odissdam Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Θέλω να συνδέσω τον λογαριασμό iban στο paypal. Συνδεσα το iban και σαν δεύτερο βήμα μου ζήτησε να βάλω δύο ποσα,το ακυρωσα και ξαναπροσπάθησα.Μου βγάζει error. Πήγα στην εθνική να ζητήσω να γίνει unlink η τράπεζα από το paypal και μου απάντησαν ότι δεν έχει σχέση η εθνική με την paypal. Πώς να συνδέσω το iban με το paypal, το error μου βγάζει "Λυπουμαστε . Δεν μπορούμε να επεξεργαστούμε το αίτημα σας αυτή τη στιγμή. Δοκιμάστε ξανά αργοτερα " Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2020 από odissdam
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Γιατί το ακύρωσες;Κάνει δυο κινησεις το paypal στον λογαριασμό σου και εσύ σαν επιβεβαίωση πρέπει να τα καταχωρήσεις. Υπαρχει και θέμα στο φορουμ για το paypal.
asmilon Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Τα δυο ποσα που σου λεει ειναι δυο κινησεις που θα εκανε το Paypal στον λογαριασμο σου, τις οποιες θα εβλεπες απο τo ebanking σου και θα την εγραφες για διασφαλιση οτι ειναι δικος σου ο λογαριασμος. Τωρα που το ακυρωσεις προφανως θελει λιγο χρονο. Δοκιμασε να συνδεσεις την χρεωστικη σου με το PayPal αν βιαζεσαι ή μιλα με το support τους.
odissdam Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Πόσο χρόνο θέλει; Περιμένω μία βδομαδα για να συνδέσω το iban. Την debit visa της εθνικής δεν την δέχεται. Βγάζει error "Η τρέχουσα συναλλαγή δεν μπορεί να ολοκληρωθεί αυτήν την στιγμη".Δεν ξέρω τι να κανω
odissdam Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Μπορώ να πάρω την paypal τηλεφωνικός; Αν ναι πιο είναι το τηλεφωνο
spartak1 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, odissdam είπε Μπορώ να πάρω την paypal τηλεφωνικός; Αν ναι πιο είναι το τηλεφωνο Θα μπεις στο λογαριασμο σου και θα ζητησεις επικοινωνία με τηλέφωνο. Εκεί θα σου το βγάλει μαζί με ένα κωδικό αριθμό να τον πεις στο τηλέφωνο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα