Dev_angel Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας. Έχω παραγγείλει ενα router της Xiaomi από τις 18 Νοεμβριου από AliExpress. Μου το στείλανε με κωδικό ολα κομπλε και ο κωδικός δείχνει οτι απο 2 Δεκεμβρίου έφυγε με αεροπλάνο απο Κίνα. Πάει όμως πάνω απο 1 μήνας και δεν έχω κάποια ενημέρωση. (Τι έγινε; Το αεροπλάνο δεν προσγειώθηκε ακόμα; 🤔🤔🤣) Ο κωδικός αποστολής είναι ο RV250178196CN . Ειχατε παρόμοια εμπειρία ποτε; Είναι η πρώτη μου παραγγελία απο Aliexpress και δεν ξέρω αν ειναι νορμαλ. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2020 από Dev_angel
pier88 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 7 λεπτά πριν, Dev_angel είπε Καλησπέρα σας. Έχω παραγγείλει ενα router της Xiaomi από τις 18 Νοεμβριου από AliExpress. Μου το στείλανε με κωδικό ολα κομπλε και ο κωδικός δείχνει οτι απο 2 Δεκεμβρίου έφυγε με αεροπλάνο απο Κίνα. Πάει όμως πάνω απο 1 μήνας και δεν έχω κάποια ενημέρωση. (Τι έγινε; Το αεροπλάνο δεν προσγειώθηκε ακόμα; 🤔🤔🤣) Ο κωδικός αποστολής είναι ο RV250178196CN . Ειχατε παρόμοια εμπειρία ποτε; Είναι η πρώτη μου παραγγελία απο Aliexpress και δεν ξρρω αν ειναι νορμαλ. Όταν τελειώσει η προθεσμία να ανοίξεις dispute στο ali.Έχω κι εγώ ένα πακέτο σε παρόμοια κατάσταση και δεν το βλέπω να έρχεται.Συνήθως 3 με 4 βδομάδες κάνουν τα συστημένα πακέτα.
nik0laus Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Κι εγώ είχα μια τέτοια περίπτωση που δεν έδειχνε καμιά ενημέρωση και ξαφνικά βλέπω το δέμα στο γραμματοκιβώτιο τρεις μέρες πριν εκπνεύσει η αναγραφόμενη προθεσμία. Αν έκανες την αγορά στα πλαίσια της 11.11 ή της Βlack-Friday είναι λογικό να αργήσουν λίγο παραπάνω λόγω μεγάλου όγκου αριθμού παραγγελιών που είχαν να διαχειριστούν τα εμπλεκόμενα ταχυδρομεία Εγώ την 11.11 την ίδια ημέρα έκανα αγορές από 5 διαφορετικά μαγαζιά στο Aliexpress και παρέλαβα διαδοχικά σε μια περίοδο από 3/12 μέχρι και προχθες την Πέμπτη
ritchie77 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 32 λεπτά πριν, Dev_angel είπε έφυγε με αεροπλάνο απο Κίνα. Αν ξερει καποιος ας μας κατατοπισει αλλα εγω αμφιβαλλω οτι φευγουν με αεροπλανα οι αποστολες απο Κινα. Ασχετα αν στο σαητ φαινεται εικονιδιο με αεροπλανο νομιζω οτι ερχονται με κοντεηνερ σε πλοια απο Κινα και πανε στο λιμανι του Ροτερνταμ απ' οπου και μοιραζονται στην υπολοιπη Ευρωπη. Αν κανω λαθος διορθωστε με.
Dev_angel Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 13/1/2020 στις 12:43 ΠΜ, pier88 είπε Όταν τελειώσει η προθεσμία να ανοίξεις dispute στο ali.Έχω κι εγώ ένα πακέτο σε παρόμοια κατάσταση και δεν το βλέπω να έρχεται.Συνήθως 3 με 4 βδομάδες κάνουν τα συστημένα πακέτα. Μπορώ να κάνω dispute αλλα ουσιαστικά για να "εκβιάσω" κάπως τον πωλητή? Ή με το dispute θα πρέπει να ακυρωθεί η παραγγελία και να επιστραφούν προϊόν και χρήματα? Edit: Μόλις τσέκαρα και λέει "Arrived at destination country. Awaiting customs clearance." Στο σαιτ των ΕΛΤΑ λέει ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ στις 24/01. Πόσο καιρό περίπου θα πάρει απο εδώ? Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2020 από Dev_angel
dinos234 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Συνήθως έχουν φτάσει πολλά δέματα απλά δεν τα έχουν σκαναροι όλα ακόμη και για αυτό αργούν να εμφανιστούν. Αν το δέμα έχει φτάσει Ελλάδα κανονικά 10 με 20 μέρες αλλά έτσι όπως έχει η κατάσταση μπορεί και περισσότερο.
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Το δεμα σου εχει φτάσει Ελλάδα ... Υπομονη λιγες μερες ακομα. https://www.elta.gr/el-gr/εντοπισμόςαντικειμένου.aspx
bromiaris Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Στις 13/1/2020 στις 12:31 ΠΜ, Dev_angel είπε Καλησπέρα σας. Έχω παραγγείλει ενα router της Xiaomi από τις 18 Νοεμβριου από AliExpress. Μου το στείλανε με κωδικό ολα κομπλε και ο κωδικός δείχνει οτι απο 2 Δεκεμβρίου έφυγε με αεροπλάνο απο Κίνα. Πάει όμως πάνω απο 1 μήνας και δεν έχω κάποια ενημέρωση. (Τι έγινε; Το αεροπλάνο δεν προσγειώθηκε ακόμα; 🤔🤔🤣) Ο κωδικός αποστολής είναι ο RV250178196CN . Ειχατε παρόμοια εμπειρία ποτε; Είναι η πρώτη μου παραγγελία απο Aliexpress και δεν ξέρω αν ειναι νορμαλ. Σε 3-4 εργάσιμες θα βρίσκετε στην Λάρισα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα