vamvakoolas Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Μια απλη ερωτηση που ισως αφορα αρκετους φιλος ειχε θεμα με τη πειραιως κατα τη πληρωμη τελων και δεν εχει ιδεα αν πραγματικα περασε η συναλλαγη προσπαθει να επικοινωνησει μερες με τη τραπεζα χωρις τυχη Η ερωτηση μου οποιος ξερει(και δικη μου απορια): μπορει καποιος να δει αν τα τελη εχουν πραγματικα πληρωθει; μεσω taxisnet? αν ναι ποσο χρονος χρειαζεται αφου εγινε η πληρωμη (γιατι ο φιλος φοβαται μη βγει εκπροθεσμος)
bromiaris Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, vamvakoolas είπε Μια απλη ερωτηση που ισως αφορα αρκετους φιλος ειχε θεμα με τη πειραιως κατα τη πληρωμη τελων και δεν εχει ιδεα αν πραγματικα περασε η συναλλαγη προσπαθει να επικοινωνησει μερες με τη τραπεζα χωρις τυχη Η ερωτηση μου οποιος ξερει(και δικη μου απορια): μπορει καποιος να δει αν τα τελη εχουν πραγματικα πληρωθει; μεσω taxisnet? αν ναι ποσο χρονος χρειαζεται αφου εγινε η πληρωμη (γιατι ο φιλος φοβαται μη βγει εκπροθεσμος) Θα μπει στην εκτύπωση και αν τα έχει πληρώσει θα του εμφανίσει ανάλογο μήνυμα… 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα