Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα έκανα σύνδεση της εφαρμογής blitzwolf με την λεντοταινια BlitzWolf BW-LT11. Είναι η δεύτερη led ταινία που συνδέω στην εφαρμογή. Πληκτρολόγησα στην εφαρμογή τα στοιχεία του δικτύου μου και όταν τελείωσε την ρύθμιση με έκπληξη διαπίστωσα πως μαζί με την λεντοταινία είχε συνδεθεί στην εφαρμογή και ένας άγνωστος αφυγραντήρας Morris. Τον οποίο αφυγραντήρα μπορώ να τον κάνω ότι θέλω μέσω της εφαρμογής.

Έχεις κανείς καμιά  ιδέα πως συνέβη αυτό; 

Φανταστείτε να συνδεόταν στην εφαρμογή καμιά κάμερα και να μπορούσα να δω μέσα στο σπίτι τους.  Η τεχνολογία με τρομάζει μερικές φορές. Αν εγώ χωρίς καμιά γνώση κατάφερα να συνδεθώ σε ξένη συσκευή, ένας χάκερ στην γειτονιά μας τι μπορεί να κάνει ;

Screenshot_20200113-215130.png

Screenshot_20200113-215142.png

Επεξ/σία από manolis115
  • Like 1
  • Confused 1
  • Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τώρα....να σου έλεγα να ενημερώσης τον κάτοχο, δεν στο λέω, γιατί μπορεί να βρεις και τον μπελά σου.

Διέγραψέ τον από το κινητό σου, και κάνε τον κινέζο σαν να μην τον είδες ποτέ.

Επεξ/σία από htaccess
  • Like 5
Δημοσ.
1 minute ago, htaccess said:

Τώρα....να σου έλεγα να ενημερώσης το κάτοχο, δεν στο λέω, γιατί μπορεί να βρεις και τον μπελά σου.

Διέγραψέ τον από το κινητό σου, και κάνε τον κινέζο σαν να μην τον είδες ποτέ.

Και να ήθελα δεν μπορώ να ενημερώσω τον κάτοχο γιατί δεν ξέρω ποιός είναι. Εκτός αν χτυπήσω ένα ένα τα διαμερίσματα και ρωτάω ποιός έχει τέτοιο αφυγραντήρα. Εννοείται θα τον διαγράψω από την εφαρμογή. 

3 minutes ago, dkstopo said:

αν ναι μπορείτε να μαλώσετε  τρελή πλάκα θα του έκανα!!

Ο στοιχειωμένος αφυγραντήρας και έτσι. Να ανοιγοκλείνει μόνος του. 😁😁😁

Δημοσ.

Η εφαρμογή για να βρήκε τον αφυγραντήρα σημαίνει οτι ο γείτονας με τον Morris έχει συνδεθεί στο δικό σου ασύρματο.

Και κάτι μου λέει οτι δεν είναι μόνο ο αφυγραντήρας του συνδεδεμένος στο ίντερνετ σου.

Μάντεψε ποιος χάκαρε ποιον.

owned GIF

• Like 13
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, greekfragma είπε

Η εφαρμογή για να βρήκε τον αφυγραντήρα σημαίνει οτι ο γείτονας με τον Morris έχει συνδεθεί στο δικό σου ασύρματο.

Και κάτι μου λέει οτι δεν είναι μόνο ο αφυγραντήρας του συνδεδεμένος στο ίντερνετ σου.

Μάντεψε ποιος χάκαρε ποιον.

owned GIF

Αυτό ακριβώς ετοιμαζόμουν να γράψω. Έχεις καταλάβει οτι δεν είναι αυτός το θύμα έτσι;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ελπίζω να μην κάνεις το λάθος και αλλάξεις το pass!! μην τον πετάξεις!!

Επεξ/σία από dkstopo
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 minutes ago, papp0us said:

Αυτό ακριβώς ετοιμαζόμουν να γράψω. Έχεις καταλάβει οτι δεν είναι αυτός το θύμα έτσι;

Κοίταξα να πω πρώτα τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες στo δίκτυο μου. Ο αφυγραντήρας και οι δύο λεντοταινίες έχουν κοινό ονομα. Συγκεκριμένα 1) ESP_EE366A 2) ESP_DA38A3 3) ESP_52687F. Εκτός από αυτές τις τρεις συσκευές όλες οι άλλες που φαίνονται είναι δικές μου. Είναι δυνατόν να είναι στο δίκτυο μου και να είναι μη ανιχνεύσιμη η συσκευή του;

Να προσθέσω επίσης ότι κάνω το κινητό μου hotspot και συνδέομαι στο ίντερνετ. Πιστεύω θα το παρατηρούσα αν έχανα MB γιατί τα προσέχω.

