jimskeet2002 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, newpc21 είπε φιλε μου λενε οτι δεν ειναι και σιγουρο αμα παει 27 και δεν την εχω 8α την παραγκειλω και εγω απο το city computers 45 λιγοτερα Αμα τη θες αμεσα, amazon.it την εχει ετοιμοπαραδοτη στα 550 μαζι με τα μεταφορικα.
nik the greek 74 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, jimskeet2002 είπε Αμα τη θες αμεσα, amazon.it την εχει ετοιμοπαραδοτη στα 550 μαζι με τα μεταφορικα. Επειδη δεν εχω παρε-δωσε αλλες φορες με αμαζον, αυτο το πραιμ που εχει διπλα ειναι καποια συνδρομη προαπαιτουμενη για παραγγελια ή κατι αλλο? εχει καποιος αποψη για τα μεταχειρισμενα που εχει το αμαζον?
jimskeet2002 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Το prime ειναι μια συνδρομη για βιντεο που εχει η amazon απο οτι εχω καταλαβει. Δεν χρειαζεται να το κανεις για να παραγγειλεις. Απλα πατας οτι δεν το θες το prime. Για τα μεταχειρισμενα δε γνωριζω.
nik the greek 74 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Nα παραγγειλω απο αμαζον ιταλια? ειναι οκ? απο εγγυησεις?
jimskeet2002 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Απο Ιταλια δεν εχω παραγγειλει αλλα εχω παραγγειλει κανα δυο φορες απο το γερμανικο. Ολα πηγαν μια χαρα. Εγγυηση δεν εχω χρειαστει ποτε μεσω αμαζον αλλα ολοι λενε οτι η εγγυηση του αμαζον ειναι απο τις καλυτερες που μπορεις να εχεις. Το μονο θεμα που εχει το ιταλικο αμαζον ειναι οτι δεν εχει αγγλικα αλλα απ οτι ειδα μεσω chrome με το page translate μια χαρα μπορεις να χρησιμοποιησεις το site. Εγω αν δεν ειχα κανει την παραγγελια απο citycomputers θα επαιρνα τωρα απο το ιταλικο αμαζον.
nik the greek 74 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 παντως στο σιτι κομπιουτερς αυτη τη στιγμη δεν εμφανιζεται καπου η 850 Μόλις τώρα, jimskeet2002 είπε Απο Ιταλια δεν εχω παραγγειλει αλλα εχω παραγγειλει κανα δυο φορες απο το γερμανικο. Ολα πηγαν μια χαρα. Εγγυηση δεν εχω χρειαστει ποτε μεσω αμαζον αλλα ολοι λενε οτι η εγγυηση του αμαζον ειναι απο τις καλυτερες που μπορεις να εχεις. Το μονο θεμα που εχει το ιταλικο αμαζον ειναι οτι δεν εχει αγγλικα αλλα απ οτι ειδα μεσω chrome με το page translate μια χαρα μπορεις να χρησιμοποιησεις το site. Εγω αν δεν ειχα κανει την παραγγελια απο citycomputers θα επαιρνα τωρα απο το ιταλικο αμαζον. ενταξει τα ψιλοβολευω τα ιταλικα......thanks για τις πληροφοριες......παντως ειναι τρελο απο ιταλια μεταφορικα 55 και απο αθηνα με μ συστεμς 25 ...... κοιταζω και την viewsonic VX2758-2KP-MHD που ειναι καλο vfm αλλα σιγουρα χειροτερη και πιο φτηνιαρικη απο την gl850.....
