Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας.

Έχω παραγγείλει ενα router της Xiaomi από τις 18 Νοεμβριου από AliExpress. Μου το στείλανε με κωδικό ολα κομπλε και ο κωδικός δείχνει οτι απο 2 Δεκεμβρίου έφυγε με αεροπλάνο απο Κίνα. Πάει όμως πάνω απο 1 μήνας και δεν έχω κάποια ενημέρωση. (Τι έγινε; Το αεροπλάνο δεν προσγειώθηκε ακόμα; 🤔🤔🤣

Ο κωδικός αποστολής είναι ο RV250178196CN .

Ειχατε παρόμοια εμπειρία ποτε; Είναι η πρώτη μου παραγγελία απο Aliexpress και δεν ξέρω αν ειναι νορμαλ.

Επεξ/σία από Dev_angel
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Dev_angel είπε

Καλησπέρα σας.

Έχω παραγγείλει ενα router της Xiaomi από τις 18 Νοεμβριου από AliExpress. Μου το στείλανε με κωδικό ολα κομπλε και ο κωδικός δείχνει οτι απο 2 Δεκεμβρίου έφυγε με αεροπλάνο απο Κίνα. Πάει όμως πάνω απο 1 μήνας και δεν έχω κάποια ενημέρωση. (Τι έγινε; Το αεροπλάνο δεν προσγειώθηκε ακόμα; 🤔🤔🤣

Ειχατε παρόμοια εμπειρία ποτε; Είναι η πρώτη μου παραγγελία απο Aliexpress και δεν ξρρω αν ειναι νορμαλ.

Όταν τελειώσει η προθεσμία να ανοίξεις dispute στο ali.Έχω κι εγώ ένα πακέτο σε παρόμοια κατάσταση και δεν το βλέπω να έρχεται.Συνήθως 3 με 4 βδομάδες κάνουν τα συστημένα πακέτα.

Δημοσ.

Κι εγώ είχα μια τέτοια περίπτωση που δεν έδειχνε καμιά ενημέρωση  και ξαφνικά βλέπω το δέμα στο γραμματοκιβώτιο τρεις μέρες πριν εκπνεύσει η αναγραφόμενη προθεσμία. Αν έκανες την αγορά στα πλαίσια  της 11.11  ή της Βlack-Friday είναι λογικό να αργήσουν λίγο παραπάνω λόγω μεγάλου όγκου αριθμού παραγγελιών που είχαν να διαχειριστούν τα εμπλεκόμενα ταχυδρομεία

Εγώ την 11.11 την ίδια ημέρα έκανα αγορές από 5 διαφορετικά μαγαζιά στο Aliexpress και παρέλαβα διαδοχικά σε μια περίοδο από 3/12 μέχρι και προχθες την Πέμπτη

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Dev_angel είπε

έφυγε με αεροπλάνο απο Κίνα.

Αν ξερει καποιος ας μας κατατοπισει αλλα εγω αμφιβαλλω οτι φευγουν με αεροπλανα οι αποστολες απο Κινα. Ασχετα αν στο σαητ φαινεται εικονιδιο με αεροπλανο νομιζω οτι ερχονται με κοντεηνερ σε πλοια απο Κινα και πανε στο λιμανι του Ροτερνταμ απ' οπου και μοιραζονται στην υπολοιπη Ευρωπη. Αν κανω λαθος διορθωστε με.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 13/1/2020 στις 12:43 ΠΜ, pier88 είπε

Όταν τελειώσει η προθεσμία να ανοίξεις dispute στο ali.Έχω κι εγώ ένα πακέτο σε παρόμοια κατάσταση και δεν το βλέπω να έρχεται.Συνήθως 3 με 4 βδομάδες κάνουν τα συστημένα πακέτα.

Μπορώ να κάνω dispute αλλα ουσιαστικά για να "εκβιάσω" κάπως τον πωλητή? Ή με το dispute θα πρέπει να ακυρωθεί η παραγγελία και να επιστραφούν προϊόν και χρήματα?

Edit: Μόλις τσέκαρα και λέει "Arrived at destination country. Awaiting customs clearance." Στο σαιτ των ΕΛΤΑ λέει ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ στις 24/01. Πόσο καιρό περίπου θα πάρει απο εδώ?

Επεξ/σία από Dev_angel
Δημοσ.

Συνήθως έχουν φτάσει πολλά δέματα απλά δεν τα έχουν σκαναροι όλα ακόμη και για αυτό αργούν να εμφανιστούν. 

Αν το δέμα έχει φτάσει Ελλάδα κανονικά 10 με 20 μέρες αλλά έτσι όπως έχει η κατάσταση μπορεί και περισσότερο. 

Δημοσ.
Στις 13/1/2020 στις 12:31 ΠΜ, Dev_angel είπε

Καλησπέρα σας.

Ειχατε παρόμοια εμπειρία ποτε; Είναι η πρώτη μου παραγγελία απο Aliexpress και δεν ξέρω αν ειναι νορμαλ.

Σε 3-4 εργάσιμες θα βρίσκετε στην Λάρισα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...