Linux_ticket Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 περιμενω δεμα από Αγγλια με royal mail international tracked and signed. η τελευταια ενημερωση που εχω είναι 3 Ιανουαριου ...Location GLS London UK. 1. ποια είναι αυτή η GLS και γιατι δεν ερχεται το δεμα με royal mail? 2.το δεμα ερχεται αεροπορικως η οδικως? 3.ποτε περιπου θα το παραλαβω?
spartak1 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 40 λεπτά πριν, Linux_ticket είπε περιμενω δεμα από Αγγλια με royal mail international tracked and signed. η τελευταια ενημερωση που εχω είναι 3 Ιανουαριου ...Location GLS London UK. 1. ποια είναι αυτή η GLS και γιατι δεν ερχεται το δεμα με royal mail? 2.το δεμα ερχεται αεροπορικως η οδικως? 3.ποτε περιπου θα το παραλαβω? Eίναι η εταιρία στην οποία παραδίδει τα δέματα εξωτερικού που στέλνονται με τον τρόπο αυτό η royal mail. 1
Linux_ticket Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, Nyo30 είπε Με acs θα σου έρθουν. σε ποσες μερες? οδικως ερχονται?
Nyo30 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 14 ώρες πριν, Linux_ticket είπε σε ποσες μερες? οδικως ερχονται? Βάλε το tracking number που έχεις στο parcels app και θα δεις το tracking number της acs. Εμένα 23/12 παραδόθηκε στην gls, 27/12 ήρθε Ελλάδα στην acs και στις 28/12 πήγα και το παρέλαβα για να μην περιμένω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα