω σου λεω απλα τι συμβαινει.

ΥΓ: H Google εχει αγορασει το Facebook εδω και χρονια.

Επειδη το έχω ψαξει και επειδή ειναι η δουλειά μου γενικα, σου ξαναλεω οτι η προσβαση μεσω API ειναι νομιμη γιατι έχεις άδεια να τραβήξεις δεδομένα. Η εφαρμογή περνάει απο έλεγχο για να σου δωθει αυτη η αδεια στην ουσία.

Η Google και το Facebook ειναι δυο τεραστιες εταιρίες και καμια απο τις δύο δεν εχει αγοράσει την άλλη.

Το Facebook εχει αγορασει το Instagram.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...