IMG_20200113_224957.jpg

Επεξ/σία από manolis115
Δημοσ.
Μόλις τώρα, manolis115 είπε

Κοίταξα να πω πρώτα τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες στo δίκτυο μου. Ο αφυγραντήρας και οι δύο λεντοταινίες έχουν κοινό ονομα. Συγκεκριμένα 1) ESP_EE366A 2) ESP_DA38A3 3) ESP_52687F. Εκτός από αυτές τις τρεις συσκευές όλες οι άλλες που φαίνονται είναι δικές μου. Είναι δυνατόν να είναι στο δίκτυο μου και να είναι μη ανιχνεύσιμη η συσκευή του;

Ναι μπορεί, άλλα πιστέυω το ίδιο θα έκανε και στον αφυγραντήρα του ώστε να μην είναι ανιχνεύσιμος.

Ποια mac address έχουν οι 3 συσκευές ESP_EE366A 2) ESP_DA38A3 3) ESP_52687F ? 

Ενδιαφέρον πάντως...  Έχεις το user manual της blitzwolf  σε ψηφιακή μορφή να το ανεβάσεις εδώ ?

Δημοσ.

Αν είσαι μάγκας και ξύπνιος, θα βγάλεις φραγκακια...απο Morris, ή Blitzwolf

Δημοσ.
3 minutes ago, htaccess said:

Ναι μπορεί, άλλα πιστέυω το ίδιο θα έκανε και στον αφυγραντήρα του ώστε να μην είναι ανιχνεύσιμος.

Ποια mac address έχουν οι 3 συσκευές ESP_EE366A 2) ESP_DA38A3 3) ESP_52687F ? 

Ενδιαφέρον πάντως...  Έχεις το user manual της blitzwolf  σε ψηφιακή μορφή να το ανεβάσεις εδώ ?

Ο αφυγραντήρας είναι η πρώτη διεύθυνση. Σύγκρινα την Mac του αφυγραντήρα μέσα από την εφαρμογή με τις συνδεδεμένες συσκευές. Είμαι απο ταμπλετ και δεν μπορώ να βρω το manual τώρα.

Screenshot_20200113-225501.png

8 minutes ago, cacofonix-3 said:

Αν είσαι μάγκας και ξύπνιος, θα βγάλεις φραγκακια...απο Morris, ή Blitzwolf

Πως;

Δημοσ.

Προφανως ο αφυγραντηρας δεν ειχε συνδεθει σε κανενα δικτυο ,ισως ειχε και καποιο κουμπι και πατηθηκε και εκανε αναζητηση δικτυου μεχρι που βρηκε την διαθεσιμη εφαρμογη στην αναζητηση που εκανε ο φιλος.

Ουτε θεμα morris ειναι ουτε δικτυου ουτε τιποτα.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, manolis115 είπε

Να προσθέσω επίσης ότι κάνω το κινητό μου hotspot και συνδέομαι στο ίντερνετ. Πιστεύω θα το παρατηρούσα αν έχανα MB γιατί τα προσέχω.

IMG_20200113_224957.jpg

Αδελφέ... έχεις κάνεις access point το κινητό/tablet σου, και πάτησες να συνδεθείς με τον αφυγραντήρα και προφανώς χωρίς password, δεν είναι στο lan σου αυτές οι συσκευές. ;)

Επεξ/σία από htaccess
Δημοσ.
22 minutes ago, manolis115 said:

Άρα και ο αφυγραντήρας είναι στο δίκτυό σου απ' ό,τι φαίνεται. 2 δικές σου λεντοταινίες και το άλλο ESP είναι ο αφυγραντήρας, σωστά; Από τη στιγμή που συνδέθηκε στο δίκτυό σου, είναι δικό σου το πρόβλημα. Τι κωδικό έχεις στο Hotspot; Είναι κάποιος απλός;

Δημοσ.
11 minutes ago, infin1tyGR said:

Άρα και ο αφυγραντήρας είναι στο δίκτυό σου απ' ό,τι φαίνεται. 2 δικές σου λεντοταινίες και το άλλο ESP είναι ο αφυγραντήρας, σωστά; Από τη στιγμή που συνδέθηκε στο δίκτυό σου, είναι δικό σου το πρόβλημα. Τι κωδικό έχεις στο Hotspot; Είναι κάποιος απλός;

Για να καταλαβέτε πως έγινε παραθέτω τα βήματα του manual για να συνδέσεις την λεντοταινία με την εφαρμογή.

1) Σύνδεσε την λεντοταινία με πηγή ρεύματος, άνοιξε την εφαρμογή Blitzwolf και πατά το + η το προσθήκη συσκευών. Επέλεξε όλες οι συσκευές > φωτισμός.

2) Πατά παρατεταμένα το χειριστήριο της λεντοταινίας μέχρι να αναβοσβήνει.

3) Η λεντοταινια αναβοσβηνει και έχει αναγνωριστεί απο την εφαρμογή

4) επέλεξε το δίκτυο σου στην εφαρμογή και πληκτρολογήσε τον κωδικό

5) περίμενε την λεντοταινία να συνδεθει επιτυχώς ( έχει κυκλάκι που πάει από το 0% στο 100% μέχρι να τελειώσει την ρύθμιση.

Ακολούθησα κατά γράμμα τα βήματα. Μετά το βήμα πέντε είχα δυο καινούργιες συνδεδεμένες συσκευές στην εφαρμογή. Την λεντοταινια και τον άγνωστο αφυγραντήρα.

IMG_20200113_231953.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...