Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα και χρονια πολλα. Εχω ενα Xr 64αρι σε αριστη κατασταση, ηθελα να ρωτησω αξιζει η ανταλλαγη με xs max + μια διαφορά της ταξης των 200 ευρω περιπου? ή ανταλλαγη με iphone 11 το απλο με περιπου 200-250 ευρω?

Δημοσ.

Διαφορα με απλο 11ρι 250ευρω?

Μηπως μιλαμε για 128gb μοντελο?

https://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna/m/356/Apple.html?keyphrase=xs+max&order_by=pricevat

https://www.skroutz.gr/s/20060269/Apple-iPhone-11-64GB.html

Οπως μπορεις να δεις και εσυ,το xs max ειναι ακριβοτερο απο το 11ρι,αρα ειναι κουλο να ζητανε παραπανω λεφτα στο 11ρι απο το xs max εκτος αν μου διαφευγει κατι.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Διαφορα με απλο 11ρι 250ευρω?

Μηπως μιλαμε για 128gb μοντελο?

https://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna/m/356/Apple.html?keyphrase=xs+max&order_by=pricevat

https://www.skroutz.gr/s/20060269/Apple-iPhone-11-64GB.html

Οπως μπορεις να δεις και εσυ,το xs max ειναι ακριβοτερο απο το 11ρι,αρα ειναι κουλο να ζητανε παραπανω λεφτα στο 11ρι απο το xs max εκτος αν μου διαφευγει κατι.

Ναι εχεις δικιο, μπερδευτηκα και εκ παραδρομης το εγραψα. Με το απλο το 11αρι η διαφορα πάει γυρω στα 100 ευρω χοντρικα χοντρικα. Μιλαω για μεταχειρισμενα ετσι. Περισσοτερο με ενδιαφερει αν αξιζει η ανταλλαγη με το xs max

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, Vaggelisioan είπε

Ναι εχεις δικιο, μπερδευτηκα και εκ παραδρομης το εγραψα. Με το απλο το 11αρι η διαφορα πάει γυρω στα 100 ευρω χοντρικα χοντρικα. Μιλαω για μεταχειρισμενα ετσι. Περισσοτερο με ενδιαφερει αν αξιζει η ανταλλαγη με το xs max

Για 200ευρω διαφορα?Προφανως και οχι γιατι αν και θα κερδισεις σε μεγαλυτερη οθονη,θα πεσεις σε αυτονομια.

Εκτος αν σε χαλαει η οθονη του XR και θες να πας σε amoled(που φανταζομαι τοτε δεν θα ρωτουσες).

Και σε καμερες η 2ρη telephoto δεν αξιζει τα παραπανω λεφτα.

Το απλο 11ρι παιζει να αξιζει περισσοτερο αν βγαινει μονο 100ευρω διαφορα.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Vaggelisioan είπε

Δεν συμφέρει με τίποτα. Ή μένεις όπως είσαι ή πας για το 11αρι. Όπως και να έχει τρελές διαφορές δεν θα δεις είτε έτσι είτε αλλιώς. Πάντως για εμένα το 11αρι το απλό είναι το πιο vfm κινητό της apple τα τελευταία χρόνια.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν σκεφτεις την διαφορα που χαν οταν βγηκαν κ πως εχει περασει 1 χρονος, συν του οτι καινουργια τοση διαφορα εχουν μεταξυ τους θα ελεγα πως οριακα ειμαι λογικη η διαφορα, ισως πιο δικαιη στα 150-160.

Επισης επειδη εχω xr, η μεγαλυτερη παπατχα που ακουω 1 χρονο ειναι η αυτο ομια του xr. Καθε βραδυ το φορτιζεις οπως κ το xs max, ειτε θα φτασεθς με 10% ειτε με 20% θα φορτισεις. Θα το συζητουσαμε αν εβγαζε 2 μερες με 3g/4g ανοιχτο

Επεξ/σία από bahamut_zero
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, bahamut_zero είπε

Επισης επειδη εχω xr, η μεγαλυτερη παπατχα που ακουω 1 χρονο ειναι η αυτο ομια του xr. Καθε βραδυ το φορτιζεις οπως κ το xs max, ειτε θα φτασεθς με 10% ειτε με 20% θα φορτισεις. Θα το συζητουσαμε αν εβγαζε 2 μερες με 3g/4g ανοιχτο

Αυτο για την αυτονομια δεν ειναι καθολου πατατα αγαπητε. Σκεψου οτι το xr και το Xs max εχουν σχεδον την ιδια μπαταρια(100κατι mah διαφορα).

Βλεπεις ομως οτι στην πραξη το iphone XS Max εχει 6.5ιντσες οθονη,αναλυσης 2688x1242.

To iphone xr εχει οθονη 6.1 ιντσων αναλυσης 1792x828.

Με λιγα λογια οπως βλεπεις οι απαιτησεις του xs max οταν το δουλευεις ειναι πολυ μεγαλυτερες σε σχεση με το XR.

Απο την στιγμη που εχεις ηδη το XR,μονο με τα νεα iphone αξιζει να ασχοληθεις αν θες να αναβαθμισεις,αλλιως περιμενω μεχρι Σεπτεμβριο που θα βγουν τα επομενα.

Τωρα εαν σε χαλασει τοσο πολυ η οθονη στο xr και θες και μεγαλυτερη και Amoled,πηγαινε στο xs max.

προσωπικα ειχα το xs max και πηγα στο 11ρι(προφανως το xs max το ειχα δωσει πριν βγει το 11ρι). Δεν το μετανιωνω καθολου για το 11 και αν ειναι κατι που ζηλευω μονο στο 11Pro max ειναι απλα οτι εχει καλυτερη αυτονομια,τιποτα αλλο.

• Confused 1
Δημοσ.

Ξαμαδιαβασε τι εγραψα φιλε. Σε πραγματικες συνθηκες δεν αλλαζει κατι, στο τελος της ημερας θα εχεις λιγο παραπανω αλλα θα το φορτισεις κ παλι.

ειναι υπερβολικο να λεμε

οτι εχει σουπερ μπαταρια ενα τηλ που φορτιζεις καθε μερα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 9/1/2020 στις 9:39 ΜΜ, Vaggelisioan είπε

Παιδια καλησπερα και χρονια πολλα. Εχω ενα Xr 64αρι σε αριστη κατασταση, ηθελα να ρωτησω αξιζει η ανταλλαγη με xs max + μια διαφορά της ταξης των 200 ευρω περιπου? ή ανταλλαγη με iphone 11 το απλο με περιπου 200-250 ευρω?

αν το ανταλαξεις θα το ανταλαξεις με το 11 οχι οτι υπαρχει μεγαλη διαφορα απλα θα σε εξηπηρετησει στην μπαταρια και λιγο στην καμερα 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...