jimskeet2002 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Παρτους τηλεφωνο γιατι μου ειχαν πει οτι την ειχαν βγαλει απο το site μεχρι να ξερουνε διαθεσιμοτητα. Τωρα για την τιμη δεν ξερω γιατι αυτες αλλαζουν καθε μερα απ οτι βλεπω στο σκρουτζ. Δηλαδη μπορει να μην την εχουν πλεον για παραγγελια στα 506 που την ειχανε. 1
Inler Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Από το μαγαζί που περιμένεις την οθόνη ξέρεις τι παίζει με DOA-εγγύηση σε περίπτωση dead/stuck pixel bleeding glow? Θαυμάζω το θάρρος ή άγνοια ορισμένων πραγματικά. Για Amazon μεταχειρισμένα(good-very good-like new) δεν θα πρότεινα ειδικά για κάποιον που δεν έχει επιχειρήσει άλλη αγορά στο παρελθόν.Στα καινούργια με πωλητή το Amazon εννοείται κορυφαία εγγύηση. Η VX2758-2KP-MHD βγαίνει στα 380-390€ και αν αλλαχτεί η βάση της με μια που προτάθηκε παραπάνω φτάνει τα 420€.Εγώ προσωπικά περιμένω 1 μήνα για την AOC CQ27G2U με 100€ λιγότερα αν και VA panel. Αν η ViewSonic έπαιζε πιο χαμηλά θα το σκεφτόμουν. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2020 από Inler
nik the greek 74 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 10 λεπτά πριν, Inler είπε Από το μαγαζί που περιμένεις την οθόνη ξέρεις τι παίζει με DOA-εγγύηση σε περίπτωση dead/stuck pixel bleeding glow? Θαυμάζω το θάρρος ή άγνοια ορισμένων πραγματικά. Για Amazon μεταχειρισμένα(good-very good-like new) δεν θα πρότεινα ειδικά για κάποιον που δεν έχει επιχειρήσει άλλη αγορά στο παρελθόν.Στα καινούργια με πωλητή το Amazon εννοείται κορυφαία εγγύηση. Η VX2758-2KP-MHD βγαίνει στα 380-390€ και αν αλλαχτεί η βάση της με μια που προτάθηκε παραπάνω φτάνει τα 420€.Εγώ προσωπικά περιμένω 1 μήνα για την AOC CQ27G2U με 100€ λιγότερα αν και VA panel. Αν η ViewSonic έπαιζε πιο χαμηλά θα το σκεφτόμουν. Eιναι αγνωστο το καταστημα........ η AOC CQ27G2U φαινεται καλη αλλα βλεπω προτεινομενη τιμη στο αμαζον 313 ευρουλακια μικρη διαφορα απο την viewsonic sta 393.....δε ξερω βεβαια την ποιοτητα κατασκευης της aoc ........
Inler Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Στο Hardware Unboxed έχει review και των δύο.80€ ακριβότερη και αν αλλαχτεί με μια ποιοτική βάση η διαφορά φτάνει τα 100-110€ που κατ'εμέ δεν δικαιολογούνται.
jimskeet2002 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, Inler είπε Από το μαγαζί που περιμένεις την οθόνη ξέρεις τι παίζει με DOA-εγγύηση σε περίπτωση dead/stuck pixel bleeding glow? Θαυμάζω το θάρρος ή άγνοια ορισμένων πραγματικά. Για Amazon μεταχειρισμένα(good-very good-like new) δεν θα πρότεινα ειδικά για κάποιον που δεν έχει επιχειρήσει άλλη αγορά στο παρελθόν.Στα καινούργια με πωλητή το Amazon εννοείται κορυφαία εγγύηση. Η VX2758-2KP-MHD βγαίνει στα 380-390€ και αν αλλαχτεί η βάση της με μια που προτάθηκε παραπάνω φτάνει τα 420€.Εγώ προσωπικά περιμένω 1 μήνα για την AOC CQ27G2U με 100€ λιγότερα αν και VA panel. Αν η ViewSonic έπαιζε πιο χαμηλά θα το σκεφτόμουν. Γενικα οι κριτικες που ειδα για το καταστημα ειναι αρκετα καλες. Επισης στη σελιδα για την οθονη οπως κ στα στοιχεια της παραγγελιας αναφερει 3 χρονια εγγυηση και 0 pixel. Και τελος απο τη στιγμη που απ οτι φαινεται απο αυτα που λενε η οθονη ειναι εισαγωγη της LG, εχεις εγγυηση απο την LG κανονικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα